Sărbătorim toamna cu maşini bune şi de calitate

La AutoBoca, toamna vine cu surprize şi maşini noi pe care merita să le descoperiţi! 

Călătoriile sunt una dintre puţinele activităţi care ne permit să descoperim prin ochii noştri frumuseţile naturii, să interacţionăm cu oameni noi, culturi interesante şi bineînţeles să experimentăm viaţa prin filtru propriu. O călătorie reuşită poate deveni cu uşurinţă o amintire minunată, pe care nu o să o uităm prea curând. Dacă urmează să porniţi şi voi la drum, atunci sigur aveţi anumite aşteptări. Oricât de detaliate ar fi fotografiile sau descrierile unui loc anume, nu se compară cu sentimentul de a fi noi acolo prezenţi şi să ne bucurăm pe deplin de minunăţiile acelui mic colţ de rai. 

Aşadar, nu ar fi o idee rea să profitaţi ori de câte ori aveţi ocazia să plecaţi în mici excursii. Veţi putea petrece clipe deosebite în compania oamenilor dragi inimii şi să împărtăşiţi momente încântătoare ce pot fi imortalizate şi în poze. Chiar dacă aveţi la dispoziţie doar câteva zile, pot fi îndeajuns pentru o minivacanţă plăcută. Şi o singură zi poate fi minunată, mai ales dacă o împărţiţi cu oameni dragi. De asemenea, contează mult şi compania, care asigura o plăcere în discuţii şi activităţi.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În toamna lui 2018, vrem să vă ajutăm să călătoriţi cu plăcere şi fără stres către toate destinaţiile dorite. O maşină bună vă poate salva din multe situaţii neplăcute, mai ales dacă aveţi de parcurs câteva sute de kilometri.

Bineînţeles, siguranţă primează însă nu ar strica să dispuneţi şi de un nivel ridicat de confort cât şi de dotări performante. O maşină de calitate poate îndeplini toate aceste aşteptări şi vă poate ajuta să profitaţi de fiecare clipă pe drum. În acest sens suntem foarte atenţi atunci când urmează să alegem o maşină. Totuşi,  suntem mereu în căutarea celei mai bune oferte din cele disponibile.

Peisaj vegetatie muntii Rarau

Photo credit: Dusmanu Ionut

Mulţi oameni şi-au făcut planuri de vacanţă în toamna şi vor să se bucure la maxim de zilele libere şi de frumuseţile României. Ar fi păcat să nu o faceţi având în vedere că avem o ţară binecuvântată cu atât de multe resurse naturale, secole de istorie şi locuri  cu adevărat incredibile. Poate veţi învăţa şi câteva lucruri noi în acelaşi timp! Cu răbdare, informaţiile corespunzătoare şi ajutorul profesioniştilor, va fi simplu să vă organizaţi excursii de neuitat. Sunt mari şanse să găsim ceea ce căutam dacă suntem bine informaţi. 

La acest aspect, intervenim noi, AutoBoca, o firmă serioasă de închirieri auto mereu alături de clienţii noştri. În toamna lui 2018, v-am pregătit câteva promoţii speciale pentru închirieri auto pe care nu ar trebui să le rataţi. De ce să nu economisiţi bani chiar şi când plecaţi în vacanţe? Vă invităm să aflaţi mai multe detalii chiar acum! Ne-am gândit cu mare atenţie la ofertele dezvoltate, încercând să le facem de aşa natură încât să fie de folos clienţilor.

Oferte speciale la închirieri maşini de bun venit în octombrie: AutoBoca vă aşteaptă cu multe modele noi, de calitate!

Mijlocul de transport utilizat are un rol foarte important atunci când avem de parcurs drumuri lungi sau scurte prin ţară. Indiferent de scopul călătoriei (afaceri sau vacanţe), cu toţii ne dorim să ajungem în siguranţă la toate destinaţiile vizate.

De asemenea, nu ar strica să ne bucurăm şi de o experienţă auto plăcută. Orice şofer va susţine că maşina folosită poate influenţa într-o manieră pozitivă sau negativă întreaga călătorie. De aceea, nu ar fi o idee rea să petreceţi puţin timp pentru a vă informa privind posibilele opţiuni de pe piaţă.

Mulţi turişti şi oameni de afaceri aleg serviciile de închirieri  auto. De ce? Fiindcă este o soluţie avantajoasă pentru o problemă esenţială. Dacă nu aveţi timp de pierdut, nu ar fi mai bine să lăsaţi profesionişti să vă întâmpine cu o maşină bună şi potrivită pentru drumurile voastre? În România, veţi găsi un număr considerabil de firme de rent în care puteţi avea încredere. Însă, la final, va trebui să o alegeţi pe cea care corespunde  cel mai bine cu aşteptările voastre.

Acest serviciu de închirieri auto, capăta din ce în ce mai multă popularitate datorită fluxului mare de vizitatori în ţară. Unii din ei vin în România în interes de serviciu, studii sau doar pentru vacanţe. Cert este că mediul economic se schimbă, aducând modificaţi la mai multe aspecte (crearea de servicii şi produse noi). 

Cum puteţi accesa şi voi maşini bune pentru călătorii liniştite în toamna lui 2018? AutoBoca va sta la dispoziţie cu oferte avantajoase şi multe modele noi. Specialiştii noştri lucrează cu devotament în fiecare zi pentru a identifica cele mai bune autoturisme care merită atenţia voastră. La AutoBoca veţi găsi diversitate, maşini de calitate şi oameni profesionişti gata să vă ajute. Suntem în fiecare lună atenţi la flotă şi încercam să adăugăm doar modele bune.

Sună prea bine ca să fie adevărat? Nici nu v-am cere să ne credeţi pe cuvânt. Vă invităm să citiţi chiar voi pagina de testimoniale şi să aflaţi ce spun clienţii noştri despre AutoBoca. Rezultatele ultimelor feedbackuri primite, au indicat că 96% dintre aceştia ne-ar recomanda şi altora. Din acest motiv, suntem convinşi că vă putem fi de folos ori de câte ori aveţi nevoie de o maşină bună.

Însă, care sunt ofertele de rent pentru luna octombrie? În această toamnă, am pus la punct câteva promoţii de care ar trebui să profitaţi chiar acum. În funcţie de preferinţe şi de tipul de drum pe care trebuie să îl parcurgeţi, puteţi opta pentru următoarele oferte: VW Polo Automat la preţ de VW Polo manual, VW Jetta la preţ de VW Golf sau Opel Astra Automat la preţ de Opel Astra manual. 

Sunt modele noi, cu puţini kilometri la bord şi potrivite pentru infrastructura din România. Conform feedbackului primit din partea clienţilor noştri, aceste autoturisme nu vor dezamăgi în ceea ce priveşte performanţă, spaţierea sau siguranţa. Veţi avea la îndemână autoturisme bune ce pot fi conduse fără stres.

Nici cei care caută mijloace de transport pe termen lung, nu vor fi dezamăgiţi. În octombrie, puteţi închiria de la AutoBoca noul model de Dacia Logan la un preţ avantajos de doar 17 euro/zi pentru o perioadă de minimum 15 zile. De ce să nu conduceţi o maşină românească pentru experienţe 100% româneşti? 

De asemenea, am pregătit oferte speciale de leasing operaţional pentru firmele care caută soluţii avantajoase de mobilitate. Prin intermediul 3Slease, veţi putea să accesaţi maşini noi, din clase diferite şi fără niciun cost iniţial. Vrem să vă stăm alături pentru că voi să atingeţi obiectivele propuse.

Practic, în toamna lui 2018, la AutoBoca veţi găsi un partener de drum de încredere, cu maşini bune, noi şi întreţinute în condiţii excelente. Nu doar atât, însă vă punem la dispoziţie şi un pachet de servicii extra menite să vă facă vacanţele mai plăcute şi călătoriile uşoare.

AutoBoca are sedii peste tot în ţară, ceea ce înseamnă că ne puteţi găsi cu uşurinţă. Dacă vreţi să aveţi parte de experienţe auto deosebite, vă invităm să alegeţi o maşină de bun venit. Profitaţi chiar astăzi de ofertele noastre şi porniţi la drum la volanul unui autoturism bun!

Inchirieri auto oras