Timp pentru noi, călătorii de prețuit o viață

Bucuroși să explorăm România alături de prieteni buni

Fiecare luna ne relevă o anumită stare de spirit a societății în care ne desfășurăm activitățile zilnice. Așa cum sigur am observat în repetate rânduri, sunt diferențe între lunile de iarnă, primăvară, vara și toamna. Anotimpurile au modul lor aparte de a ne scoate la lumina sentimente și emoții, pe care le conștientizăm mult prea puțîn. În ultima luna a verii, încercăm să profităm, atât cât putem, de timpul liber de la locul de muncă. Dacă avem câteva zile libere, atunci merită să ne transformăm în surse de voioșie, liniște și bucurii. Putem transformă vacanță în amintirea care ne da putere să muncim mai mult și cu spor.

cum arata pictura exterioara de la manastirea humor
Photo credit: Robert Raducanu

Sunt multe zile grele, care apasă greu peste mentalul și puterea noastră de lucru. Așa că ne căutăm ancore în trecut pentru a trece peste greutățile prezentului. Uneori reușim să facem acest lucru iar alteori nu. Majoritatea persoanelor care și-au programat vacanțele de vara în luna august, abia așteaptă să pornească la drum și să se îndepărteze de toate lucrurile stresante de viață lor.

Unii reușesc să facă acest lucru fără bătăi de cap, descoperind cu ușurință latura frumoasă a vieții. Sunt o sumedenie de locuri minunate în România care ne așteaptă cu „brațele” deschise pentru câteva sejururi de neuitat. De foarte multe ori reușim să găsim locuri care ne bucură spiritul și trupul. Acestea le împărțim ulterior cu persoanele importante din viață noastră. Mulți turiști își descriu experiențele avute în articole detaliate, distribuite cu deosebit entuziasm în mediul online.

calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Bun venit august, să pornim la drum!

Marea Neagră este un punct de atracție important pentru sutele de mii de români care vor să se bucure de valuri, briza sărată a marii și viață de noapte a litoralului. Stațiunile de pe litoral sunt nerăbdătoare să întâmpine turiștii. Aceștia din urmă doresc să se distreze și mai ales să uite de problemele de acasă. Dacă reușesc să facă acest lucru, atunci lucrurile decurg așa cum trebuie și nu regretă decizia luată de a merge în concediu. Vremea joacă un rol important în vacanță.

Dacă vin ploile, atunci scad șansele să ne simțim bine, deoarece suntem „obligați” să ne adăpostim. Dacă apare restricția la orizont, atunci simțim cum vacanță ne scapă de sub control. Ar fi util să consultăm câteva aplicații și site-uri meteo. Dacă știm cum o să fie vremea, atunci ne putem pregăti pentru ea. Plouă? Atunci ne asigurăm că avem la îndemână umbrele și plănuim ziua cu atenție.

În zilele ploioase, putem plănui drumuri la muzee sau alte spații interioare, cu activități plăcute. Ne informăm și plănuim totul așa cum dorim, fără să fim surprinși pe parcurs de anumite capricii ale vremii. Trecând peste aspectul temperaturilor, ridicate sau scăzute, rămâne doar să creionăm un itinerariu care să ne încânte. Și nu este dificil să facem acest lucru! Putem oricând folosi internetul pentru a strânge informații despre cele mai faine locuri de vizitat vara. Acestea sunt mereu descrise în detalii, de persoanele care le-au vizitat. Experiențele turistice sunt diverse. Românii și străinii reușesc mereu să descrie în moduri distincte experiențele lor în diferite zone vizitate. Merită să le citim. Așa vom lua o decizie informată, pe care nu o vom regretă mai târziu. Credem în puterea informației, care ne poate ajută să ne bucurăm de vacanțe frumoase.

Photo credit: Dusmanu Adina

România ne poate surprinde plăcut în august

Anul 2019 poate fi darnic cu cei care plănuiesc să-și petreacă vacanță de vara în România. Știm că există o pasiune pentru turismul extern vara. Putem găși mii și mii de români care pleacă în Bulgaria, Turcia, Spania și mai ales Grecia în vacanță. Ei abia așteaptă să se bucure de mâncare delicioasă, peisaje frumoase și experiențe speciale. Avem la dispoziție multe opțiuni, ceea ce este mai mult decât bine!

Diversitatea este binevenită, deoarece așa putem găși o destinație care să ne încânte. Dacă va numărați printre cei care urmează să-și petreacă vacanță în România, aveți posibilitatea de a găși locuri incredibile. Trăim într-o țară superbă, care ne poate surprinde cu oferte turistice minunate. Pe lângă stațiunile de pe litoral care reușesc să atragă atenția turiștilor români și străini, munții Carpați sunt în plan secund. În zilele călduroase, românii dau o „fugă” până la munte, unde speră să se răcorească.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Ce ziceți de o mobilitate auto 100% românească?

Știm că sunt mulți români care au nevoie de mașini pentru a ajunge la destinație. Mulți din cei care vin din străînătate, au nevoie de mijloace de transport pentru a îndeplini diverse obiective. AutoBoca oferă servicii de rent a car de peste 10 ani în România.

Am vrut mereu să le oferim clienților posibilitatea de a închiria mașini bune, demne de folosit pe străzile românești. Să știți de la început că noi punem clientul pe primul loc. Muncim din greu pentru a le oferi oamenilor acces la mașini de calitate. Peste 96% din cei care au închiriat de la noi, s-au decis să recomande serviciile AutoBoca! 

Inchirieri auto oras