Total a început în Rădăuţi

Un vis care a devenit realitate în 10 ani: clienţi fericiţi şi maşini de bun venit

 

Totul a pornit în Rădăuţi, un oraş mic din judeţul Suceava, recunoscut în România în mod special pentru diverse preparate culinare. În ciuda dimensiunii relativ mici a oraşului, există o nevoie de clară de mobilitate auto. Ne-am gândit cu deosebită atenţie la cel mai bun curs de urmat şi am reuşit să dezvoltăm servicii profesioniste, pe care la început, doar oamenii din Rădăuţi le puteau accesa.

Am vrut să fim altfel şi a fost o reală provocare să ieşim din anumite paradigme româneşti standard de evoluţie a unei afaceri. Ne-am ghidat după un model european, care să pună pe primul loc clientul.

Astăzi, în 2018, şi după 10 ani de activitate în domeniul rent a car din România, peste 96% din clienţi ne recomandă serviciile şi altor persoane (prieteni şi familie). Această eficientă de lucru ne-a dat curaj să dezvoltăm flota şi personalul din toate sediile firmei. Muncim în fiecare zi pentru a dezvolta servicii de calitate, pe care să le folosească orice client care ajunge la noi. A fost o muncă continuă care a implicat şi depăşirea unor obstacole, unele mari şi altele mici.

Totuşi, ştim că succesul vine după depăşirea unor probleme, care trebuie să le abordăm cu răbdare şi atenţie. Avem colegi pregătiţi care colaborează pentru a oferi clienţilor soluţii clare de mobilitate auto. În cele 13 locaţii din România, AutoBoca oferă clienţilor acces direct la maşini de calitate.

De ce aţi putea închiria şi voi o maşină de la noi?

 

Majoritatea celor care au închiriat maşini de la noi în ultimii ani s-au bucurat de experienţe auto pozitive. În acest sens puteţi citi cu încredere testimonialele scrise de clienţii care au folosit maşinile noastre. O să găsiţi două secţiuni dedicate: testimoniale scrise de clienţii romani şi una separată pentru cei străini. Am încercat mereu să le oferim oamenilor şansă de a împărtăşi experienţele lor cu autoturismele noastre.

De altfel, feedback-ul oferit de clienţi ne-a ajutat să dezvoltăm servicii noi şi interesante, potrivite pentru necesităţi clare. În acest mod a apărut şi serviciul telefon mobil de închiriat asociat închirierii maşinii. Pe lângă acesta, am investit şi în revitalizarea flotei auto, punând accent pe cerinţele clienţilor. Acest lucru a însemnat, pe lângă multe altele, adăugarea în flota a unor autoturisme cu transmisie automată (VW Polo sau Opel Astra).

Pe lângă autoturisme de bun venit de calitate, la AutoBoca o să găsiţi mereu agenţi profesionişti, care vă pot ajuta să găsiţi rapid serviciile potrivite nevoilor voastre de transport. Depunem efort considerabil pentru a oferi asistenta utilă celor care o caută. Vrem ca de fiecare dată când ajungeţi la noi să ştiţi că urmează să accesaţi servicii bune, optime pentru nevoile voastre.

AutoBoca doreşte să vă surprindă pozitiv cu oferte speciale în fiecare lună. În cele mai multe cazuri reuşim să facem acest lucru, oferind oamenilor şansă de a porni la drum cu autoturisme de la producători de top.

În flota noastră o să găsiţi maşini de la Mercedes Benz, Renault, Volkswagen, Dacia, Opel, Citroen, Suzuki, Chevrolet, Hyundai sau Ford. Acestea au fost închiriate cu încredere de clienţi şi nu au dezamăgit indiferent de destinaţia.

Şi, aşa cum poate bine ştiţi, acesta este un lucru mare, deoarece străzile României nu sunt tocmai recunoscute pentru calitatea lor ireproşabilă. Din acest motiv este indicat să avem la îndemână un autoturism bun, pe care să-l conducem cu încredere şi fără teamă că o să ne dezamăgească atunci când lumea ne este mai dragă. Cine doreşte să se trezească în mijlocul drumului cu o problemă la maşină? Nimeni.

Autoboca

Ne continuăm drumul cu drag prin România

 

Sunt mulţi oameni care abia aşteaptă să pornească la drum prin România, la volanul unei maşini bune. Noi îi putem ajuta să facă acest lucru. Avem sedii în cele mai importante aeroporturi şi oraşe din ţară. Aici ne găsiţi mereu zâmbitori dar serioşi, pregătiţi să vă oferim acces rapid la maşină dorită. Suntem flexibili şi încercam să vă facem viaţa mai plăcută atunci când doriţi un autoturism. Agenţii AutoBoca au experienţă în domeniu şi ştiu cum să ofere asistenţă. Unde ne puteţi găsi?

În primul rând suntem prezenţi în cele mai importante aeroporturi din ţară (sau în imediat lor apropiere): Henri Coandă din Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş, „Ştefan cel Mare” din Suceava, „Avram Iancu” din Cluj Napoca şi „George Enescu” din Bacău. De aici mii de turişti străini şi romani care se întorc acasă apelează la serviciile noastre. Ei au pornit la drum după ce au coborât din avion.

Rapid şi fără bătăi de cap, primesc maşina de la noi şi pornesc la drum prin România. De asemenea, avem sedii în Bucureşti (Băneasa), Iaşi, Suceava, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Bacău, Rădăuţi şi servicii conexe în alte oraşe Vaslui, Timişoara aeroport, Constantă aeroport, Piatra Neamţ, Botoşani, Braşov sau Sibiu.

Vă invităm cu drag să descoperiţi ofertele firmei noastre. Suntem siguri că o să găsiţi în flota AutoBoca o maşină care să fie pe placul vostru! De ce să nu exploraţi România Autentică la volanul unui autoturism de bun venit? Contactaţi-ne cu încredere pentru a închiria o maşină de bună calitate fără stres sau bătăi de cap! Vă putem ajuta să descoperiţi câteva din cele mai frumoase regiuni ale ţării cu drag şi entuziasm.

Inchirieri auto oras