Salutăm noua maşină din flota AutoBoca: Fiat Doblo

O nouă maşină în flota AutoBoca rent a car

 

Autoturisme de inchiriat preturi mici

Interesul deosebit pentru segmentul rent a car arătat de români în ultimii ani nu ne surprinde. Utilitatea acestui serviciu a fost înţeleasă de cei care au nevoie de un mijloc de transport sigur şi confortabil. AutoBoca a dezvoltat servicii profesioniste de închirieri maşini, uşor de accesat oricând şi în peste 20 de locaţii din România.

De fiecare dată când aveţi nevoie de o maşină puteţi apela cu încredere la AutoBoca. În flota acestei firme o să găsiţi foarte multe maşini. Încercăm în fiecare punct de lucru din România să oferim clienţilor access la autoturisme sigure şi potrivite pentru o gamă variată de activităţi. De fiecare dată când achiziţionam o maşină, încercam să întâmpinăm o necesitate auto exprimată într-un moment sau altul de clienţi.

Încercam să menţinem flota auto tânără şi mereu la aşteptările clienţilor. Una din cele mai plăcute momente pentru o firmă rent a car este achiziţionarea unei maşini noi. Ne face mare plăcere să vă informăm că puteţi închiria de la AutoBoca rent a car Fiat Doblo, un autoturism deosebit. Ce trebuie să ştiţi despre această maşină de la Fiat? În prezent introdusă în secţiunea de maşini premium, acest model surprinde prin calitatea deosebită şi designul sublim. Ne-am gândit să vă prezentăm câteva date despre Fiat Doblo. În acest mod o să cunoaşteţi un autoturism superb potrivit pentru drumeţii cu prietenii prin România. Oferă confort şi siguranţă în timpul fiecărei călătorii. Vă invităm să descoperiţi cât de plăcut poate fi să conduceţi o astfel de maşină.

Autoboca Rent a car

 

Fiat Doblo

 

Fiat Doblo

Fiecare şofer doreşte să conducă o maşină bună, care să facă faţă drumurilor mai puţin reuşite din România. În timpul unei călătorii accesul la un autoturism sigur este primordial. Dacă aveţi în faţă un drum lung, nu strică să aveţi la dispoziţie un mijloc de transport de calitate.

Noi ne-am gândit să achiziţionăm Fiat Doblo pentru toţi cei care călătoresc în grup spre diferite obiective turistice. Acest autoturism poate acomoda cu uşurinţă şapte persoane. Mai mult decât atât, portbagajul mare le poate permite oamenilor să pună un bagaj mare şi trei mai mici. Fiat Doblo are transmisie manuală, o capacitate cilindrică de 1598 şi un consum incredibil de mic – doar 5.6 l/100 km (motorină). Din primul moment în care v-aţi urcat la volanul acestei maşini, o să înţelegeţi de ce atât de mulţi oameni vorbesc frumos despre ea.

Să nu uităm de confort. Fiat Doblo are aer condiţionat şi un sistem audio. Le puteţi utiliza în voie în timpul călătoriei. Aerul condiţionat o să vă ofere confort în zilele călduroase care vin uneori cu temperaturi insuportabile. Sistemul audio are rolul de a menţine voia bună în maşină. Puteţi pune melodii frumoase, iubite de cei prezenţi în autoturism. Ne bucurăm de faptul că Fiat Doblo şi-a găsit în rândul maşinilor de Bun Venit. Oricând aveţi nevoie puteţi închiria fără probleme acest autoturism de la noi! Trebuie doar să ne contactaţi şi Fiat Doblo o să vă aştepte – pregătit de drum!

Inchirieri auto oras