Timp pentru noi, goana după clipe de relaxare în România

Începem să căutăm destinații turistice faine in țară pentru a salva vara anului 2020

Anul acesta a fost mai mult decât ciudat. Venirea pandemiei, presiunea mass mediei și efervescența nebuniei din rețelele de socializare, au redefinit conceptul de normalitate 2020. Nu mai știm cum să gestionăm fluxul de lucruri noi care ne „atacă” zilnic. O modalitate bună ar fi legată de capacitatea noastră de a aborda totul cu răbdare și atenție. Din fericire, filtrul rațiunii ne poate salva de la situații neprevăzute și nedorite. Pentru a ne îndepărta de sursele tradiționale de stres și depresie, ar fi util să investim în propia sănătate, cu tot ceea ce implică un asemenea set de acțiuni.

Nu putem apela la scurtături deoarece riscăm să facem mai mult rău decât bine. Coronavirusul ne-a arătat că trebuie să fim puțin mai atenți la particularitățile trupului și la starea mentală. Percepția asupra vieții a fost schimbată de evenimentele din ultimele luni. Se pare provocările continuă. Chiar dacă în luna iulie întră intr-o evoluție fluctuantă, barem nu avem de-a face cu măsurile din timpul stării de urgență.

Chiar și așa, prezența Covid-19 în România se simte și vede de fiecare dată când ieșim afară. Sperăm că în viitorul apropiat lucrurile să se apropie de un deznodământ fericit și să nu mai avem de-a face cu acest virus. O să fie plăcut să ne mișcăm în voie prin țară fără să ne fie teamă. Abia așteptăm acel moment! Să vină cât mai repede posibil. 

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Clipele de relaxare și distracție responsabilă în țară

România este în topul preferințelor românilor în materie de călătorii. Sigur v-ați gândit și voi să rămâneți în țară pentru a evita posibile surse de infectare cu noul coronavirus. Avem în țară numeroase locuri frumoase, care pot fi vizitate cu entuziasm și fără stres. Rămâne să analizăm cu atenție fiecare opțiune varianta turistică. Timpul petrecut cu documentarea propiu-zisă, ne aduce mai aproape de descoperirea adecvată a României.

Știm că sunt mulți români care vor să se relaxeze pentru a uită de problemele aduse de pandemie. Oamenii au suferit diferit de pe urma schimbărilor aduse de prezența virusului în țară. Unii și-au pierdut locul de muncă, alții au intrat în șomaj tehnic. Industria HORECA a fost lovită puternic, afectând modul de funcționare al multor businessuri.

Photo credit: Seghedin Laura

Așa cum probabil bine intuiți, industria rent a car a fost zguduită puternic de pandemie. Totuși, lucrurile încep cu timiditate să între pe un făgaș relativ normal. Românii trebuie să dezvolte din nou încredere în acest serviciu. Din fericire, firme precum AutoBoca încep să pună accent pe curățenie extra și igienizare eficientă. Noi aveam acest principiu de la începutul activității în industrie.

Mereu predăm clienților autoturismele curățate cu atenție. Acum am adăugat și procesul de igienizare, care este chiar cerut de clienți. Am observat acest trend la clienții post-starea de urgență. Ei vor să închirieze mașini curate și igienizate corespunzător în România. Este absolut normal să dorești să conduci o mașină curată cu soluții dedicate, mai ales când auzim peste tot despre pericolul Covid-19.

AutoBoca punem accent pe eficientă și transparență. Fiecare membru al echipei AutoBoca muncește din greu pentru a asigura cele mai bune servicii posibile. Acest lucru include și o curățenie generală a sediilor și a autoturismelor disponibile spre închiriere. Nu lăsăm lucrurile pe care le putem controla la voia întâmplării. Dacă putem curata anumite suprafețe, atunci face acest lucru cu diligență.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Muntenia, Moldova, Maramureș, Dobrogea și Bucovina vă așteaptă!

Dacă nu putem pleca în Spania, Franța, Grecia, Cipru sau Israel atunci ne orientăm către România, ceea ce este extraordinar. Țară noastră este mai mult decât pregătită să întâmpine vizitatorii cu voie bună și emoții de suflet. Marea Neagră poate fi un rival pe cinste Marii Mediterane. De asemenea, Munții Carpați țîn piept cu ușurință Alpilor. Trebuie doar să investim timp să descoperim așa cum se cuvine câteva din cele mai populare obiective turistice românești. Nu sunt puține! În funcție de locul de plecare și timpul alocat călătoriei, putem identifica relativ ușor o destinație care să ne încânte spiritul și trupul. Așadar, trebuie să ne uităm cu atenție la oferta turistică existența.

De-a lungul anilor, am reușit să găsim multe locuri faine în țară. Știți că noi călătorim des, pentru a duce sau aduce mașini dintr-un punct de lucru în altul. În timul acestor călătorii, luăm pulsul turistic al României. De asemenea, descoperim și infrastructură românească, care în unele locuri impresionează dar în altele dezamăgește. Oare o să aibă țara o infrastructură modernă de care să fim mândri? Sperăm că în ultimii ani acest lucru să se întâmple.

Turiștii străini au lăudat mereu obiectivele turistice românești dar au plângeri cu privire la infrastructură țării. Așadar, așteptăm momentul când Moldova o să aibă o autostradă de legătură cu Muntenia și Transilvania. Cu siguranță regiunea o să se dezvolte incredibil, lăsând în urmă alte regiuni. Moldovenii au demonstrat în repetate rânduri că au un potențial incredibil de dezvoltare, mai ales dacă sunt completați de condiții optime.

Photo credit: Constantin Andronic

În ceea ce privește potențialul turistic românesc, acesta este extraordinar. Turiștii se pot simți bine la munte sau la mare în România. Stațiunile de pe litoral pot fi opțiuni destul de faine, mai ales dacă sunt puțîn mai izolate. Am văzut câteva imagini incredibile de la marea românească, cu mulți oameni îngrămădiți în același loc. Nu este în regulă. Trebuie să avem grijă și să nu rămânem pironiți în spiritul de turmă. Din fericire sunt și câteva locații un pic mai ascunse, care merită vizitate. În acest sens, am putea menționa Delta Dunării. Aici, vrei nu vrei, ai parte de distanțare socială. Dacă ne gândim la oferta turistică generală a munților Carpați, nici nu știm de unde să începem.

Avem multe opțiuni montane la dispoziție. Carpații Meridionali, Orientali și Occidentali pot deveni surse de voie bună și distracție. Rămâne să strângem informații despre locurile demne de vizitat și să alegem cea mai bună varianta. Este destul de ușor să facem acest lucru. Printre cele mai populare stațiuni și orașe montane o să gășiți Pojorâta, Frasin, Vatra Dornei, Gura Humorului, Colibița, Predeal, Azuga, Poiana Brașov, Sinaia și multe altele. Acestea le-am vizitat de multe ori, și, sinceri să fim, niciodată nu am fost dezamăgiți.

rent masini

Mobilitate auto de la AutoBoca

Acest an a devenit o provocare pentru multe firme de rent a car. Totuși, cu perseverență și strategii inteligente, firmele pot să-și revină. Noi vă oferim acces facil la servicii de rent profesioniste și implicit mașini de calitate. Ne-am dedicat complet acestui serviciu.

Punem accent pe calitate și eficientă. Clienții pot alege dintr-o gama variată de modele. Flexibilitatea este importantă, mai ales când vine vorba de nevoi de mobilitate auto! Răsfoiți cu atenție oferta noastră și alegeți cu încredere mașină ideală de drum! 

Inchirieri auto oras