Românii veniți acasă din străinătate închiriază mașini

Acasă și mereu pe drumuri!

Anul 2020 a obligat mulți români care locuiau și munceau în statele europene să se întoarcă acasă. Noua realitate a Europei a însemnat o acomodare bruscă la limitări de mobilitate și chiar pierderi de locuri de muncă. După o lună de stare de urgență și atât de multe probleme, românii au început să se obișnuiască cu noile condiții existențiale. Stresul, anxietatea și depresia și-au făcut loc destul de rapid în viețile noastre. A trebuit să facem față la presiuni emoționale secundare. Din fericire, dacă abordăm fiecare problemă în parte cu răbdare și atenție, vom găsi și soluții eficiente.   

Românii care au venit acasă în această perioadă, au nevoie de mașini pentru a se deplasa dintr-un loc în altul. Unii au venit cu avionul sau cu autobuzul în țară și nu au la dispoziție mașini personale. Ei au tot felul de treburi în România, care necesită mobilitate auto și confort. Așa că ei încearcă să găsească autoturisme pe care să le închirieze cu încredere. Dacă și voi vă numărați printre ei, atunci ați ajuns la un articol mai mult decât util.

rent masini

În ultimii ani, ne-am străduit să dezvoltăm un set de servicii de rent a car care să răspundă rapid la nevoile clienților. Totuși, se simte din plin efectele negative ale pandemiei în România. Lipsa turiștilor străini și a românilor care veneau în vacanță în țară, a afectat semnificativ piața de rent a car. De asemenea, călătoriile pe fondul crizei sanitare sunt ultima grijă a oamenilor.

Ei se gândesc la locul de muncă, griji privind contactarea virusului Covid-19 și criza economică care și-a făcut deja apariția în lume. O să ieșim dintr-o criză sanitară pentru a întra în una economică. Nu o să fie tocmai ușor să depășim provocările care se întrevăd în viitor. Pentru a înregistra succesul mult-așteptat, ar fi util să fim bine informați.

microbuz 7 locuri de inchiriat

Hai la drum cu AutoBoca!

Dacă v-ați propus să închiriați un autoturism în următoarea perioada, răsfoiți cu încredere ofertele noastre lunare. Acestea sunt dezvoltate cu atenție pentru a spori gradul de mobilitate al clienților. Încercăm să preîntâmpinăm nevoi de transport și să ajutăm clienții să se bucure de călătorii plăcute și confortabile prin țară. Flota este întreținută cu atenție și dedicație de fiecare membru al echipei AutoBoca.

Ne face plăcere să vă spunem că de peste 12 ani ajutăm clienții să închirieze mașini de calitate. Acestea sunt apoi folosite pentru a explora diverse regiuni românești. Ele ascund numeroase obiective turistice, care mai de care mai interesante.

Photo credit: Andronic Constantin

În momentul în care plecați la drum, scurt sau lung, aveți nevoie de o mașină care să nu vă dezamăgească atunci când vă așteptați mai puțin. Surprizele neplăcută au darul nefast de a strică planurile călătorilor. Din acest motiv, majoritatea călătorilor sunt foarte atenți cu autoturismele pe care le închiriază. Acestea trebuie să fie bune din punct de vedere tehnic, să asigure stabilitate și confort în timpul fiecărui drum întreprins prin țară.

Orașele și satele României sunt mai mult decât primitoare cu turiștii români și străini. Din păcate drumurile nu sunt tocmai extraordinare însă nici de speriat.

Noi am explorat țara în ultimii ani. În acest an, am avut plăcerea de a parcurge peste 1000 de kilometri prin România. Drumurile au fost mai bune decât ne așteptăm. Acest lucru ne-a bucurat enorm. Și am parcurs Moldova, Transilvania și o parte din Țara Românească. Călătoria ne-a învățat că trăim într-o țară specială, cu un potențial turistic incredibil. Dacă reușim să-l transformăm în realitate, atunci sigur vom avea de câștigat cu toții. Propietarii de pensiuni, hoteluri și servicii de închirieri mașini și nu numai, vor avea suficienți clienți pentru a înregistra profit.

autoturisme bune calatorii romania 2020

Flota AutoBoca are o sumedenie de autoturisme potrivite pentru diverse nevoi de transport. Avem mașini mini pentru cei care preferă să călătorească singuri dar și microbuze pentru grupurile de călători. Mai mult decât atât, am reușit să includem în flota și dube. Acestea sunt des folosite de persoanele care au proiecte de transport materiale grele sau chiar lucrări de construcție. De nenumărate ori, astfel de dube sunt utilizate de persoanele care se mută și au nevoie de un mijloc de transport sigur. Dubele sunt foarte populare pentru astfel de activități.

Am dezvoltat un formular online de rezervări online, care poate fi completat în doar câteva minute. Alegeți să colaborați cu o firma românească, cu peste 12 ani de experiență într-un domeniu extrem de competitiv și dinamic.

De-a lungul acestor ani, am putut ajută clienții români și străini să exploreze în tihna România. Cum au trecut ei prin procesul nostru de rezervare și cum s-au descurcat mașinile? Răspunsurile o să le găsiți în testimonialele postate de ei. Clienții români și străini au răspuns pozitiv invitației noastre de a completă chestionare de calitate. Le mulțumim tuturor persoanelor care au ales să ne lase feedback. Îl prețuim.

În concluzie

Dacă doriți în 2020 sau în 2021 să închiriați autoturisme de calitate, apelați cu încredere la serviciile noastre. Avem multe opțiuni de mobilitate auto pe care merită să le descoperiți! Profitați de expertiza AutoBoca pentru a vă bucura de experiențe auto plăcute prin țară cu mașini de bun venit!