Serviciu Small Lease 3 – 6 luni: mobilitate temporară

Cum ne deplasăm rapid şi fata bătăi de cap? Soluţii de mobilitate auto pentru termen mediu pentru firme inteligente!

Firmele din România au mare grijă de aspectul mobilităţii auto, fie când ne gândim la personal, fie la oferirea de servicii sau produse clienţilor. Marile oraşe din ţară sunt din ce în ce mai aglomerate şi fără să avem la îndemână maşini bune, ar fi foarte greu să ne îndeplinim obiectivele zilnice. De asemenea, oamenii sunt nerăbdători şi s-au obişnuit că lucrurile să se rezolve rapid, într-o chestiune de câteva minute. Toţi romanii vor să se bucure de servicii de calitate şi oferite rapid. Cu cât se mişca mai rapid firmele, cu atât sunt mai mulţumiţi clienţii. Credem că este important ca fiecare client să fie mulţumit de produsul/serviciul plătit. 

Dacă acum două decenii era acceptat ca un mesaj să fie transmis în câteva zile, acum şi un minut ar fi prea mult. Tehnologia ne-a schimbat considerabil modul de viaţă atât la nivel personal (privind interacţiunea cu ceilalţi) cât şi la nivel profesional (mai orice afacere de succes trebuie să se adapteze la cerinţele noi). Trendul principal este direcţionat către mobilitate eficientă şi îndeplinirea a cât mai multor sarcini într-un timp util. Mobilitatea auto performanta este greu de obţinut şi menţinut, mai ales în cadrul unei firme active.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Ce înseamnă asta pentru companii? Înseamnă că trebuie să găsească soluţii avantajoase pentru a-şi spori productivitatea. Pentru unele firme astfel de iniţiative s-ar traduce prin implementarea de softuri noi care să faciliteze munca angajaţilor, aducerea de utilaje performante, îmbunătăţirea parcului auto şi oferirea agenţilor de vânzări propriul autoturism pentru a spori întâlnirile cu potenţiali clienţi sau investitori.

Altfel zis, este imperativ să ne adaptăm la cerinţele de pe piaţă şi orice diferenţiere ar putea să ne fie de folos. Dacă reuşim să livrăm bunurile ceva mai rapid decât competiţia, ar fi îndeajuns încât să mai câştigăm din cota de piaţă. Într-un prezent care pune accent pe eficientă şi rapiditate, nu suntem surprinşi să vedem atât de multe firme investind în parcuri auto eficiente.

Altfel spus, necesitatea de mijloace de transport de calitate este chiar prioritară pentru o firmă care activează în unul dintre oraşele mari din ţară. În orele de vârf, când traficul este intens, fără un autoturism bun, şansele de a ajunge la destinaţiile dorite în timp util sunt foarte mici. Orice întârziere poate costa scump o firmă şi dacă acestea se repetă de mai multe ori, poate duce la încheierea de contracte şi parteneriate valoroase. Clientul doreşte produsul comandat rapid şi fără întârziere. Dacă acestea din urmă persista, atunci clientul se poate orienta către alte soluţii. 

De cele mai multe ori, sunt anumite perioade în care o companie este solicitată mai mult. Acele 3 – 6 luni pe ani de activitate intensă poate aduce încasări şi vânzări considerabile pentru a susţine firma în perioadele mai puţin aglomerate. De aceea este foarte important să profitaţi la maxim de acel val de clienţi care va solicita serviciile. Şi dacă veţi avea la îndemână o flotă performanţă, veţi reuşi să vă atingeţi obiectivele de vânzări şi să asiguraţi progresul companiei. Profitul vine după multă muncă şi evident, implementarea unor soluţii inteligente! 

Însă, achiziţia de autoturisme noi doar pentru acele câteva luni de activitate ridicată, nu este o alegere profitabilă. Maşinile sunt bunuri care se depreciază rapid şi îşi câştigă banii investiţi în timp, uneori chiar în ani. Multe întreprinderi nu îşi permit să aştepte atât de mult şi să îngheţe activele financiare în parcul auto. Din fericire, există soluţii avantajoase pentru astfel de impedimente. Trebuie doar să ştiţi să căutaţi. Cu răbdare şi informaţiile corecte veţi face alegerea corectă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Firmele care au nevoie de mobilitate temporară (3 – 6 luni) pot opta pentru serviciul de leasing operaţional. Prin intermediul unui pachet de leasing bine pus la punct, veţi avea acces la maşini bune pentru perioade de timp delimitate. Şi partea cea mai bună este că nu este necesar să cumpăraţi autoturismele pentru a vă folosi de ele. Aveţi nevoie de un microbuz? Poate doriţi o maşină mini şi una compact? Poate 3 maşini din clase diferite? 

Dacă veţi opta pentru un program de leasing bine pus la punct, vă veţi bucura de mobilitate sporită atât timp cât aveţi nevoie de maşinile extra. Astfel veţi reuşi să scădeţi  din costurile extra. În acest sens, AutoBoca v-a pregătit un pachet de leasing operaţional ideal pentru firmele care caută autoturisme pentru perioade medii de timp. Este vorba despre Small Lease, un mod eficient de a vă bucura de o flotă auto de calitate. Ce trebuie să faceţi pentru a contracta acest pachet de leasing? Vă invităm să aflaţi chiar acum mai multe detalii!

Small Lease: soluţia de mobilitate auto de care aveţi nevoie

Firmele care au nevoie de mijloace de transport de calitate pentru 3 – 6 luni, vor să colaboreze cu agenţii de leasing cu experienţă în domeniu şi care pot oferi acces facil la maşini de bună calitate. AutoBoca poate fi soluţia pe care o căutaţi. Se ce aţi putea alege şi voi să colaboraţi cu noi pentru 3 – 6 luni? De ce să optaţi pentru pachetul de leasing Small Lease?

Un răspuns simplu ar fi: fiindcă veţi avea foarte multe avantaje. Cel care merită menţionat primul este faptul că veţi plăti ZERO avans. Altfel spus, vă puteţi bucura din prima zi de maşini de calitate, fără să plătiţi nimic. De asemenea, toate costurile în ceea ce priveşte taxele pentru asigurare, revizii, întreţinere şi reparaţii revin AutoBoca. 

Atât timp cât sunteţi în perioada contractuală Small Lease, aveţi ZERO obligaţii privind achitarea costurilor ce revin mentenanţei autoturismelor. Aveţi de plătit doar o rata fixă lunară care include şi asistenta profesionistă din partea specialiştilor noştri. Orice nelămurire aţi avea în legătură cu procesul de leasing va fi clarificată de către un agent AutoBoca.

De asemenea, un alt avantaj care merită menţionat este faptul că veţi primi un autoturism la schimb în cazul defectării celui primit iniţial. Scopul nostru este de a ne asigura că veţi dispune de o flotă performanta şi care se ridică la nivelul aşteptărilor voastre.

Nu doar atât însă AutoBoca are 13 sedii peste tot în ţară (în marile oraşe şi aeroporturi) ceea ce înseamnă vă puteţi beneficia şi de serviciu de mobilitate temporară în oraşe precum Iaşi, Bucureşti, Targu-Mures, Suceava, Cluj şi alte locaţii.

Flexibilitatea este una dintre caracteristicile principale ale pachetelor de leasing operaţional AutoBoca. Noi personalizam ofertele în funcţie de necesităţile voastre. În această manieră veţi fi mulţumiţi şi veţi dispune de maşinile de care aveţi nevoie. Simplu şi fără bătăi de cap! 

Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi. Vă stăm la dispoziţie atât la unul din sediile noastre, telefonic cât şi online fie pe live chat fie prin intermediul site-urilor de socializare. Ne place să menţinem un canal deschis de comunicare pentru a înţelege corect necesităţile de transport ale clienţilor noştri.

AutoBoca operează pe principii care se bazează pe transparenta 100%, corectitudine şi profesionalism. Vă invităm să descoperiţi chiar acum ofertele noastre de leasing operaţional pe termen mediu. Cu Small Lease vă puteţi bucura de un parc auto performant chiar astăzi! Discutaţi cu agenţii AutoBoca care lucrează în cadrul departamentului de leasing pentru a descoperi şi mai multe lucruri despre pachetul 3SLease.

Autoturisme bune de inchiriat