Revizitam segmentul de leasing operaţional alături de specialişti auto

Parc auto Cluj Napoca rent a car

Regândirea conceptului posesie pentru o serie de avantaje clare oferite de leasingul operaţional

 

Inchiriere masini termen lung

Statisticile curente arată că din ce în ce mai multe companii optează pentru servicii de leasing operaţional. Piaţa de leasing a crescut în ultimii ani. Ofertele s-au diversificat şi acest lucru a determinat multe firme să-şi regândească strategia în ceea ce priveşte dezvoltarea flotelor. În prezent se poate observa a creştere simţitoare în alegerea de pachete leasing, mai ales în rândul firmelor mici şi mijlocii.

Managerii au realizat că sunt numeroase avantaje care vin odată cu alegerea unui pachet de leasing operaţional. Au trecut vremurile în care acest segment auto era un semn de întrebare. Acum managerii şi administratorii de firme se uită cu deosebit interes la maşinile prezente în oferte de leasing.

Centre de inchirieri auto AutoBoca

În prezent o să găsiţi pe piaţa o sumedenie de oferte de leasing operaţional, detaliate de reprezentaţi ai unor firme rent a car sau de leasing dedicat. Numărul mare de oferte reprezintă pentru un manager profesionist oportunitatea potrivită pentru analiză atentă. Diversitatea ofertelor face că orice firmă (indiferent de dimensiuni) să găsească una potrivită. Este important că oferta de leasing să se potrivească unor caracteristici clare ale firmei.

  • În acest sens este indicat să colaboraţi cu o firmă de leasing flexibilă. Cum puteţi găsi o firmă de leasing operaţional care să ţină cont şi de necesităţile voastre? Hai să aflăm împreună câteva lucruri utile despre leasing operaţional şi unde puteţi găsi cele mai bune oferte.

de unde pot inchiria o masina

De ce leasing operaţional şi nu o achiziţie tradiţională?

inchirieri masini termen lung

Uzură, costuri de mentenanţă şi riscul de a rămâne cu o maşină neproductivă – acestea sunt doar câteva din marile dezavantaje ale achiziţiei auto tradiţionale. De asemenea dacă ne gândim la necesităţile de transport ale unei firme de dimensiuni medii, atunci numărul mare de maşini achiziţionate permanent devine o problemă logistică importanta.

Nu găseşti multe persoane care să cumpere maşini uzate, cu mulţi kilometri la bord şi diverse probleme tehnice. Aici intervine leasingul operaţional şi oferă soluţii mai mult decât utile. Totuşi atunci când ne gândim la leasing operaţional, rămân câteva lucruri care merită o atenţie sporită. Experţii de leasing de la Autoboca ne-au spus câteva lucruri interesante despre segmentul acesta şi cât de multe persoane îl utilizează lunar. Aţi fi surprinşi să aflaţi că din ce în ce mai multe IMM-uri optează pentru pachete de leasing diferenţiate (având în mare parte în vedere durată contractului).

Atunci când vine vorba de leasing operaţional este important să privim ofertele firmelor rent cu mare atenţie. În mod cert nu poţi opta pentru prima variantă care-ţi iese în cale. Nu! O analiză atentă a avantajelor se impune, mai ales când luăm în considerare numărul impresionant de oferte de pe piaţă. Fiecare firmă rent a car încearcă să-şi surprindă clienţii cu oferte avantajoase.

Acesta este cazul şi în segmentul de leasing, poate chiar puţin mai mult având în vedere că vorbim de colaborări pe perioade de timp mai îndelungate. Dacă optaţi pentru o colaborare cu firma noastră o să găsiţi o gamă variată de oferte de leasing, pe termen mediu şi lung. Reprezentanţii Autoboca care lucrează în cadrul departamentului de leasing operaţional sunt mai mult decât dispuşi să discute cu clienţii şi să le explice cum pot accesa oferte de leasing.

 

Care sunt principalele avantajele pachetelor de leasing operaţional de la AB?

oferte bune leasing operational Autoboca

În 2016 o să găsiţi la Autoboca oferte de leasing operaţional extrem de avantajoase, mai ales dacă conduceţi un IMM. Suntem flexibili în ceea ce priveşte caracteristicile contractului. De ce? Scopul nostru este de a vă ajuta să puneţi bazele unei flote auto productive. Acest lucru poate fi realizat doar după o analiză atentă a necesitaţilor de transport ale firmei pe care o conduceţi. Eficienţa unui pachet de leasing operaţional sta şi în flexibilitatea de care dă dovadă firma cu care urmează să colaboraţi.

Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre ofertele noastre de leasing operaţional? Vă invităm la o discuţie. Credem că o să vă daţi seama rapid dacă merită sau nu să colaboraţi cu noi. Totuşi, vă garantăm că nu o să pierdeţi timpul. Abia aşteptam să vă prezentăm în persoană avantajele unei colaborări cu Autoboca. Avem pachete care acoperă mai multe perioade timp. Suntem siguri că o să găsiţi la noi un pachet care să vă încânte!

Autoturisme bune de inchiriat