Săptămâna iubirii începe cu VW Polo Automat

Călătorii de neuitat prin România de Sfântul Valentin cu o maşină închiriată de la Autoboca!

Dragostea îşi deschide larg porţile în luna februarie, oferind romanilor şansa de a strânge noi amintiri frumoase. Numărul celor care în prezent aleg să se dedice total sentimentului în luna februarie este destul de mare. Se fac tot felul de pregătiri pentru crearea unor emoţii sublime, care să îmbrăţişeze complet îndrăgostiţii. Şi voi pregătiţi ceva special? Ne-am gândit noi că DA! În acest sens, vă invităm cu deosebită plăcere să citiţi rândurile următoare.

Photo credit: Marius Isac

Unul dintre cele mai aşteptate momente din luna februarie este Ziua Îndrăgostiţilor. De ce? Hai să aflăm împreună: 14 februarie reprezintă o oportunitate pentru cupluri din întreaga lume să declare şi să profeseze dragostea într-un cadru festiv.

În spatele acestei celebrări se afla o poveste din trecut care promova bunătatea, iubirea și altruismul. De fapt, acestea sunt valorile esenţiale pentru o viaţă fericită. În numele iubirii au fost desăvârşite multe fapte de eroism, sacrificii, fiind unul dintre cele mai puternice sentimente umane. Până la urmă de ce să nu ne bucuram de o salbă de emoţii frumoase?

Photo credit: Vasile Prisacariu

În prezent, Ziua Îndrăgostiţilor este sărbătorită pe plan mondial, fiind un eveniment ce ne leagă pe toţi şi ne aduce aminte că doar iubind putem fi mai buni. Multe cupluri aleg o activitate specială pentru 14 februarie, în funcţie de posibilităţi şi cât le permite şi timpul (cine romantice, plimbări, vizionat filme şi altele). Însă, una dintre variantele des alese, este călătoritul.

Ce poate fi mai frumos dacă nu să evadezi de cotidian şi să te bucuri de minunăţiile naturale ale unei locaţii retrase? Părăsim preţ de câteva zile natura restrictivă a blocurilor gri şi reci. Din fericire găsim mereu oportunităţi plăcuţe de drum, care să devină ulterior amintiri frumoase!

Photo credit: Marius Isac

De luni până vineri românii caută planul ideal pentru a sărbători iubirea alături de persoană dragă. Cu toţii ne dorim ceva special, aparte, să fie o pauză de la stres, muncă cât şi monotonie. Cei care nu pot să-şi ia câteva zile libere în timpul săptămânii, aleg să planifice un drum în weekend, când au amândoi mai mult timp liber. Iubirea se sărbătoreşte oricând, dar cu apetitul zilei de Sfântul Valentin totul devine mai frumos şi capătă o magie aparte.

Mii de români pornesc în aventuri sublime în numele dragostei pe care o poartă pentru prietene şi soţii. Din fericire, în ţara noastră, ai acces la munţi deosebiţi cu peisaje incredibile şi zone montane departe de tot ce înseamnă aglomeraţia şi agitaţia marilor oraşe. În funcţie de proximitate, poţi alege o staţiune precum Durau, Vatra Dornei, Sinaia, Poiana-Brasov şi să petreceţi 2-3 zile doar tu şi cu persoana iubită.

Photo credit: Marius Isac

Chiar dacă pe timp de iarnă temperaturile sunt scăzute şi nu prea te îmbie la plimbări, te vei simţi atras de priveliştile copleşitoare ale pădurilor de brazi şi conifere. Nu vei putea rezista să nu descoperi câteva minunăţii ascunse în inima munţilor. Carpaţii încă ascund secrete turistice minunate, ce merită să fie descoperite alături de cei dragi.

Însă, orice călătorie presupune şi puţină planificare, mai ales dacă este pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Această excursie este mult mai mult decât o plimbare într-un loc frumos, este o şansă să întărești conexiunea cu partenerul/a şi să faceţi lucruri care să vă apropie şi mai mult. Chiar dacă sărbătoarea de Sf. Valentin are o semnificaţie aparte, asta nu înseamnă că minivacanţa trebuie să fie complicată. Din contra! De tot ce ai nevoie este de persoana iubită, un autoturism de calitate şi spirit de aventură.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Pe timp de iarnă, mijlocul de transport ales joacă un rol esenţial pentru călătoria ta. Drumurile nu sunt tocmai simplu de parcurs şi este musai să te simţi în siguranţă, mai ales dacă vei conduce pentru câteva sute de km. Din acest motiv, mulţi romani aleg un serviciu de rent (bineînţeles de la o firmă profesională) pentru a scăpa de o bătaie mare de cap. În acest fel, ştii din start că vei dispune de modelul potrivit pentru călătoria ta.

Cum alegem o maşină optimă pentru călătorii în cuplu? Care sunt particularităţile autoturismului ideal pentru drumuri prin ţară cu ocazia sărbătorii iubirii? Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta să alegi inteligent un autoturism pe care să-l foloseşti cu drag prin unul din oraşele mari ale României sau prin un mic sat montan restrâns. De ce să nu te bucuri de o excursie relaxantă lipsită de stres şi griji?

Photo credit: Bogdan Tofan

AutoBoca este o firmă de la care puteţi oricând închiria o maşină bună şi la un preţ bun. Nu doar atât, însă vei avea acces la multe autoturisme noi şi de calitate. Avem o flotă bogată, cu numeroase modele de la producători auto de top ce se pliază pe nevoile tale de transport. Printre acestea se numără şi noul VW Polo cu transmisie automată, o maşină recunoscută pentru confortul, siguranţă şi intimitatea pe care o oferă şoferului şi pasagerilor.

Photo credit: Bogdan Tofan

În acest sens, pentru minivacanţa de Sfântul Valentin, îţi recomandăm să închiriezi VW Polo Automat. Este un model special, potrivit pentru cuplurile care doresc să plece în explorări romantice. În rândurile următoare, îţi vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să alegi şi tu această maşină de bun venit.

3 motive să alegi VW Polo Automat pentru călătorii de Ziua Îndrăgostiţilor

După ce ai ales destinaţia perfectă pentru tine şi partenerul tău, următorul pas este să stabileşti o rută şi să alegi autoturismul ce o să vă acompanieze la drum. Aici trebuie puţină precauţie şi atenţie, pentru a te asigura că vei avea parte de o călătorie frumoasă unde o să poţi crea multe amintiri plăcute alături de persoana iubită.

În ceea ce priveşte mijlocul de transport, te poţi baza oricând pe AutoBoca. După cum am menţionat, pentru vacanţă de 14 Februarie, recomandăm să închiriezi noul VW Polo Automat. Iată 3 motive demne de luat în considerare:

  1. Uşor de condus şi stăpânit. Datorită transmisiei automate, noul model de Polo este foarte simplu de manevrat. Nu te vei simţi stresat la drum şi toată atenţia ta se poate concentra asupra condiţiilor de trafic şi prevenirea unor posibile situaţii neplăcute. Un mare bonus este uşurinţă la parcat. VW Polo nu îţi va aduce bătăi de cap la acest aspect.
  2. Confortabil şi intim. Deşi face parte din clasa mini, asta nu înseamnă că nu te vei simţi comod şi în siguranţă cu noul VW Polo Automat. Din contră! Foarte mulţi clienţi AutoBoca ce au ales acest autoturism pentru călătoriile lor, şi-au exprimat încântarea privind performanţei de care a dat dovadă. Cuplurile se vor simţi excelent cu acest model!
  3. Econom şi spaţios. Noul VW Polo Automat dispune de un motor optimizat să consume puţin, ceea ce înseamnă că vei avea oportunitatea să şi economiseşti. Nu vei avea plângeri nici în privinţa spaţierii. Ai la dispoziţie un portbagaj încăpător, cu îndeajuns de mult loc pentru a depozita vacanţele necesare unei călătorii romantice.

Şi partea cea mai bună este că poţi închiria această bijuterie de maşină la un preţ avantajos de la AutoBoca. Pe toată durata lunii februarie, am creat o ofertă specială la închiriere VW Polo Automat. Vrem să te ajutăm să ai parte de câteva zile memorabile alături de persoana iubită.

Cu Polo Automat, poţi porni într-o mică explorare urbană şi să descoperi multe lucruri noi. O să vă bucuraţi de un drum sigur şi lipsit de probleme. Credem că o să vă placă noul VW Polo cu transmisie automată!

Autoturisme bune de inchiriat