Sunteţi profesioniști şi căutaţi tot timpul să satisfaceţi nevoile clienților!

Cum ţi-ar plăcea să fie descrisă o agenţie de închirieri maşini? Află şi tu de ce poţi apela mereu cu încredere la AutoBoca!

În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi romani prefera să închirieze autoturisme din diverse motive: pentru a călători uşor şi eficient prin ţară, pentru vacanţe sau fiindcă au nevoie de un mijloc de transport bun pentru o perioadă determinată de timp (de ex. vin în din afară pentru a vizita familia). Este un serviciu uşor de accesat şi practic. În prezent mulţi oameni aleg să închirieze maşini pentru a călători cu plăcere oriunde doresc.

Dacă închiriezi o maşină de la o agenţie de rent profesională, atunci vei dispune de un autoturism de calitate şi capabil să te aducă cu succes la destinaţiile vizate de tine. Unul dintre avantajele acestui serviciu este că nu ai parte de bătăi de cap în ceea ce priveşte întreţinerea maşinii cât şi faptul că vei putea alege dintr-o serie de modele variate. Te poţi bucura de o maşină bună, pe care să o utilizezi cu plăcere!

În cazul în care plănuieşti o excursie cu cei dragi poţi opta pentru o maşină compactă precum VW Jetta sau Hyundai Elantra. De ce ai putea opta pentru una dintre aceste maşini? Sunt multe avantaje care vin odată cu utilizarea unui astfel de serviciu. Dacă va trebui să călătoreşti prin oraşele aglomerate din România (precum Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, etc.), atunci poate atenţia ta se va orienta spre închirierea unui autoturism mini (de ex. VW Polo, Opel Corsa sau Dacia Logan). Din acest motiv, apelarea la acest tip de serviciu are o utilitate ridicată, fiindcă nevoile tale de transport se pot schimba de la o săptămână la alta. Alegând să închiriezi o maşină, nu îţi iei nici un angajament pe termen lung şi poţi oricând să conduci alta, în funcţie de preferinţele tale.

De asemenea sunt şanse foarte ridicate să găseşti şi preţuri avantajoase pentru închirieri maşini, aşa că poţi ajunge să şi economiseşti bani. Desigur, secretul consta în a identifica o agenţie profesională de rent a car pe piaţa românească. Să ştiţi că nu este dificil să faceţi acest lucru, mai ales dacă vă informaţi corespunzător.

Din fericire, Internetul ne permite să avem acces la o serie de informaţii care nu sunt alterate de obiectivele de marketing ale unei companii. Poţi citi păreri sincere ale altor clienţi care au ales să închirieze maşini de la o anumită agenţie. Aşa, poţi afla care agenţie merită atenţia ta şi ce tip de maşină ar fi potrivită pentru călătoria ta.

De asemenea, poţi afla şi unde găseşti şi preţurile cele mai bune. Cu puţină răbdare vei găsi o firmă de rent ce îţi poate oferi maşina de care ai tu nevoie. Să ştiţi că este destul de uşor să faceţi acest lucru. Tot ce contează este să vă informaţi corespunzător despre serviciile oferite de cele mai populare firme rent.

Photo credit: Cosmin Ilieș

AutoBoca este una dintre aceste companii şi suntem încrezători că vei putea găsi în flota noastră un autoturism pe placul tău. Suntem curajoşi prin a face această afirmaţie, însă ne bazăm pe feedbackul lăsat din partea clienţilor noştri. Ei au testat în diferite situaţii profesionalismul serviciilor noastre – aşadar ei sunt mai mult decât capabili să ofere informaţii utile despre tot ce poate oferi AutoBoca.

De aceea chiar te sfătuim să citeşti recenziile şi testimonialele lăsate de alţi oameni care s-au pornit la drum cu maşinile de bun venit din flota noastră. În acest sens, te invităm să descoperi experienta domnului Munteanu Ionel, ce a închiriat un Suzuki Vitara din sediul AutoBoca din Bucureşti. Experienţa sa poate fi de folos clienţilor care nu ştiu dacă să închirieze sau nu o maşină de la noi!

Unde poţi găsi o maşină bună de închiriat în Otopeni? Citeşte feedbackul lăsat de unul dintre clienţii AutoBoca: Domnul Munteanu Ionel

În Otopeni aeroport puteţi oricând opta pentru servicii profesioniste de închirieri maşini – mai ales dacă ajungeţi la Autoboca – o firmă românească de rent a car care vă poate surprinde într-un mod plăcut. Vă invităm să descoperi ce spun clienţii despre noi chiar acum. De ce să nu profiţi de această oportunitatea pentru a închiria o maşină bună fără stres?  Este mai uşor decât crezi, mai ales după ce citiţi câteva testimoniale. Suntem convinşi că nu vei regreta dacă vei alege AutoBoca.

Ne dorim întotdeauna să ne îmbunătăţim serviciile de închirieri maşini şi de aceea am creat un chestionar de calitate pe care îl trimitem tuturor clienţilor noştri. Vrem să aflăm ce elemente pot fi îmbunătăţite şi dacă au fost mulţumiţi de maşină oferită. Părerea ta este foarte importantă pentru noi, fiindcă unul dintre obiectivele noastre este să te vedem că pleci la drum cu un zâmbet pe buze. Cu această ocazie, putem afla dacă îţi doreşti alte elemente ce pot fi adăugate la pachetele noastre de închirieri maşini, ca pe viitor să poţi închiria cu încredere un autoturism din flota noastră.

Photo credit: Bogdan Tofan

În rândurile următoare poţi citi feedbackul lăsat de unul dintre clienţii noştri, domnul Munteanu Ionel ce a închiriat un Suzuki Vitara în Otopeni aeroport din Bucureşti în perioada 20 Mai – 25 Mai 2017.

  1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR
  2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Sunteţi profesioniști şi căutaţi tot timpul să satisfaceţi nevoile clienților!
  3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR
  4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR
  5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Clean and tidy!
  6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte bună a fost maşina aleasă!
  7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR
  8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Cu multă încredere!
  9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: Deja am rezervat pentru luna august

După cum poţi observa din răspunsurile domnului Munteanu, acesta a fost foarte mulţumit de performanţă Suzuki Vitara la drum cât şi de modul în care a decurs procesul de închiriere. Mai mult decât atât, ne-ar recomanda şi altor persoane şi chiar a şi închiriat o altă maşină pentru luna august!

Asta nu poate însemna decât ca serviciile AutoBoca s-au ridicat la aşteptările clientului nostru şi că maşinile noastre de bun venit oferă calitatea promisă. Asemenea reacţii sunt foarte îmbucurătoare pentru că le privim precum o conformare conform căreia eforturile noastre sunt depuse în direcţia potrivită.

Însă, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poţi descoperi chiar tu cum este să te porneşti la drum cu un autoturism AutoBoca. Mai în fiecare lună avem oferte speciale la închirieri maşini aşa că poţi să te aştepţi la o reducere considerabilă. Profită şi tu de această ocazie pentru a te bucura de o experienţă auto inedită şi lipsită de probleme!

Inchirieri auto oras