Rezultate pozitive: un nou client fericit la Autoboca

Experienţe auto deosebite pentru fiecare client în parte…profită şi tu de profesionalismul Autoboca!

Procesul de închiriere a unei maşini nu este întotdeauna simplu deoarece vine cu anumite provocări. Trebuie să aloci mai mult timp pentru a identifica câteva dintre cele mai bune opţiuni de pe piaţă. În acest mod o să reuşeşti să profiţi de cea mai bună ofertă. De asemenea, înainte de a face o alegere, este necesar să iei în considerare şi ce fel de drum urmează să întreprinzi.

Sunt multe criterii esenţiale ce trebuiesc îndeplinite pentru a fi sigur că ţi-ai ales un partener de drum de încredere. Însă, cu răbdare şi atenţie, vei putea selecta câteva modele de autoturisme ce vor fi exact pe gustul tău. Iar cu ajutorul unei agenţii de rent profesionale, vei avea acces la modele noi şi de calitate.

Dacă plănuieşti să călătoreşti prin zonele montane (poate să te aventurezi şi la drumeţii, vizitarea unor castele, fortăreţe, sate fermecătoare și altele), atunci vei avea nevoie de o maşină robustă, fiabila şi un nivel ridicat de siguranţă. De regulă modelele din clasa compact, sau SUV-uri pot fi alegeri pertinente. Sunt construite în aşa maniera încât să poată înfrunta chiar şi cele mai mari dificultăţi rutiere. Sunt foarte mulţi oameni care pornesc la drum cu SUV-uri prin zonele montane şi se bucura de clipe minunate, lipsite de probleme.

Photo credit: Dăscălescu Liliana

În cazul în care vei petrece mai multe zile prin oraşele principale din România (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanța, Timișoara, etc.), atunci va trebui să te gândeşti la maximizarea eficienței călătoriei şi diminuarea timpului pierdut prin trafic. În acest caz, un autoturism din clasa mini poate fi exact soluţia pe care o căutai.

Sunt maşini economice, uşor de manevrat şi te pot ajuta să ajungi destul de rapid la destinaţiile vizate. De asemenea, trebuie să ţii cont şi de durata călătoriei tale, de bugetul destinat cât şi de numărul de pasageri. Nu este tocmai uşor să găseşti o maşină bună, însă experienţele altor persoane care au închiriat autoturisme pot fi surse utile pentru a te orienta către câteva oferte avantajoase. Nu strica nicioadata să citeşti un testimonial scris de cineva care a utilizat o maşină anume prin ţară.

Photo credit: Bogdan Almajan

AutoBoca este una dintre acele companii care oferă servicii de rent de calitate. Reuşim să îndeplinim acest obiectiv prin eforturi zilnice şi cu o orientare către client. Ne pasă de părerea ta cât şi de experienţele avute cu maşinile noastre. Suntem mereu deschişi către sugestii şi dacă îţi doreşti un model aparte de autoturism sau un serviciu extra, cel mai probabil vom implementa schimbările. Până la urmă, scopul este să închiriezi mijloace de transport pe care să îţi placă să le conduci, nu?

De aceea, căutam feedback şi în urma fiecărei închirieri, ne rugăm clienţii să ne evalueze serviciile. Dacă eşti interesat de mai multe detalii privind părerile celor care au pornit la drum cu maşinile noastre, poţi vizita secţiunea testimoniale de pe site-ul nostru. Aici o să găseşti numeroase testimoniale interesante, scrise cu atenţie de clienţii Autoboca.

Photo credit: Bogdan Tofan

Fiindcă tot am primit cereri pentru maşini cu transmisie automată, vara aceasta, am introdus în flota noul model de VW Polo Automat. Este o maşină mini iubită de milioane de şoferi şi toţi clienţii noştri care au pornit la drum cu un Polo au fost foarte încântaţi de acesta. Domnul Ionuţ a închiriat un VW Polo Automat în Iaşi şi la întoarcere nu a putut spune decât: „Foarte mulţumit!

Extrem de mulţumit şi de personalul de la birou!” Astfel de răspunsuri ne bucură nespus şi continuă să ne motiveze să fim din ce în ce mai buni. VW Polo Automat poate fi o alegere foarte bună şi pentru călătoria ta! Cei care au pornit la drum cu această maşină s-au bucurat de clipe minunate. De ce să nu te numeri şi tu printre ei?

Dacă totuşi eşti în căutarea unei maşini de familie, spaţioase şi sigure, atunci atenţia ta se poate îndrepta către închirierea unui VW Golf 7. În flota AutoBoca, vei găsi noul model de Golf pe care te poţi baza pentru orice tip de drum. Un mare avantaj al acestuia este portbagajul generos, motiv pentru care mulţi clienţi de-ai noştri închiriază VW Golf (mai ales dacă au multe bagaje cu ei). Domnul Daniel a ales Golf 7 de la AutoBoca şi la întoarcere, reacţia sa a fost: „10++++! Voi apela la serviciile voastre pe viitor!”.

Skoda Rapid autoturism inchiriere

Pentru cei care caută un model din clasa compact, îţi propunem să închiriezi un Citroen C-Elysee, Skoda Rapid sau Dacia New Logan. Acestea se număra printre favoritele clienţilor noştri când aleg să plece cu familia într-o vacanţă sau au de întreprins drumuri lungi prin România. Citroen şi Skoda sunt apreciate pentru eleganță, uşurinţă la condus şi manevrabilitate, iar Dacia New Logan pentru robusteţe şi rezistenţă la dificultăţile rutiere. Un rol important l-au avut şi agenţii noştri care au făcut aceste recomandări.

Datorită perspicacităţii acestora să identifice cu uşurinţă nevoile de transport ale clienţilor, la final s-au obţinut doar rezultate pozitive. Doamna Nicoleta (a închiriat un Citroen C-Elysee în Bucureşti) ne-a spus că a fost foarte mulţumită de serviciile noastre şi de punctualitatea şi amabilitatea personalului nostru. Domnul Marius (a închiriat o Skoda Rapid în Bucureşti OTP) a fost foarte încântat de ofertele noastre: „Preţuri fff mici! Personal calificat şi foarte gentil!”. Aceste testimoniale sunt dovezi că reuşim să ne îndeplinim obiectivele.

Bacau rent Dacia Logan

Orice serviciu de calitate nu poate menţine standardele înalte dacă oamenii ce îl prestează nu îndeplinesc şi aceleaşi standarde. De aceea, echipa şi maşinile de la AutoBoca sunt atent selecţionate pentru că tu să ai acces doar la ce este mai bun. În acest sens, pentru luna octombrie, ţi-am pregătit câteva oferte de rent pe care nu ar trebui să le ratezi. Nu-i aşa că vrei să afli mai multe detalii despre ce este vorba? Dacă eşti curios, atunci continua să citeşti!

La AutoBoca, în toamna lui 2017 găseşti oferte speciale de rent pentru fiecare oraş!

Ne dorim ca tu să nu te simţi limitat atunci când ai de întreprins o călătorie. Vrem ca tu să ştii că poţi avea oricând un partener de încredere dacă apelezi la AutoBoca. Îţi punem la dispoziţie o flotă generoasă de maşini, cu multe modele noi ce aparţin de clase diferite. Sunt autoturisme pe care îţi va face plăcere să le  conduci şi se vor plia pe nevoile tale de transport.

De asemenea, pentru noul sezon de toamnă 2017, ne-am pregătit şi cu oferte de rent avantajoase. Vei putea închiria maşini bune şi să faci economie în acelaşi timp. Este foarte simplu să accesezi aceste oferte: intri pe site-ul nostru oficial şi verifici secţiunea promoţii. Acolo vei găsi în detaliu toate discounturile de care te poţi bucura în luna octombrie.

AutoBoca are sedii în oraşele şi aeroporturile principale din ţară, ceea ce înseamnă că ne poţi găsi cu uşurinţă şi fără probleme. Agenţii noştri sunt oricând pregătiţi să îţi ofere asistenţă pentru a porni la drum cu autoturismul potrivit. Contactează-ne astăzi şi profită de ofertele noastre de toamnă!

Autoturisme bune de inchiriat