Sunteți pregătiți de venirea sărbătorilor de iarnă?

turism la pasul tihuta foto

Fulgi de nea, magia Crăciunului și bucuria emoțiilor sincere

Începem luna decembrie cu dreptul și ne gândim la toate oportunitățile de călătorie și distracție pe care le putem transformă în realități de neuitat. Magia fermecătoare a Crăciunului ne cuprinde pe toți. Presiunea evenimentelor sociale din decembrie se simte. Sunt oameni care doresc să creeze emoții sublime, îmbrăcate în frumusețea vie a sărbătorilor de iarnă. Majoritatea persoanelor care se pregătesc de luna decembrie și toate oportunitățile sale de distracție, calm și voie bună. Așteptările de la această luna sunt diverse. Unele persoane doresc să folosească vacanță de iarnă pentru a se relaxa și pentru a uită de stresul cotidian.

Crăciunul reprezintă o provocare pentru mulți români. Ei vor să se simtă bine și să fie alături de familie și prieteni. Atunci când reușim să ne simțim cu adevărat bine și conectați la surse de bucurie, fericire și voioșie. Odihnă își are rolul în acest mix, mai ales când vine după 11 luni de muncă asiduă. Locurile de muncă pot fi mai mult decât stresante și capabile să ne dea peste cap emoțional și fizic. Așa că dorim să folosim vacanță de iarnă pentru a ne bucură de clipe liniștite alături de persoanele dragi din viață noastră. Dacă reușim să facem acest lucru, putem să ne bucurăm de Crăciun așa cum se cuvine.

Venirea sărbătorilor de iarnă trebuie să ne prindă pregătiți. În acest mod o să reușim să găsim în Crăciun o sursă de fericire și voie bună. Fiecare persoană din România încearcă să transforme Crăciunul în ceva special. Timpul este de partea noastră începând cu 24 decembrie și uneori rămâne cu noi până pe 2 ianuarie 2020. Da! Noul an se apropie!

Un Crăciun minunat pentru toată lumea!

Cine nu iubește Crăciunul? Această sărbătoare reușește să scoată la suprafață cele mai frumoase emoții omenești. Timp de câteva zile renunțăm la lucrurile mărunte care ne pot face viață mai grea. În momentul în care începem să ne dedicăm Crăciunului, reușim să descoperim magia reală a sărbătorii. Fie că dorim să petrecem timp alături de familie sau prieteni, un lucru este cert: găsim loc mereu pentru zâmbete, voie bună, bucurie și fericire. Acasă pare a fi locul ideal pentru Crăciun, nu-i așa? Da! Majoritatea românilor optează să-și petreacă vacanță de iarnă acasă, cel puțîn pe 24 și 25 decembrie. Totuși, așa cum ați descoperit și voi, Crăciunul reprezintă oportunitatea ideală de a călători. Sunteți surprinși? Nu!

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Foarte mulți oameni vor să se îndepărteze de lucrurile comune din monotonia zilnică. Așa că ei optează pentru călătorii la munte. Munții Carpați sunt la mare căutare iarnă. Românii doresc să se bucure de peisaje montane frumoase, uneori atemporale, care reușesc să devină parte din ei. Cine nu vrea să se bucure de experiențe plăcute de Crăciun?

Vrem să avem parte de emoții sublime, care să fie transformate cu ușurință în amintiri de neprețuit. Este destul de ușor să facem acest lucru mai ales dacă ne aflăm într-un loc că Vatra Dornei, Poiana Brașov, Predeal, Sinaia sau Rarau. Aceste locații reușesc în fiecare an să atragă atenția vizitatorilor români și străini. An de an oamenii se îngrămădesc să ajungă în aceste locuri, încercând să se bucure cât de mult posibil de experiențe turistice plăcute.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

De ce să nu avem parte de un Crăciun care să-l ținem minte ani în șir? Dacă călătorim către locuri faine, atunci simțim entuziasmul și curiozitatea cum ne împing de la spate pentru a maximiza experiențele. Gură Humorului, Pojorâta, Voroneț, Sucevița, Colibița și Azuga reprezintă și ele opțiuni viabile pentru această perioada specială a anului. Nu este tocmai ușor să alegem o locație din atât de multe opțiuni faine. Tocmai din acest motiv este indicat să va informați. Descoperiți câteva lucruri despre ofertele turistice de Crăciun ale acestor stațiuni. Așa o să gășiți locul ideal. De ce să nu fiți siguri de alegerea făcută? Chiar dacă nu există 100% în ceea ce privește garanția succesului călătoriei, nu strică să avem de partea noastră argumente pro. În prezent putem să ne delectam cu multe momente frumoase, alături de cei dragi în locuri incredibile.

masina suv de inchiriat iarna 2019

Crăciunul în Bucovina pare a fi o varianta demnă de avut în vedere. Uneori trebuie să luptăm pentru a prinde loc în pensiunile și hotelurile din această regiune a României. Ce înseamnă acest lucru? Trebuie să ne decidem rapid și să profităm de anumite oferte speciale. Așa vom reuși să punem peceta pe o călătorie făînă, care să fie extraordinară, mai ales că vorbim de Crăciun.

Vrem să strângem cât mai multe amintiri frumoase în fiecare an. Atunci când împărțim mâncarea la masă de Crăciun cu cei dragi, viață pare să prindă un sens aparte. Împărțim și voie bună! Colindele fac parte din fundal și contribuie semnificativ la crearea unei atmosferi speciale. Poate chiar ieșim la colindat, chiar dacă obiceiul a pierdut din adepți. Păcat! Colindatul este o artă pierdută care din păcate merită mai multă atenție din partea românilor.

Redescoperiți plăcerea de a conduce mașini de bun venit prin țară

Ne-am propus de la începutul activității noastre în domeniul de închirieri mașini să ajutăm clienții să se bucure de experiențe plăcute. În România aveți posibilitatea de a închiria autoturisme bune și fără stres sau bătăi de cap. Noi va oferim acces rapid la mașină dorită și voi ajungeți la destinație cu încredere. AutoBoca a reușit în 10 ani să ajute clienții să închirieze autoturisme bune. Astăzi peste 96% din cei care închiriază mașini, ne recomandă serviciile! Mulțumim tuturor celor care fac acest lucru! Această onoare ne determina să lucrăm mult. Ne face deosebită plăcere să oferim servicii de închirieri auto în marile orașe românești.

Oricând aveți nevoie de mașini bune, apelați la serviciile noastre. AutoBoca va oferă șansă de a alege mașini compacte, standard, mini și microbuze. Aici o să gășiți modele de la producători auto de top. De exemplu vom menționa aici Dacia, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel, Renault, Hyundai și mulți alții. Ce rămâne de făcut? Dacă doriți să închiriați o mașină bună, rămâne doar să ne contactați. Oricând puteți să folosiți formularul nostru online de rezervări. Noi preluăm rezervarea și ne ocupăm de totul că în final să aveți parte de experiențe auto plăcute. 

Inchirieri auto oras