Stăm acasă și explorăm digital Moldova

Răbdători și curioși, pornim în aventuri turistice în mediul virtual!

Fiecare moment petrecut acasă, ne poate ajută să descoperim lucruri interesante despre noi, membrii familiei, prieteni și de ce nu, țara în care trăim. Putem fi surprinși de ceea ce descoperim despre România, mai ales dacă facem acest lucru cu atenție și răbdare. Dacă tot trebuie să stăm în casă, ar fi util să alocăm timp și documentării turistice. De ce să nu profităm de acest timp liber pentru a descoperi tot felul de locuri interesante? Foarte mulți oameni aleg să exploreze digital tot felul de locații, care să le viziteze la sfârșitul crizei cauzate de virusul Covid-19. Ați putea proceda și voi la fel. Dacă nu aveți alte lucruri de făcut, investiți puțin timp în explorări digitale. Acestea pot scoate la lumină o sumedenie de povești interesante despre diverse regiuni românești.

Așa cum am descoperit în repetate rânduri, România are darul incredibil de a impresiona prin natura sa, vie, liberă și mereu primitoare. Persoanele care au avut ocazia de a explora țara noastră, s-au putut bucura de momente minunate. Acestea din urmă au devenit povești captivante, de care au profitat alte persoane. Unele chiar au decis să „confrunte” povestea cu realitatea. Nu au regretat decizia luată. Din contră! Ele s-au bucurat nespus să dea peste o țară atât de ancorată în ospitalitate. Printre cele mai vizitate regiuni românești din ultimii ani se află Moldova. Ați putea avea în vedere includerea acestei regiuni într-un itinerariu de călătorie digital.

Photo credit: Pascu Mariana

De fiecare dată când am început să strângem informații despre câteva din cele mai frumoase locații din Moldova, ne-am minunat de particularitățile lor speciale. Așa am putut lua contact cu orașe minunate, ce pot fi vizitate cu deosebită plăcere oricând aveți timp liber. Au fost și sate interesante, cu particulariti unice și oameni fascinanti. De multe ori, oamenii întâlniți au făcut anumite locuri demne de vizitat de mai multe ori.

Același lucru poate fi spus și despre mâncarea locală, servită cu ocazia unor momente speciale sau pur și simplu după o călătorie lungă. De altfel, după ce călătorim mult timp (drumuri de 3 – 4 ore), simțim nevoia de a ne opri la un restaurant. Aici putem servi o cafea delicioasă, o ciorbă pe cinste și o friptură sau mititei cu cartofi prăjiți sau orez. Sigur ați servit și voi mici cu muștar și cartofi prăjiți în timpul unei călătorii cu mașină către tot felul de destinații.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În Moldova vă așteaptă multe surprize turistice!

Chiar dacă în 2020 nu există o autostrada care să lege Moldova de Muntenia, sunt drumuri europene care pot fi folosite cu atenție. Nu este o realitate plăcută, mai ales când ne gândim la nenumăratele promisiuni făcute de diverse guvernări. Trăim cu speranța ca în viitor vom avea o infrastructură modernă, care să fie de real ajutor pentru români. Sunt multe firme care abia așteaptă să-și trimită mașinile pe autostrada care să lege Moldova de Muntenia sau Ardeal.

Poate că această criză cu virusul Covid-19 o să ne ajute să stabilim noi priorități în ceea ce privește dezvoltarea țării. Suntem nevoiți să părăsim „îmbrățișarea” populismului și să ne ajutăm semenii să voteze responsabil. Zona Moldovei a fost ignorată în ultimii ani de planurile de dezvoltare ale țării, ceea ce nu a prins bine cu cei care vor să-și imbunătească condițiile de trăi. De altfel, cine nu vrea o viață mai bună?

Majoritatea persoanelor care au reușit în trecut să viziteze Moldova, au luat contact cu orașe incredibile: Iași, Suceava (puternic afectată în aprilie 2020 de virusul Covid-19), Rădăuți, Bacău, Botoșani, Roman, Târgu Neamț sau Piatră Neamț. Aceste orașe ascund o sumedenie de obiective turistice seducătoare. Istoria ne-a arătat de nenumărate ori un lucru minunat: Moldova are un spirit unic, care te seduce în cel mai plăcut mod posibil. Având în vedere că în această perioadă petrecem mult timp în casă, avem libertatea de a ne documenta așa cum se cuvine. Timpul este de partea noastră. Îl putem utiliza inteligent. Așa vom identifica locurile ideale pentru călătorii de neuitat după ce scăpăm de virusul Covid-19. Dacă ne gândim la faptul că statul în casă și izolarea naște pasiuni pentru călătorii, credem că mulți români abia așteaptă să pornească la drum.

inchirieri hyundai i20 rapid pret bun

Mai mult decât atât, firmele românești au avut de suferit în această perioadă și merită să fie susținute. Așa că dacă v-ați gândit la o vacanță de relaxare după criză, atunci puteți alege să stați într-un hotel sau pensiune româneasc sau evident să închiriați o mașină de la o firma cu 100% capital românesc. Așa puteți ajuta țara să-și revină mai rapid.

Economia o să sufere și rămâne pe umerii noștri să o ajutăm să-și revină. În acest sens am putea combina utilul cu plăcutul. Să nu uitați că puteți închiria mașini bune de la AutoBoca. La sfârșitul crizei, puteți închiria cu încredere autoturisme de la noi. Avem o sumedenie de modele de calitate, ce pot răspunde pozitiv la nevoile de transport ale clienților.

Așa cum v-am obsnuit de-a lungul celor 12 ani de activitate, agenții AutoBoca vă vor ajută să gășiți relativ rapid mașînă optimă de drum. Ei au suficientă experiență pentru a face că procesul de rezervare să decurgă rapid și fără bătăi de cap. Acesta este scopul nostru: să va oferim servicii de calitate. Completați cu încredere formularul online de rezervare. Totul durează doar câteva minute, mai ales dacă știți exact ce autoturism doriți să închiriați! Suntem pregătiți să ne reluăm activitatea și să ne ajutăm clienții să închirieze mașini bune!  

Inchirieri auto oras