Sezonul estival se apropie: voi sunteţi pregătiţi?

Unde îţi vei petrece vacanţa de vară în 2017? Litoralul românesc te aşteaptă cu peisaje încântătoare şi distracţii nenumărate!

Photo credit: Dușmanu Ionuț

Deja simţim cum briza marii ne mângâie gândurile şi ne aduce în starea optimă de relaxare. Litoralul romanesc ne determina mereu să pregătim picioruşele golaşe de contactul neprihănit cu nisipul fierbinte. Cum vă puteţi pregăti de această vară?

Vacanţa de vară este cea mai râvnita şi aşteptată perioadă a anului. În postura de elev, cu siguranţă au fost momente în care gândurile îţi fugeau pline de voioşie către zilele de vară, însorite, unde erai liber să alergi şi să te joci după placul inimii tale. Nu existau griji sau gânduri nostalgice.

Photo credit: Dușmanu Ionuț

În postura de adult, vacanţa de vară poate reprezenta câteva clipe de relaxare şi desprindere de rutina şi grijile zilnice. Având în vedere că timpul este mereu limitat, trebuie să faci tot posibilul să profiţi cât mai mult de această resursă preţioasă şi să îţi petreci concediul într-un loc plăcut. Din fericire România are multe daruri turistice pentru cei care ştiu să le aprecieze.

Vacanta Marea Neagra

Photo credit: Dusmanu Ionut

Litoralul Mării Negre este una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români şi turişti străini în perioada sezonului estival. Staţiuni numeroase (Mamaia, Vama Veche, Costineşti, Năvodari, etc.), plaje generoase, apa calmă (salinitatea ridicată a Mării Negre îţi permite să înoţi în voie, cu un grad mai ridicat de siguranţă) cât şi variatele posibilităţi de divertisment fac din litoralul românesc o alegere perfectă pentru a te relaxa şi încarcă cu energie. Însă, la Marea Neagră te vei putea bucura de mai mult decât de atât. Locaţiile din zonă sunt încărcate cu istorie şi multe dintre ele încă mai poartă amprentă lăsată de greci, romani şi turci ce au populat această regiuni de-a lungul secolelor. De asemenea popularitatea litoralului romanesc determina mulţi străini să vină aici.

Photo credit: Dușmanu Ionuț

Unul dintre cele mai cunoscute oraşe de la malul mării este Constanța, fiind cel mai vechi şi cel mai mare port din România. Istoria oraşului este înrădăcinată în pulsul “fioros” al civilizaţiei greceşti. Bazele sale au fost puse de greci în secolul al VII-lea, ce au construit cetatea Tomis, ulterior devenind Constanța de astăzi. Puteţi găsi vestigiile fostei cetăţi Tomis în diverse cartiere din oraş. În Constanța vei putea vizita variate muzee, monumente istorice (precum Cazinoul), moschei şi biserici, acvariul şi delfinariul.

Foto: Dusmanu Ionut

Cel mai mare parc de distracţii de pe litoral este Aqua Magic şi atrage sute de mii de turişti în fiecare sezon (din motive plauzibile, cui nu i-ar plăcea să se de ape un tobogan cu apă?). Nu vei fi dezamăgit după o zi petrecută aici. Apoi vei mai putea vizita cu deosebită plăcere Insula Ovidiu, unde liniştea domneşte fără cusur. Dacă vei avea alături o maşină de încredere, poţi da o raită prin toate aceste locaţii şi îţi vei face vacanţa mult mai interesantă şi plină de momente frumoase. În plus, distracţia este mai mare dacă eşti alături de prieteni şi familie, aşa că de ce să nu închiriaţi o maşină şi să mergeţi până la mare? Să ştiţi că este uşor să închiriaţi o maşină astăzi.

În acest sens, AutoBoca ţi-a pregătit câteva oferte avantajoase la închirieri maşini pentru vacanţa ta de vară. Vei putea alege variate modele, de la producători de top şi întreţinute în cele mai bune condiţii. În funcţie de numărul de pasageri poţi opta fie pentru o maşină mini, cum ar fi un VW Polo (ideală pentru cupluri),  fie pentru o maşină compactă ca şi VW Jetta sau Citroen C-Elysee sau fie pentru un microbuz (dacă plănuieşti să pleci în grupuri mari de persoane). Practic, la AutoBoca, vei găsi o maşină de bun venit pentru gusturile fiecărui şofer!

O vacanţă la mare la volanul unei maşini din flota AutoBoca! Te aşteptam cu oferte promoţionale la diverse modele!

Sunt multe staţiuni pe litoralul românesc care îţi pot oferi experienţe turistice deosebite. Pentru a te bucura de paleta diversă de atracţii disponibile la litoral, ai nevoie de mobilitate şi flexibilitate. Soluţia ar fi să închiriezi o maşină pe care te poţi baza că te va duce în siguranţă la destinaţie, apoi să te porneşti la drum alături de cei dragi. Sezonul estival este o sursă de voie bună şi fericire – mai ales dacă ai la dispoziţie  o maşină bună, demnă de utilizat indiferent de drumul pe care-l ai în faţă.

Aşa că, poţi închiria cu încredere o maşină din flota AutoBoca. Autoturismele noastre sunt aproape noi, cu foarte puţini kilometri la activ. Modelele din clasa compact sunt preferate pentru excursii cu familia şi prietenii. VW Jetta, Hyundai Elantra, Skoda Rapid, sunt doar câteva exemple de autoturisme de închiriat pentru a te porni la mare. Nu numai atât, dar îţi vei primi maşina curată, cu plinul făcut şi gata să dea start vacanţei tale.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Profită de ofertele noastre şi explorează cu plăcere România!

Inchirieri masini