Top 5 maşini de condus în vara 2017

Vara asta cu ce maşină te porneşti la drum?  Află şi tu ce modele de autoturisme sunt potrivite pentru vacanţa ta! Este mai uşor decât credeţi!

Luna Iunie dă startul oficial pentru sezonul vacanțelor şi acum este momentul potrivit să începi să îţi planifici acele zile de concediu atât de mult aşteptate.  Din fericire, România îţi poate oferi foarte multe opţiuni pentru vacanţa de vară 2017. Fie că vei alege să vizitezi staţiunile montane din Munţii Carpaţi, fie litoralul Mării Negre sau fie marile oraşe româneşti, cu siguranţă vei descoperi lucruri noi şi interesante. În România sunt anumite locaţii pe care oricât de multe ori le-ai vizita, vei simţi că totuşi ai mai omis ceva. Ar fi păcat să nu le descoperi alături de cei dragi!

Cu puţină atenţie o să reuşiţi să exploraţi diverse părţi ale României într-un mod plăcut şi lipsit de problem. În rândurile următoare o să găsiţi mai multe informaţii despre câteva din locurile ce merită să le descoperiţi!

Vacanta Marea Neagra

Photo credit: Dusmanu Ionut

Castelul Peleş din Sinaia este un astfel de exemplu. De ce aţi putea vizita şi voi acest minunat castel? Construit în secolul XVIII, această clădire impresionată este un simbol al regalităţii româneşti. Se deosebeşte de celelalte castele prin stilul arhitectural neogotic cu influenţe neo renascentiste iar luxul este prezent în fiecare încăpere din cele 160 accesibile publicului. Aici vei putea admira variate colecţii de arme, artefacte şi picturi ce reprezintă câteva frânturi din istoria bogată a poporului românesc. Chiar dacă ai mai fost la Castelul Peleş, vei constata că tot mai sunt elemente de explorat. De asemenea, un mare plus este faptul că şi împrejurimile sunt foarte plăcute şi că te poţi bucura de cadre naturale spectaculare. O să faceţi câteva fotografii extraordinare, ce pot deveni surse de voioşie şi satisfacţie.

Poze castel Peles Romania

Photo credit: Dusmanu Ionut

Ai putea face chiar o mică excursie, ca un fel de tur, împreună cu prietenii şi familia şi să dai o raită prin Braşov, Sibiu, Targu-Mures şi alte locaţii interesante din inima munţilor. Ce poate fi mai relaxant şi îmbietor decât aerul de munte? Cu ocazia asta poţi să te ascunzi şi de căldură toridă a verii. Şi dacă după o perioadă ţi se face dor de mare, de ce să nu fugi câteva zile şi pe litoral? Diversitatea este ingredientul cheie ce îţi va face vacanţa relaxantă, memorabilă şi fără nici un moment de plictiseală! În acest mod dispare şi monotonia, care poate deveni o reală problemă mai târziu.

Bran cetate vizita Brasov

Photo credit: Dusmanu Ionut

Însă, pentru a te putea deplasa în libertate şi după bunul plac, ai nevoie de o maşină de calitate pe care să îţi facă plăcere să o conduci către destinaţiile incluse pe lista ta. Desigur, ar fi de preferat ca autoturismul ce urmează să îl închiriezi să mai îndeplinească şi alte criterii pentru a se plia pe nevoile tale de transport (poate vei dori mai mult spaţiu în portbagaj, sau poate consum puţin şi aşa mai departe). În acest sens, AutoBoca vrea să îţi vină în ajutor, nu doar cu maşini de bun venit dar şi cu o selecţie a top 5 autoturisme ce ar putea fi o alegere ideală pentru a te porni în vacanţă. În continuare vei afla mai multe detalii. Nu-i aşa că eşti curios? Nu strică să citiţi rândurile următoare, credem că pot fi de folos!

Top 5 maşini de închiriat pentru drumurile tale în România: Dacia Logan, VW Jetta, Skoda Rapid, VW Golf 7 şi VW Polo

În momentul în care îţi planifici un traseu, următorul gând este ce maşină ar fi potrivită pentru a îl putea parcurge în siguranţă şi fără griji. De asemenea, probabil te vei gândi şi la alte aspecte privind uşurinţa condusului, dacă autoturismul are locuri suficiente pentru pasageri, spaţierea portbagajului, rezistenta la drumuri dificile şi aşa mai departe. Până la urmă îţi doreşti să ştii că vei dispune de o maşină de calitate şi care să poată fi un partener de încredere. Aceasta vă poate face viaţa mai plăcută, indiferent de drumul pe care-l aveţi în faţă!

AutoBoca pune pe plan principal comunicarea deschisă cu clienţii: ne dorim să ştim mai multe despre experienţa auto avută cu maşinile noastre. De ce? Fiindcă ne place să te surprindem mereu cât mai plăcut cu servicii la care să apelezi mereu cu drag. Aşa că, am analizat feedbackul şi testimonialele lăsate de la clienţii noştri şi am constatat că sunt câteva autoturisme ce sunt preferate pentru variate vacanţe în România. Cele top 5 maşini de închiriat pentru zilele tale de relaxare sunt: Dacia Logan, VW Jetta, Skoda Rapid, VW Golf 7 şi VW Polo. De ce acestea şi nu altele? Deoarece acestea au înregistrat o performanţă ridicată la drum, s-au arătat a fi maşini versatile (care se pot adapta la situaţii dificile), sunt uşor de condus şi aduc acel plus de confort şi siguranţă căutat de majoritatea şoferilor.

Clienţii AutoBoca care au închiriat aceste maşini şi-au exprimat mulţumirea faţă de ele şi ar fi dispuşi să pornească din nou la drum la volanul lor. Dacia Logan este un autoturism românesc menit să fie condus pe drumuri româneşti. Este rezistentă şi foarte apreciată pentru spaţiul oferit, mai ales în ceea ce priveşte portbagajul. Poate fi o alegere bună pentru o vacanţă în familie fără a depăşi bugetul (ăsta fiind şi una dintre marile atracţii ale Daciei  Logan – o maşina eficientă şi în privinţa costurilor).

Skoda Rapid autoturism inchiriere

Skoda Rapid este încă o alegere populară în rândul clienţilor AutoBoca. Te vei bucura de eleganţă şi stil însă în acelaşi timp fără să faci cheltuieli foarte mari. Maşinile VW deja au o reputaţie privind nivelul de calitate. Milioane de şoferi din întreaga lume aleg autoturisme VW tocmai fiindcă ştiu că vor primi în stăpânire o maşină performantă, cu finisaje şi dotări superioare celorlalte modele din clasa lor. Aşa că, nu vei fi dezamăgit dacă vei ale un VW Jetta pentru vacanţa ta. Vei avea parte de mult confort şi îţi va face plăcere să îl conduci.

VW Polo este de obicei închiriat de către cupluri (pentru excursii romantice de weekend) sau de către persoane care au nevoie de o mobilitate sporită prin aglomeraţia marilor oraşe româneşti. În flota noastră am inclus şi VW Polo Automat, deci poţi fi sigur că nu vei întâmpina dificultăţi în a manevra această maşină mini.

Oferte atractive la închirieri maşini pentru vacanţă 2017! Fă-ţi concediul la volanul unui autoturism AutoBoca!

Dacă tot ţi-am prezentat acele top 5 maşini de închiriat perfecte pentru concediul tău, de ce să nu ţi le oferim şi la preţuri avantajoase? Aşa te vei porni la drum mulţumit de alegerea ta şi cu mai multă voie bună. Procesul de închiriere este foarte simplu la AutoBoca: în doar câţiva paşi îţi poţi rezerva autoturismul dorit şi tu alegi şi locaţia unde îl vei primi. Când am spus că vrem să facem tot posibilul ca tu să pleci zâmbind de la noi, am vorbit foarte serios!

Desigur, dacă vei mai avea nelămuriri, poţi apela la agenţii noştri care sunt mereu pregătiţi să îţi ofere toate informaţiile de care vei avea nevoie. De asemenea, noi îţi suntem la dispoziţie 24/7 în cazul în care vei întâmpina vreo problemă în legătură cu maşina închiriată. Descoperă şi tu cât de uşor poate fi să alegi din flota Autoboca un autoturism, uşor de utilizat fie la drum lung său scurt care să te aducă la destinaţie cu plăcere! Vă invităm să descoperiţi cele mai bune oferte de la noi!

Autoturisme bune de inchiriat