Salutăm redeschiderea Aeroportului Transilvania din Târgu Mureş

Luna iunie a anului 2018 a marcat redeschiderea aeroportului Transilvania din Târgu Mureş

 

Oraşul Târgu Mureş este un hub regional de dezvoltare economică, culturală şi artistică, atrăgând oameni talentaţi din Transilvania. Deloc surprinzător, oraşul a atras atenţia comunităţii turistice internaţionale, care l-a inclus într-o listă prestigioasa de „oraşe de văzut în 2018”. Interesul arătat de turişti şi oameni de afaceri europeni a determinat autorităţile locale să faciliteze accesul lor în oraş.

Aeroportul Transilvania, deschis în anul 1936 şi la o distanţă de 2.5 kilometri de oraş, reprezintă un punct de tranzit important pentru regiune. Din acest motiv, salutăm redeschiderea aeroportului şi sperăm că o să aducă din ce în ce mai mulţi oameni în oraş.

Cu prilejul acestui moment important din istoria aeroportului, ne-am gândit că nu ar strica să scriem câteva rânduri despre influenţa sa în mediul economic zonal. Accesul facil al unor posibili investitori la capacităţile de dezvoltare ale oraşului Târgu Mureş a însemnat un pas înainte pentru businessurile locale. O călătorie cu avionul înseamnă timp câştigat şi posibil profit.

Mulţi oameni de afaceri prefera să vină cu avionul într-un hub local de dezvoltare. Din aeroport închiriază o maşină şi pornesc la drum cu încredere în posibilităţile de dezvoltare existente în oraş. De foarte multe ori, ei sunt surprinşi plăcut de ceea ce găsesc în oraşul Târgu Mureş şi revin cu drag.

Importanţa unui aeroport în preajma unui oraş mare

 

Marile oraşe europene oferă localnicilor şi vizitatorilor acces la un mijloc de transport rapid şi sigur: avionul. Din acest motiv acestea depun efort considerabil pentru a mări capacitatea unui aeroport de a găzdui mulţi oameni. Unele oraşe precum Londra, Paris, Roma sau Munchen au aeroporturi imense, cu un trafic impresionant. Totuşi, nu putem subestima importanta aeroporturilor mici, care ne ajută să ajungem rapid unde ne dorim. Salutăm decizia oraşelor care decid să deschidă aeroporturi, chiar şi cele care au doar curse interne. Aceste curse interne sunt incredibile uneori mai ales dacă dorim să nu parcurgem distanţe lungi cu maşina personală.

Acum este mult mai uşor să vii cu avionul într-un oraş şi de acolo închiriezi o maşină. Foarte mulţi oameni fac acest lucru deoarece câştiga timp şi reuşesc să meargă unde doresc cu drag. În aeroportul Transilvania din Târgu Mureş o să găsiţi şi AutoBoca, o firmă românească de închirieri maşini care vă poate ajuta să porniţi la drum cu uşurinţă.

Credem că este important să aveţi rapid acces la autoturismul dorit, fără să treceţi prin momente stresante. În acest sens, am dezvoltat un sistem de rezervare online facil, prin care puteţi trece cu uşurinţă şi la final aveţi maşina rezervată.

Noi vă punem la dispoziţie maşini de calitate, atent alese de specialiştii AutoBoca. Vrem ca de fiecare dată când ajungeţi la noi să ştiţi că aveţi la dispoziţie un autoturism bun, optim pentru toate călătoriile voastre.

Servicii utile în aeroportul Transilvania din Târgu Mureş

calatorii prin tara 2018

Dacă urmează să ajungeţi în Târgu Mureş, nu strică să ştiţi cum să vă deplasaţi dintr-un loc în altul mai uşor. În acest sens, puteţi arunca o privire peste ofertele AutoBoca din oraş şi nu numai. De peste 10 ani oferim romanilor şi străinilor acces la maşini de bun venit de bună calitate, optime pentru experienţe auto diverse.

Noi vrem să le oferim oamenilor posibilitatea de a porni la drum cu zâmbetul pe buze. De cele mai multe ori reuşim să găsim soluţii de mobilitate pentru toţi cei care ajung la noi. De altfel, peste 96% din clienţii AutoBoca ne-ar recomanda serviciile prietenilor sau familiei. Ne bucuram nespus atunci când vedem clienţi fericiţi, mulţumiţi de autoturismele primite.

Bun venit în Transilvania. Bun venit la AutoBoca. Mereu întâmpinăm clienţii cu ospitalitate şi voie bună. Depunem efort considerabil pentru a ne asigura că fiecare client are parte de o experienţă plăcută. De asemenea, suntem mereu aproape de clienţi. Dacă se întâmplă ceva, aceştia ne pot contacta şi noi răspundem imediat. În acest mod ne asigurăm că ei se simt bine şi nu au parte de clipe neplăcute în timpul călătoriei.

Care sunt cele mai populare autoturisme închiriate de la AutoBoca în Târgu Mureş? Oferim oamenilor posibilitatea de a închiria modele apropiate de nevoile lor de transport. În acest sens avem o gamă largă de modele din care ei pot alege. În flota noastră din Târgu Mureş o să găsiţi printre multe alte modele şi VW Jetta, VW Polo Automat, VW Golf 7, Opel Astra, Dacia New Logan, VW Touran, Mercedes Benz Vito Tourer, Renault Trafic şi Citroen C-Elysee. Aceste autoturisme pot fi închiriate cu încredere pentru a călători cu încredere oriunde aveţi nevoie.

În aeroportul Transilvania din Târgu Mureş o să găsiţi mereu servicii profesioniste, oferite de oameni cu experienţă în domeniu. De ce să nu profitaţi de expertiză noastră pentru a porni la drum cu o maşină bună? Este mai uşor ca oricând să închiriaţi o maşină de la noi. Suntem zilnic aproape de voi. Contactaţi-ne pentru a rezervă astăzi o maşină de la AutoBoca în Târgu Mureş cu încredere!