Ultima săptămână din noiembrie vine cu oferte noi

Nu pierde ocazia de a porni la drum cu o maşină de bun venit de la Autoboca!

Luna noiembrie ne oferă ultimele zile şi deja gândurile noastre zboară către pregătirile de Crăciun şi vacanţe alături de prieteni şi familie. Abia aşteptam să ne bucurăm de magia Crăciunului. Poate o să fie unul alb, poate nu. Tot ceea ce contează este să ne bucurăm de zile minunate alături de cei dragi. Însă, asta nu înseamnă că nu trebuie să ratăm ofertele speciale din ultima săptămână din luna noiembrie. Din contră!

Acum este momentul oportun să porneşti o “vânătoare” de promoţii la o paletă generoasă de produse şi servicii. Cu atenţie şi informaţiile potrivite vei avea şansa să accesezi câteva pachete avantajoase şi chiar să economiseşti şi bani! De ce să nu profiţi de ele? Febra Black Friday nu a dispărut!

Photo credit: Ștefania Lău

De regulă, în această perioadă, foarte mulţi români călătoresc prin ţară, în mici excursii şi minivacanţe, mai ales cu ocazia zilelor libere acordate de 1 Decembrie. De ce să nu profiţi de acest weekend prelungit şi să te bucuri de momente relaxante şi lipsite de stres în compania celor dragi? Nici nu este necesar să pierzi mult timp cu organizarea. Simplitatea poate fi calea cea mai bună pentru o vacanţă de succes. Ai acum şansa de a strânge amintiri frumoase alături de prieteni buni. Alegi o destinaţie şi încerci pe cât poţi să te bucuri de fiecare drum.

Unde este pasul Rucar Bran

Photo credit: Dusmanu Ionut

Sunt multe locuri deosebite pe care le poţi vizita în această perioadă a anului, în special cele din zona munţilor Carpaţi. Braşov, Sinaia, Predeal sunt doar câteva exemple de astfel de locaţii unde te poţi refugia de agitaţia şi aglomeraţia din oraş. Aici te poţi relaxa cu drag şi fără stresul aferent oraşului. De tot ce ai nevoie este un spirit de aventură şi o maşină bună pe care să te poţi baza la drumuri lungi.

În această manieră, vei avea parte de o călătorie lipsită de impedimente şi alţi factori de stres. Iar la capitolul mijloace de transport de calitate, te poate ajuta AutoBoca. Pentru ultima săptămână din noiembrie, ţi-am pregătit atât maşini de bun venit speciale cât şi preţuri care te vor face să zâmbeşti! Eşti curios să descoperi mai multe lucruri despre ele?

Photo credit: Dusmanu Ionut

De ce să alegi să colaborezi cu noi? Fiindcă suntem o firmă de închirieri cunoscută pentru profesionalism şi servicii de calitate. Activăm pe piaţa românească de ani de zile şi depunem eforturi constante pentru a îndeplini aşteptările clienţilor noştri. Ne dorim ca fiecare persoană ce ne păşeşte pragul să plece la drum cu autoturismul potrivit pentru călătoria propusă. Cu AutoBoca nu te vei simţi limitat sau constrâns! Noi vrem să te bucuri de fiecare drum pe care-l faci prin ţară.

În flota noastră, vei avea acces la numeroase modele noi de maşini din clase diverse. Ştim că fiecare drum are specificităţile lui şi din acest motiv, ne dorim ca tu să ai de unde alege. De asemenea, agenţii noştri îţi stau la dispoziţie 24/7 pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită. Ştii şi tu că dacă ai de parcurs sute de kilometri, ar fi de preferat să dispui de un mijloc de transport capabil care să te ducă în siguranţă şi confort la destinaţiile dorite. Iar la AutoBoca, suntem convinşi că vei găsi maşina dorită. Şi nu doar atât: pentru ultima săptămână din noiembrie, ţi-am pregătit multe oferte speciale de rent. Haide să afli mai multe detalii chiar acum! În acest mod nu o să pierzi ocazia de a închiria o maşină foarte bună la un preţ avantajos.

La AutoBoca, ultimele zile din noiembrie înseamnă maşini bune şi reduceri pe măsură!

Dacă eşti în căutarea unui autoturism bun şi de încredere, atunci poate ar fi o idee bună să descoperi ofertele noastre pentru ultima săptămână din noiembrie. Specialiştii noştri au pus la punct câteva pachete de închirieri pentru maşini interesante potrivite pentru nevoi de transport diverse. Despre ce este vorba mai exact? Te invităm să descoperi mai multe lucruri în rândurile următoare!

Practic, vei avea şansa să conduci un autoturism nou, cu puţini km la bord şi să economiseşti bani în acelaşi timp! Sună prea frumos ca să fie adevărat? Te provocăm să te convingi chiar tu! Ce modele de maşini poţi închiria de la AutoBoca, în ultima săptămână din noiembrie? În continuare îţi vom prezenta în detaliu promoţiile speciale de care ar trebui să profiţi!

Photo credit: Bogdan Tofan

VW Polo Automat: o maşină mini perfectă pentru experienţe urbane de calitate şi fără bătăi de cap. Dacă îţi doreşti un autoturism uşor de manevrat, practic, econom şi care să te scape de trafic, atunci Polo Automat este soluţia de care ai nevoie. Clienţii noştri descriu călătoriile avute cu un VW Polo Automat ca fiind lipsite de probleme şi chiar pentru următorul drum tot un Polo vor închiria. Nu prea ai motive să fii nemulţumit de acesta maşina: dispui de calitate, confort, este uşor de parcat şi te poţi strecura prin trafic fără prea mult efort. De aceea, pentru drumuri în oraşe aglomerate, VW Polo Automat poate fi o alegere bună.

VW Jetta: elegantă, spaţiere şi o experienţă auto de calitate. Dacă ţi-ai propus să întreprinzi un drum lung prin ţara şi vrei să conduci o maşină mult peste medie, atunci Jetta poate fi exact ce căutai. Acest model este similar cu cel din clasa de lux şi acest lucru se poate observa de la finisaje, design până la modul în care porneşte motorul. Suntem convinşi că nu vei fi  dezamăgit!

 

Bacau rent Dacia LoganDacia Logan: o maşină românească potrivită pentru călătorii în stil românesc. Dacia Logan însumează o serie de caracteristici ce o fac iubită mai de orice şofer. Este practică, eficienţă din punct de vedere al consumului şi costului, spaţioasă, durabilă şi te poţi baza pe acest autoturism chiar şi în cele mai precare condiţii de drum. Dacia Logan este mijlocul de transport atunci când trebuie să parcurgi multe sute de km şi vrei să te încadrezi într-un buget  specific. Cu acest model vei avea toate condiţiile necesare pentru a ajunge în siguranţă la destinaţia dorită.

VW Touran: pentru spaţiere, confort şi siguranţă. Touran este un model de microbuz potrivit pentru călătorii în grupuri mai mari de persoane (5-7). Este mult mai distractiv să pleci în excursii alături de prieteni şi familie, aşa că de ce să nu vă bucuraţi de drum împreună? VW Touran dispune de o spaţiere generoasă şi poate acomoda până la 7 pasageri. Chir dacă intră în categoria de microbuze, nu este un autoturism foarte mare, ceea ce înseamnă că poate fi manevrat cu uşurinţă. Acest aspect este esenţial, mai ales dacă urmează să vizitezi zone montane, unde drumurile vin cu provocări specifice.

Mercedes Benz Vito Tourer: pentru călătorii de neuitat cu toţi cei dragi. Acest model de microbuz este favoritul tuturor care intenţionează să facă un tur al ţării mai ales în perioada de iarnă. Mercedes Benz Vito Tourer este un simbol al calităţii pentru multe autoturisme din această branşă. Este alegerea ideală pentru grupuri de 7-9 persoane care îşi doresc experienţe turistice de neuitat. Vito Tourer dispune de o compartimentare generoasă atent construită pentru a deservi atât confortul pasagerilor cât şi controlul asupra maşinii. Vei dispune şi de un portbagaj spaţios pentru a depozita toate bagajele necesare.

Şi partea bună este că poţi găsi cele mai noi modele ale acestor maşini în flota AutoBoca. Bineînţeles, vei avea acces şi la preţuri pe măsură. Ultima săptămână din noiembrie înseamnă multe reduceri şi motive să porneşti la drum. Aşa că, nu mai sta pe gânduri: contactează-ne astăzi şi descoperă ofertele noastre!

Autoturisme bune de inchiriat