Top 7 obiective turistice frumoase de vizitat în 2019

drum transfagarasan 2019

Călătorii romanești de neuitat într-o Românie fermecătoare: 7 locuri cu iz de bucurie sinceră

Fiecare an promite să dea naștere unor povesti minunate, pe care să le împărțim cu prietenii și familia. Cum ne putem asigura că totul decurge așa cum ne dorim? Cum putem fi siguri că vacanta o să fie o reușită? Răspunsurile la aceste întrebări diferă de la un călător la altul. Unii au anumite recomandări, sfaturi utile care reflecta într-un mod sau altul experiențele lor din trecut. Alții pur și simplu refuza să împărtășească “secretele” lor, pentru a se bucura doar ei de anumite scurtături către fericire în timpul vacantei. Indiferent de cum și unde găsim răspunsurile potrivite pentru drumul pe care urmează să-l facem, trebuie să depunem puțin efort pentru a creste șansele că o să ne simțim bine.

Anul 2019 poate fi așa cum ne dorim daca știm cum să ne plănuim vacanta. Și putem folosi internetul pentru a ne face viață mai ușoară. De foarte multe ori am descoperit locuri foarte faine, după ce am citit despre ele pe diverse canale media online (bloguri, website-uri, ziare). Au fost și multe cronici de vacanta video, care ne-au plăcut mult deoarece am văzut în direct diverse locații. Una este să vezi poze statice (unele superbe și folositoare) însă alt lucru este să vezi un clip video. Sunt mulți turiști care împărtășesc aceasta opinie și urmăresc cu deosebita placere clipuri turistice, realizate cu drag.

vizita la graina botanica din cluj
Photo credit: Ionuț Dușmanu

YouTube-ul poate fi platforma optima pentru o călătorie virtuala prin orașele sau satele care vă interesează. Căutați clipuri în voie și astfel găsiți indicii utile despre locurile faine, menite să vă facă călătoria o experiență cu totul speciala. Ar fi păcat să nu știți care sunt cele frumoase de văzut într-o locație, mai ales când avem atât de multe instrumente de ajutor la dispoziție. Într-o zi putem pune la cale o vacanta reușită, care să o ținem minte ani-n sir. De ce să nu profitam de darul internetului?

Îl putem folosi cu ușurință pentru a seta parametrii unei experiențe minunate, care să ne încânte spiritul. România este mereu gata să primească oameni din toate colturile lumii. Foarte mulți turiști vin cu entuziasmul în buzunar în tara noastră. Ei abia așteaptă să se delecteze cu clipe frumoase, redescoperite în voioșie și fericire.

calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Șapte obiective turistice frumoase de vizitat în 2019: călătorii de neuitat prin România

În acest an putem explora România cu drag și fară stres, deoarece avem la dispoziție o sumedenie de obiective turistice minunate. Putem găsi în aceasta tara frumoasa multe locuri capabile să ne “fure” multe zâmbete frumoase. Așadar, ce rămâne de făcut pentru a pune bazele unei experiențe turistice de neprețuit? În primul rand trebuie să știm daca avem la dispoziție suficient timp pentru a vizita toate obiectivele care ne interesează. Știm că exista o relație speciala intre timp și posibilitatea reala de a vizita anumite locații. Puteți calcula cât faceți din punctul de plecare la destinație și înapoi, pentru a verifica daca vă încadrați în timp. În acest mod o să găsiți stabilitatea necesara pentru a porni la drum cu încredere.

Noi am descoperit numerose locuri interesante din România de-a lungul drumurilor efectate pentru a prelua sau preda mașini. Uneori în timpul drumurilor noastre am întâlnit și oameni minunați, care ne-au povestit lucruri interesante despre diverse locuri. Aceste povesti frumoase ne-au determinat de multe ori să pornim în drumeții minunate, prin locuri necunoscute dar într-un fel familiare. Și uite așa ne-am plimbat prin centrul, estul și sudul României, luând contact cu o sumedenie de localnici interesanți și locații superbe. Mereu am fost surprinși de lucrurile găsite. Unele ne-au bucurat sufletul și altele ne-au întristat. Sunt multe sate în România în care sărăcia și greutățile sunt la ordinea zilei. Este destul de greu să nu ramai cu multe întrebări în minte după ce treci prin sate cu drumuri de pământ, bătătorite de picioare goale și supuse de voință vremii.

unde se afla sarmizegetusa
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Totuși, mergi înainte și încerci să-ți îndeplinești obiectivele, discutând apoi acasă cu soția/soțul despre lucrurile văzute. Să nu ne amăgim: în tara sunt multe locuri părăsite de secolul XXI care-și duc traiul după orânduială medieval. Trist, dar adevărat. Poate că în viitorul apropiat lucrurile se vor schimba și oamenii se vor bucura de darurile tehnologiei și ale infrastructurii moderne, fie ea chiar și așa reinterpretata de romani cu arta peticitului.

Având în vedere că am vizitat foarte multe locuri interesante în ultima perioada în România, ne-am gândit să ne reducem recomandările la doar 7. De ce? De-a lungul anilor am tot scris despre locurile frumoase ale tarii, care merita să fie vizitate. Fie că am fost în interes de serviciu sau alaturi de prieteni buni, am putut explora România cu drag și cu pasiune. Iubim să călătorim și implicit dam peste multe locuri faine. Printre acestea se numără Cetatea de Scaun a Sucevei, Curtea Domneasca și Turnul Chindiei, Palatul Culturii, Brașov, Castelul Bran, Castelul Peleș și Pelisor, Platoul Bucegi. Acestea sunt câteva din locurile care au rămas în inimile noastre și le-am recomanda cu drag oricând celor care vor să descopere povesti minunate.

turism la pasul tihuta foto
Photo credit: Tinel Andronic

În momentul în care v-ați decis să descoperiți unul sau mai multe locații romanești în perioada următoare, nu strica să aruncați un ochi peste posibilitățile de transport existente. Știm că unii optează pentru variantele tradiționale de transport, tren, microbuz, autobuz, dar sunt și romani care închiriază mașini pentru a se deplasa în voie oriune au nevoie. Pentru ei, venim cu oferte speciale lunare la diferite autoturisme, alese cu atenție de specialiștii noștri pentru a oferi experiențe auto plăcute. AutoBoca oferă servicii de închiriere de peste 10 ani în România și ne mândrim cu un procent de 96% din clienți care ne recomanda mai departe celor dragi. În fiecare zi muncim cu pasiune pentru a ne întâmpină clienții cu servicii de cea mai bună calitate posibilă.

inchiriere opel astra automat drumuri romania

Învățam mereu de la clienți că exista loc de mai bine, motiv pentru care le mulțumim tuturor celor care au lașat testimoniale. Le citim cu deosebit interes și daca conțin sugestii utile, chiar le punem în aplicare. Obiectivul nostru este să oferim clienților acces la mașinile pe care și le doresc în cel mai transparent și sigur mod posibil. Cei care au avut placerea de a închiria de la noi autoturisme, pot confirma acest lucru.

De altfel, chiar vă invităm să citiți cu încredere câteva din testimonialele lașate de clienții romani și străini. Acum că ați aflat câteva lucruri despre noi, puteți închiria cu încredere mașini de bun venit sau cel puțin să descoperiți câtva lucruri despre ele. Credem că nu o să regretați o colaborare cu noi! Avem agenți experimentați care vă sunt alături în fiecare moment al procesului de închiriere!

Inchirieri auto oras