Top 5 locuri frumoase de vizitat în București

Bucuria de a explora capitala României: locuri minunate de vizitat în fiecare zi  

Timpul a devenit pentru foarte mulți români o resursă de neprețuit. Orele fug de noi mai repede decât le putem prinde din urma și așa ajungem o vârstă înaintată, lipsiți oarecum de repere temporale. Așa că încercăm să folosim timpul liber într-un mod inteligent și implicit să creștem numărul de experiențe plăcute. Uneori pare o sarcină imposibilă dar alteori facem tot ceea ce ne sta în putere pentru a avea parte de momente minunate alături de cei dragi. Trebuie să fim răbdători și să ne uităm cu atenție la posibilitățile de distracție și relaxare pe care le avem la îndemână. În acest fel, reușim să folosim timpul pentru a da naștere unor amintiri frumoase.   

Știm că sunt multe activități pe care le putem face în acest an. Fiecare activitate are oportunități și provocări diverse. Daca le cunoaștem, atunci putem planifica o activitate frumoasă, în ton cu plăcerile noastre. Astăzi mulți romani optează pentru călătorii prin tară, în dorința de a descoperi locuri noi și oameni primitori. Ei abia așteaptă să se bucure de drumuri plăcute prin tară și să strângă cât mai multe amintiri plăcute. România nu duce lipsa de locații faine, ce pot fi incluse în itinerariul oricărui călător. Printre cele mai populare orașe romanești de vizitat se afla București, capitala tarii. De ce ați putea vizita și voi orașul? Hai să descoperim împreună un oraș cu totul deosebit.  

Vizităm împreună orașul București

De fiecare dată când găsim timp pentru o călătorie prin România, contează să avem în fată o destinație faina. Atunci când alegem un loc de vizitat timp de câteva zile, acesta trebuie să fie cel puțin fascinant. Bucurestiul nu duce lipsă de surprize turistice. Aici putem descoperi o parte semnificativa din istoria României. Capitala a fost mereu în atenția turiștilor iubitori de istorie și cultura. De altfel, nu-i putem învinui, mai ales când ne gândim la numărul impresionant de locuri faine de vizitat aici. Orașul este un bastion al modernității, îmbrăcat în straie europene dar cu suflet medieval. Oricine se poate bucura de călătorii plăcute prin oraș, mai ales daca are la îndemănă un autoturism mic.

De ce o mașină mini? Răspunsul este simplu: vă puteți bucura de flexibilitate și poate, cu puțin noroc, găsiți mai ușor locuri de parcare. Așa cum bine intuiți, parcările reprezintă o provocare în București. Nu este ușor să găsești un loc bun, unde să-ți lași mașină cu încredere. Din acest motiv, puteți apela la un serviciu de închirieri mașini. Colaborați cu o firmă de încredere și alegeți o mașină de calitate.

Astăzi AutoBoca vă așteaptă în București cu multe oferte avantajoase, pe care le puteți accesa relativ ușor. Suntem de peste 10 ani pe piața românească și peste 96% din clienții noștri ne recomanda celor dragi. Ați putea avea în vedere acest aspect atunci când începeți să căutați o mașină de închiriat în capitala. Noi avem doua sedii în București: unul în Otopeni și altul în Băneasa dar livrăm mașinile și în diverse puncte din oraș, pentru flexibilitate extra.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Acum că știți de unde puteți închiria o mașină în București, nu strica să faceți un mic itinerariu de călătorie. De cate ori am vizitat orașul, am reușit să descoperim locuri noi și interesante. Am fost mereu surprinși de capacitatea extraordinară a orașului de a genera noi locuri frumoase, ce merită să fie vizitate. Sunt foarte locații minunate care pot fi vizitate cu drag. Daca aveți aproape și prieteni buni, atunci cu siguranță călătoria prinde alura unei experiențe de neuitat.

Astăzi v-am invitat să descoperiți un top 5 locuri frumoase de vizitat în București, conceput pentru a vă ajuta să setați parametrii unei călătorii faine în oraș. Suntem siguri că am omis multe locuri faine, însă am încercat să ne limitam doar la cinci locații. Orice început este dificil însă trebuie să facem primii pasi cu încredere. O călătorie în capitala României ne aduce fată-n fată cu multe personalități ale capitalei. Unele o să ne placă iar altele nu. Totuși, dacă reușiți să priviti Bucurestiul prin ochii unui turist curios atunci cresc șansele să aveți parte de experiențe cel puțin pozitive. Noi așa procedam și filtram aspectele greu de digerat ale capitalei.

Photo credit: Bogdan Almajan

În acest top 5 am inclus următoarele obiective turistice:

  • Palatul Parlamentului
  • Parcul Herăstrău
  • Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa
  • Hanul lui Manuc
  • Arcul de Triumf

Aceste obiective turistice bucureștene au reușit mereu să ne încânte și pot fi vizitate cu drag și de voi. De ce le-am inclus în acest mic top? Am vizitat cu deosebita placere aceste locații și mereu ne-au incantat. Palatul Parlamentului nu trebuie ratat. O să descoperiți o clădire imensa, absolut impunătoare și pe alocuri chiar frumoasa. Nu putem spune că a fost făcută cu gust însă prin dimensiunile sale impresionante, clădirea este wow. Merită să o vedeți și daca puteți intra înăuntru, experiență de explorator devine și mai frumoasa. Pentru plimbări relaxante, recomandam oricând cu drag parcul Herăstrău. Aici timpul sta puțin în loc și viață are un ritm puțin mai lent. Putem să descoperim pulsul verde al orașului și să ne relaxam puțin. Parcul Herăstrău este un loc minunat pentru cei care iubesc natură urbană în forma sa îngrijită.

Photo credit: Constantin Seghedin

Muzeul de istorie naturală „Grigore Antipa” este un loc pe care nu trebuie să-l ratați, mai ales dacă doriți să luați contact cu vestigiile minunate ale trecutului. Aici se află numeroase exponate interesante, ce merită să fie vizitate și apreciate pentru adevărata lor valoare. Credem că o să vă bucurați de câteva experiențe plăcute aici. Muzeul poate fi surprinzător de primitor și fascinant. Hanul lui Manuc și Arcul de Triumf sunt alte doua locații minunate, ce pot fi vizitate cu drag. O să descoperiți două povesti interesante, care vă pot surprinde.

Nu uitați: daca aveți nevoie de o mașină în București, contactati-ne cu încredere pentru a accesa servicii de calitate. În doar câteva minute aveți mașina rezervată și gata de drum. Noi livrăm toate autoturismele curate, cu plinul făcut și optime pentru drumuri prin capitală și nu numai!

Inchirieri auto oras