Suntem aici mereu pentru voi

calatorii prin tara cu vw polo

Siguranţa unei experienţe auto plăcute şi confortabile prin România minunată

 

Deşi vara anului 2018 a fost mai mult decât capricioasă, se pare că luna august mai mult decât prietenoasă. Temperaturile ridicate şi soarele gingaş ne invită la drum. Vrem să folosim timpul inteligent şi să în acelaşi timp să ne bucurăm de emoţii frumoase. Majoritatea celor care urmează să plece în vacanţă în România, vor să se delecteze cu experienţe plăcute.

Ţara noastră este mereu pregătită să ofere oamenilor şansă de a descoperi lucruri interesante şi locaţii fascinante. Totuşi, pentru a avea parte de o experienţă turistică plăcută, este indicat să fim informaţi. Acesta este un bun mod de a ne asigura că pornim la drum cu inima împăcată.

Vacanţă de vară reprezintă un prilej de bucurie şi voie bună. Dacă atunci când eram la lucru, pe Facebook colegii sau prietenii îşi etalau pozele din vacanţă, acum a venit rândul nostru. Trebuie să folosim fiecare clipă liberă la maximum şi în acest mod să strângem câteva amintiri frumoase. Mulţi din cei care au programat în luna august o vacanţă prin România, abia aşteaptă sunetul „clopoţelului” care să le dea undă verde să pornească la drum.

Deloc surprinzător, persoanele care au în vizor călătorii prin ţară în această lună, caută cu deosebită atenţie printre cele mai bune variante de mobilitate auto. În multe cazuri oamenii nu optează pentru autoturismele personale pentru astfel de călătorii. Fie pornesc în grup şi au nevoie de o maşină mai mare, fie vor ceva nou, care să fie în ton cu spiritul călătoriei.

Dacă maşina personală iese din discuţie, putem oricând apela la un serviciu de închirieri maşini. Acest serviciu este dezvoltat pentru a satisface nevoi clare: accesul rapid şi sigur la mijloace de transport bune. Totuşi, având în vedere numărul de firme rent din ţară, devine uneori dificil să găseşti un nume care să-ţi inspire încredere de la început.

Alegerea unei firme cu care să colaboraţi cu încredere necesită o documentare atentă. Răbdarea trebuie să vă ghideze paşii. Astăzi puteţi apela la serviciile oferite de AutoBoca, o firmă care vă poate ajuta să porniţi în excursie cu uşurinţă şi la volanul unei maşini bune.

 

Autoturisme de bun venit pentru experienţe auto plăcute

În anul 2018 mulţi romani explorează posibilităţi diverse de închiriere, de la firme recunoscute pentru serviciile lor. Printre acestea se numără şi AutoBoca, o firmă românească cu peste 10 ani de experienţă în domeniu şi cu angajaţi profesionişti, mereu dornici să ofere asistentă în timpul procesului rent. Mulţi oameni au închiriat de la noi maşini de foarte bună calitate, şi le-au folosit cu drag pentru a porni la drum prin ţară.

Dacă ai la dispoziţie un autoturism bun, atunci devine mult mai uşor să călătoreşti şi evident să te bucuri de experienţe speciale. Cum vă putem ajuta noi să găsiţi în timp util o maşină de calitate? Vă punem la dispoziţie mereu maşini care să vă surprindă pozitiv în timpul călătoriei. Din acest motiv suntem foarte atenţi cu modelele prezente în flotă. Acestea reflectă pasiunea noastră pentru experienţe auto pozitive şi clienţi fericiţi.

Încă din 2008 când am deschis porţile prima oară clienţilor, am vrut să le oferim cele mai bune servicii posibile. Clienţii care apelează la noi, au acces la maşini de la producători auto de top. Ei pot porni la drum cu autoturismul potrivit pentru călătoria pe care o au în faţă.

Agenţii AutoBoca din fiecare sediu depun efort considerabil pentru a menţine un standard de calitate ridicat. Vrem ca cei care vin la noi, să ştie că urmează să aibă parte de o experienţă cu totul specială.

Rent VW Jetta in Romania great price

Photo credit: Bogdan Tofan

În fiecare an încercam să reîmprospătăm flotă, adăugând modele de calitate, pe care să le folosească clienţii cu încredere pe străzile României. Suntem foarte atenţi cu autoturismele pe care le adăugăm în flotă. De asemenea, ascultăm cu deosebit interes feedback-ul oferit de clienţi în diferite situaţii. În acest mod, am aflat de dorinţa clienţilor de a închiria maşini cu transmisie automată.

Specialiştii AutoBoca s-au conformat şi au adăugat în flota VW Polo automat şi Opel Astra automat. Aceste modele au fost închiriate în repetate rânduri şi nu au dezamăgit. Aşa cum bine bănuiţi, ne-am bucurat mult să vedem clienţi fericiţi, mulţumiţi de ceea ce au primit de la noi.

10 ani de servicii de calitate în România

Photo credit: Bogdan Tofan

Am început să oferim servicii rent în micuţul oraş Rădăuţi în anul 2008. Din acel moment am vrut să ne extindem, pentru a întâmpina clienţii cu un alt tip de serviciu, unul axat 100% pe nevoile lor. După multă muncă, stres şi probleme de rezolvat, am reuşit, pas cu pas, să deschidem noi puncte de lucru. În prezent oamenii se pot bucura de serviciile AutoBoca în marile oraşe şi aeroporturi din România. Am lucrat nespus de mult pentru stabiliza standardele de calitate actuale. Mulţi din cei care au închiriat de la noi maşini, s-au bucurat de experienţe pozitive. Din acest motiv, peste 96% din clienţii AutoBoca ne-ar recomanda clienţilor şi familiei.

Oricând doriţi să închiriaţi un autoturism bun de la noi, contactaţi-ne cu încredere. Vă putem ajuta să accesaţi rapid maşina dorită, fără să întâmpinaţi probleme. Suntem în fiecare zi la dispoziţia voastră. Ne puteţi contacta şi vă vom răspunde în timp util. Puteţi folosi cu încredere formularul online de închiriere. În doar câteva minute aveţi maşina rezervată. Agenţii noştri o să vă predea maşina curată, cu un rezervor plin şi gata de drum!

Inchirieri auto oras