Sincronizare perfectă! Găseşte o maşină bună la Autoboca!

Autoboca îţi oferă zi de zi servicii profesioniste…în peste 13 locaţii româneşti! Alege o maşină de calitate din flota noastră!

Cele mai recente statistici arată că serviciul rent a car este foarte popular printre călători. Ei vor să se bucure de experienţe auto plăcute, chiar dacă se duc la munte sau mare. România este o ţară frumoasă cu numeroase obiective turistice, ce merită să fie descoperite fără stres. De ce să nu exploraţi această ţară în voie şi cu deosebită plăcere? Din ce în ce mai mulţi oameni încearcă să găsească un autoturism bun, capabil să ofere experienţe auto pozitive indiferent de destinaţie. Autoboca este firma de la care puteţi închiria mereu o maşină bună fără să întâmpinaţi probleme. Este important să ştiţi că firma de la care urmează să închiriaţi o maşină nu o să vă dezamăgească. Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre maşinile pe care le puteţi închiria de la Autoboca? De asemenea vreţi să descoperiţi ce au de spus clienţii acestei firme?

telefon de inchiriat in romania

Rent a phone

Dacă răspunsul vostru este da, atunci nu strică să citiţi rândurile următoare. Majoritatea persoanelor care au ales în prezent să închirieze maşini de la Autoboca, au putut să aleagă modelul dorit fără să întâmpine probleme. Noi am dezvoltat un serviciu profesionist de închirieri, uşor de accesat. Mulţi clienţi au sesizat acest lucru. Oricine se poate bucura de serviciul nostru de rent a car. Avem sedii în Bucureşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Rădăuţi, Cluj Napoca sau Târgu Mureş. Aici agenţii Autoboca sunt mereu pregătiţi să intervină într-un mod constructiv. Ei o să vă ajute să închiriaţi autoturismul dorit fără probleme. Noi ştim cât de important este pentru un client accesul rapid la oferta aleasă. Nu dorim să pierdeţi timp.

Ce spun clienţii Autoboca de serviciile primite? Noi le oferim clienţilor şansă de a oferi feedback după ce au accesat ofertele noastre. Sunteţi pregătiţi să descoperiţi mai multe lucruri despre serviciile Autoboca de închirieri maşini? O să încercăm să vă prezentăm mai multe lucruri despre experienţele clienţilor cu autoturismele noastre! În ultima vreme mulţi clienţi au răspuns pozitiv la invitaţiile noastre de a completa chestionarul de calitate. Şi voi aveţi posibilitatea de a ne lăsa un feedback atunci când accesaţi o ofertă de la noi. Din nenumăratele oferte Autoboca disponibile în Bucureşti, câteva au reuşit să surprindă clienţii, într-un mod cu totul deosebit.

Clienţii Autoboca răspund pozitiv invitaţiei noastre de a completa chestionarul de calitate…

inchirieri masini termen lungDoamna Nicoleta Ivanov a răspuns pozitiv invitaţiei Autoboca de a completa un chestionar de calitate. Cu această ocazie îi mulţumim mult pentru răbdarea de care a dat dovadă atunci când a răspuns întrebărilor prezente în chestionar. Doamna a închiriat Dacia Duster în Bucureşti. Agenţii Autoboca au fost de ajutor, oferind suport în fiecare moment al procesului de închiriere. Vă invităm să citiţi în rândurile următoare mai multe lucruri despre experienţa doamnei Nicoleta Ivanov cu noi. Autoboca este firma de la care puteţi închiria mereu o maşină de calitate şi la un preţ avantajos.

 

  1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-pret? 4 STAR – Comentariu: OK
  2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Personal profesionist şi foarte amabil
  3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 2 STAR – Comentariu: S-a creat o mică încurcătură la preluare dar, s-a rezolvat bine
  4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Sincronizare perfectă
  5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 4 STAR – Comentariu: Destul de curat
  6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: OK
  7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Foarte accesibil
  8. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: Da

Toţi cei care doresc să închirieze un autoturism bun, pot veni cu încredere la Autoboca. Noi avem o politică de preţuri flexibilă, ceea ce reflectă interesul nostru pentru cei care vor să închirieze o maşină fără să depăşească o anumită sumă. Avem de asemenea şi oferte speciale, pe care le puteţi accesa cu uşurinţă în preajma sărbătorilor de iarnă. De altfel, în fiecare lună o să găsiţi la noi oferte promoţionale la diferite autoturisme. Puteţi profita şi voi de această ocazie pentru a porni la drum cu o maşină de calitate, fără să întâmpinaţi probleme! Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre ofertele noastre? Aşteptam să ne contactaţi cu încredere oricând aveţi nevoie de un autoturism bun.

Autoturisme bune de inchiriat