Roşu, galben şi albastru: România oamenilor mândri şi frumoşi

Sfârşitul anului 2018 vine cu evenimente importante pentru ţara şi români

 

Luna decembrie reprezintă pentru milioane de romani o sursă de bucurii, zâmbete şi voie bună. Toată lumea încearcă să se bucure de magia lunii şi să strângă cât mai multe amintiri frumoase. Alături de familie sau prieteni, romanii şi nu numai încearcă să se bucure de timpul liber fără stres.

Uneori este dificil să ne relaxăm. Timpul liber nu mai este de mult timp garantul relaxării. Astăzi trebuie să depunem „efort” pentru a găsi activităţile perfecte pentru a ne detaşa de stresul cotidian. Totuşi, dacă ne înarmăm cu răbdare şi flexibilitate, putem să găsim şi lucruri interesante de făcut.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Vrem să ne bucurăm de momente plăcute alături de prieteni şi familie. Din fericire, luna decembrie este mai mult decât darnică atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber. Totul începe pe 1 decembrie 2018, Ziua Naţională a României, când toate oraşele şi satele din ţară organizează parade, evenimente comemorative şi multe activităţi interesante.

Aşadar putem găsi cu relativă uşurinţă o activitate care să vă încânte şi evident să devină o sursă de amintiri frumoase. Fiecare oraş din România se pregăteşte de ziua naţională şi tot ceea ce implică ea, mai ales când ne gândim că sâmbătă tara împlineşte 100 de ani de la Marea Unire.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Cel mai probabil aţi văzut sute de steaguri ale României arborate prin oraşele în care locuiţi. De asemenea, mulţi romani pregătesc steagurile, pentru a le pune la fereastră. Este un prilej de mândrie pentru toţi romanii şi nu strică să ne bucurăm şi noi de sărbătoarea naţională. 100 de ani de la Marea Unire este un moment important care trebuie sărbătorit aşa cum trebuie. Nu putem ignora importanţa acestui eveniment măreţ. De asemenea, nu strică să le oferim şi tinerilor şansă de a descoperi lucruri interesante despre România. Ţara noastră este mai mult decât fascinantă, mai ales dacă este explorată aşa cum se cuvine.

Photo credit: Tinel Andronic

Astăzi este mai uşor ca oricând să descoperim lucruri utile despre ţara în care trăim sau pe care urmează să o vizităm. Pur şi simplu intrăm online şi avem la dispoziţie o sumedenie de website-uri, unde putem citi articole interesante. De ce să nu profitaţi de această libertate pentru a citi lucruri interesante?

Photo credit: Mihaela Abalaesei

România oamenilor mândri şi frumoşi

Photo credit: Tinel Andronic

Avem o ţară frumoasă, care reuşeşte mereu să încânte vizitatorii. Au fost mulţi turişti străini care au vizitat România şi au descoperit locuri incredibile. Ei s-au bucurat de experienţe turistice plăcute, consemnate în note de călătorie. În acest mod ţară este promovată gratis în comunităţi turistice internaţionale.

În luna decembrie ţară este mai pregătită ca oricând să ofere oamenilor acces la experienţe plăcute, atinse de magia Crăciunului. Crăciunul este poate cea iubita sărbătoare, deoarece trezeşte în inimile tuturor sentimente de voioşie şi împlinire. Toată lumea încearcă să se bucure de un Crăciun minunat! Unii reuşesc şi alţii se bucura de ceea ce au. Fiecare persoană are posibilitatea de a descoperi magia sărbătorii aşa cum ştie şi poate.

Banii uneori reprezintă o problemă de sărbători deoarece sunt foarte multe lucruri de făcut şi cadouri de cumpărat. Nu putem să ne dezamăgim prietenii apropiaţi sau familia şi să nu le luăm un cadou. Atât cât putem, încercam să ne bucurăm de un Crăciun frumos, fie acasă sau undeva la munte. Până la venirea Crăciunului, trebuie să ne ocupăm de minivacanţă de 1 decembrie. Avem la dispoziţie trei zile pentru a ne bucura de sărbătoarea naţională: 100 de ani de la Marea Unire.

Fie că suntem patrioţi sau încercăm să ne onorăm tara în anumite limite, credem că este important să ne arătăm iubire faţă de România. Sunt anumite momente în istoria unei ţări, care merită să fie sărbătorite fără reţineri sau stres. În 1918 s-a născut o tara şi după 100 de ani de încercări, probleme şi provocări, încă rezistam. Europa s-a schimbat mult iar România încă da dovadă de curaj, chiar dacă recent lucrurile par a fugi într-o direcţie mai puţin democratică. Sperăm că spectrul comunismului o să dispară definitiv din România. Vrem să ne bucurăm de darurile unei ţări moderne, democratice şi occidentale. De ce să ne întoarcem în trecut când trebuie să privim înainte? Ne-am învăţat lecţia comunismului: a fost un experiment eşuat, sângeros şi umilitor pentru poporul român.

Pe 1 decembrie trebuie să pornim în oraş cu drag şi să fim surprinşi de evenimente frumoase. AutoBoca susţine România Autentică şi valorile ei. Pentru acest lucru am dezvoltat o categorie specială în blogul nostru „ Descoperă România Autentică” unde o să găsiţi articole interesante despre ţara. Sunt multe locuri interesante care merită să fie în lumina reflectoarelor. Din păcate multe dintre ele nu sunt promovate aşa cum trebuie şi rămân în obscuritate. Din acest motiv, credem că este important să le oferim un cadru prielnic de promovare. Dacă vreţi să vă bucuraţi de o experienţă plăcută prin ţară, atunci nu strică să aveţi la dispoziţie un autoturism bun.

Aici intervenim noi: AutoBoca vă oferă şansa de a închiria maşini de bună calitate, potrivite pentru experienţe auto de neuitat. În parcul auto de la noi o să găsiţi diverse modele, optime pentru călătorii plăcute prin România. În fiecare lună avem şi oferte speciale pe care merită să le descoperiţi!

Inchirieri auto oras