Suport profesionist în fiecare fază a procesului de închiriere

Rapid, eficient şi fără bătăi de cap: în doar câteva minute, porniţi la drum cu o maşină de încredere de la AutoBoca!

În secolul vitezei, accentul cade pe o mobilitate eficienta care ne permite să ne deplasăm rapid către toate destinaţiile dorite. Totuşi, viteză trebuie să fie acompaniata de siguranţă. Destinaţia rămâne aceeaşi, din acest motiv trebuie să circulăm cu atenţie şi să respectăm regulile de circulaţie. Cu toţii vrem să economisim timp, având în vedere că este o resursă atât de preţioasă şi niciodată îndeajuns.

Photo credit: Tinel Andronic

Totuşi, timpul nu trebuie să fie forţat. El ne poate ajuta să ne bucurăm de viaţă şi de tot ce ne oferă ea. Suntem mereu în căutarea unei surse de bucurie şi voie bună. De cele mai multe ori reuşim să ne bucurăm de experienţe plăcute prin ţară.

Mediul de afaceri este într-o continuă creştere, cerinţele clienţilor sunt tot mai mari, oraşele din ce în ce mai aglomerate iar aceste elemente se răsfrâng asupra modului în care ne îndeplinim activităţile de zi cu zi. Chiar şi un simplu drum la supermarket poate deveni o povară dacă nu dispunem de un mijloc de transport corespunzător. Din acest motiv, foarte mulţi oameni caută soluţii avantajoase de mobilitate care să le permită să se bucure de orice călătorie. Fiecare călătorie vine cu provocări pe care trebuie să le depăşim. 

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

Acum că a venit vara, urmează perioada concediilor, a vacantelor lipsite de griji şi a clipelor deosebite petrecute cu familia şi prietenii. Foarte mulţi turişti romani şi străini îşi pun la punct itinerariul pentru a explora frumuseţile naturale ale României. Sunt sute de locaţii fascinante unde puteţi descoperi câteva dintre misterele istoriei ţării noastre cât să vă şi delectaţi cu peisaje de invidiat.

Vă trebuie puţină concentrare pentru a vă organiza concediul după bunul plac. Fiecare moment al concediului trebuie să fie plăcut şi de ce nu de neuitat. Sunteţi pregătiţi pentru o experienţă specială? Dacă tot aţi ajuns la acest articol, cu siguranţa răspunsul este da.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Din fericire, informaţiile utile sunt uşor de accesat în prezent. Mai toată lumea are un dispozitiv conectat la Internet şi doar cu câteva click-uri veţi găsi câteva siteuri de turism cât şi experienţe ale altor călători care şi-au propus să se delecteze cu bogăţiile României.

Însă, după stabilirea unei posibile rute, apare o altă problemă esenţială care necesită rezolvare: identificarea unui mijloc de transport de calitate potrivit pentru călătoriile voastre. Atunci când vă pregătiţi de un drum prin ţară, nu strică să vă informaţi corespunzător. Acesta este un bun mod de a călători cu drag! 

De multe ori maşina personală iese din discuţie mai ales din cauza costurilor privind reparaţii, întreţinere, taxe, asigurări şi altele. Cel mai probabil nu veţi dori să folosiţi un mijloc de transport în comun, mai ales dacă v-aţi propus să plecaţi în vacanţe. Scopul unei excursii este să vă ajute să vă încărcaţi cu energie şi voie bună şi să evitaţi pe cât de mult posibil situaţiile stresante.

Photo credit: Bogdan Almajan

Aşa că, o soluţie avantajoasă ar fi să apelaţi la un serviciu de închirieri auto. Aici, apar întrebările: Mă pot încrede în astfel de servicii? Cum identific o firmă serioasă? Răspunsul la această întrebare este destul de greu de abordat, mai ales când sunt atât de multe opţiuni pe piaţa din România. Ştim că totul poate veni cu provocări, unele greu de depăşit.

O frică reală pe care o întâmpină clienţii atunci când sunt nevoiţi să închirieze o maşină este lipsă de informaţii despre procesul de închiriere. Prima experienţă este mereu complexă şi vine cu provocări peste care trebuie să trecem cu ajutorul specialiştilor.

Ei sunt capabili să ofere informaţii utile despre fiecare moment al procesului de închiriere şi ne pot ajuta să scăpăm de stresul şi de anxietatea asociată cu folosirea unui serviciu de rent. Dacă vi se explica clar care sunt paşii de urmat, atunci veţi constata că în realitate, lucrurile sunt mai simple decât credeaţi. Aici intervine specialistul! El vă poate ajuta să treceţi prin fiecare pas al rezervării mai uşor.

AutoBoca este una din firmele care are un personal profesionist, capabil să ofere informaţii utile despre fiecare moment al procesului de rent.  Aici o să găsiţi mereu oameni dedicaţi, care o să vă ajute să alegeţi modelul de autoturism ce se potriveşte cel mai bine cu necesităţile voastre de transport. De ce să nu profitaţi de această ocazie pentru a porni la drum cu drag?

Pentru noi, clienţii sunt mereu pe primul loc şi am pus la punct un sistem de închiriere facil, structurat în doar 3 paşi. În mai puţin de câteva minute, veţi avea maşină pregătită să vă ducă într-o nouă aventură turistică. Bineînţeles, nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt. Rezultatele sunt cele mai bune dovezi şi în decursul celor 10 ani de experienţă în domeniul auto, am reuşit să ajutăm mii de oameni să călătorească fără stres prin ţară. Mulţi dintre ei ne-au lăsat şi testimonial utile despre experienţele lor.

Photo credit: Bogdan Tofan

De ce să alegeţi să închiriaţi maşini de la AutoBoca? Care sunt beneficiile serviciilor noastre? Vă invităm să descoperiţi chiar acum cât de simplu poate fi să închiriaţi un autoturism de la noi. De ce să nu călătoriţi cu plăcere şi la volanul unei maşini noi? Să ştiţi că este mai uşor decât credeţi să închiriaţi o maşină de la noi.

de unde pot inchiria o masina

Servicii de închirieri auto de la AutoBoca: personal profesionist, de încredere şi o abordare excelentă!

Ştim că nu este simplu să apelaţi la un serviciu nou cu care nu sunteţi familiarizaţi. Chiar dacă aţi mai închiriat maşini în trecut şi aţi avut parte de o experienţă pozitivă, tot vor fi semne de reticenţă. De ce? Fiindcă nu ştiţi la ce vă puteţi aştepta mai precis şi cu siguranţă vă doriţi să vă bucuraţi de o maşină bună şi de calitate.

Aici intervine AutoBoca. Întreaga echipă este foarte bine pregătită şi oricând gata să vă ofere asistenţă pe durata procesului de rent. Agenţii noştri sunt oameni profesionişti şi vă vor întâmpina mereu cu un zâmbet şi cu multă răbdare.

Scopul nostru este să vă oferim experienţe auto inedite şi de multe ori depunem eforturi suplimentare pentru a ne asigura că totul decurge bine. Vrem ca voi să fiţi mulţumiţi de noi şi dacă asta înseamnă că trebuie să vă aşteptăm la aeroport la 3 dimineaţa cu maşina, o vom face!

După cum am menţionat, nu ne aşteptam să ne credeţi pe cuvânt. Clienţii noştri pot descrie cel mai bine ce tip de colaborare au avut cu AutoBoca şi cu ce impresie au rămas în urma utilizării autoturismelor noastre. Un client din Iaşi a închiriat un Suzuki Vitara pe o perioadă de 6 zile şi ne-a lăsat următorul feedback: “Excelent. Agentul a dat dovadă de profesionalism, a făcut întregul proces ușor și chiar îmbucurător. Comunicare și abordare excelentă. Mulțumesc din nou!” 

În Cluj-Napoca, o clientă a închiriat VW Polo Automat pentru o perioadă de 4 zile şi descrie experienţa cu AutoBoca precum: “Foarte mulțumită! Agentul a fost foarte amabil și a răspuns la toate întrebările. M-a așteptat la aeroport, în drumul spre birou mi-a dat detalii despre mașină, mi-a explicat contractual și m-a lăsat să conduc puțin prin parcare să mă obișnuiesc cu mașina. Nu a durat mult timp preluarea mașinii!”

La secţiunea testimoniale de pe site-ul nostru veţi găsi zeci de alte comentarii lăsate din partea celor care ne-au ales serviciile. Conform ultimelor statistici, 96% din clienţii noştri ne-ar recomanda şi altora. Altfel spus, dacă veţi alege să închiriaţi o maşină de bun venit de la AutoBoca, veţi avea parte de asistentă, modele de calitate cât şi o transparentă privind întreg procesul de rent. Vrem ca voi să ştiţi exact ce plătiţi şi pentru ce plătiţi!

Photo credit: Bogdan Tofan

În acest sens, suntem foarte atenţi cu autoturismele pe care le includem în flotă. Specialiştii noştri aleg modele flexibile, în ton cu nevoile de transport ale clienţilor. Nu doar atât, însă am pus la punct şi un pachet de servicii extra în conformitate cu anumite cerinţe de la clienţi (Internet to go, mobile rent, sistem de navigaţie prin GPS, scaun pentru copii şi altele). 

Pasiunea noastră pentru calitate se vede prin rezultate şi prin miile de clienţi mulţumiţi. Aşa că, dacă şi voi vreţi să vă bucuraţi de călătoriile voastre, la volanul unei maşini bune, contactaţi-ne cu încredere chiar acum! Profitaţi de ofertele noastre din luna iunie! 

Autoturisme bune de inchiriat