Un 1 iunie fericit în lumea celor mici

De ziua internațională a Copilului ne bucurăm de o zi magică împreună cu cei mici

Luna mai se sfârșește în curând și prima zi de vară înseamnă pentru multe persoane accesul la bucurii însorite. Vrem să începem vara cu zâmbetul pe buze, fară să ne „lovim” de stres sau bătăi de cap. Începutul verii poate fi plăcut pentru toți membrii familiei, mai ales daca aveți plănuite câteva activități faine. Și daca suntem părinți, credem că este important să pregătim ceva de făcut sau vizitat pentru cei micuți. Daca avem copilași, 1 iunie trebuie să fie motiv de sărbătoare și zâmbete. Deloc surprinzător, majoritatea orașelor și satelor din Romania organizează tot felul de evenimente pentru cei mici. Aceștia se pot simți bine și pot socializa cu alti copilași. Astfel de momente de socializare sunt foarte importante pentru cei mici, care-și descoperă capabilităti noi de relaționare.    

Ziua internațională a Copilului pică într-o zi de sâmbătă și astfel nu aveam presiunea locului de muncă deasupra noastră. Într-o zi frumoasă și liniștită, speram și cu vreme bună, putem strânge câteva amintiri plăcute, atât pentru cei mari cât mai ales pentru cei mici. Fie că alegem să petrecem ziua în parcurile orașului sau în locuri special amenajate pentru 1 Iunie. De asemenea, și bărbații au un cadou special în aceasta zi: finala Champions League dintre Liverpool F.C și Tottenham Hotspur, un meci așteptat cu sufletul la gura de foarte mulți oameni. Cu siguranță o să fie un spectacol sportiv minunat, demn de urmărit cu drag!

Photo credit: Delia Gospodaru

Să întâmpinam vara așa cum se cuvine: cu zâmbete și voie bună 

În acest an, vara se bucura mai mult că oricând de atenția românilor, care vor să se bucure de clipe de relaxare și distracție. Câteodată nu este ușor, mai ales după o perioadă caracterizată de muncă multă și probleme. Efortul pe care-l depunem în fiecare zi la locul de muncă își lasă amprenta asupra noastră, motiv pentru care este important să ne odihnim. Atunci când avem ocazia, trebuie să lașam în urma tot ceea ce tine de munca și să ne concentram pe latura frumoasa și darnica a vieții. Acesta este un bun mod de a ne revitaliza trupește și mental. Ziua de 1 Iunie poate fi un astfel de prilej de relaxare, distracție și amuzament. Putem descoperi bucuria vieții prin ochii copilașilor lipsiți de griji. Ei ne învață cum să privim lumea, fară presiunea problemelor cotidiene.  

Daca vrem să facem ziua și mai speciala, atunci începem să ne gândim la posibile călătorii. Putem să ne luam doua zile libere (vineri și luni) pentru a transforma weekendul de 1 iunie într-o experiență de neuitat prin Romania. Am putea petrece câteva zile în compania celor dragi și într-un loc minunat. Avem posibilitatea de a descoperi tara într-un mod plăcut și fară bătăi de cap. În prezent putem să ne bucuram de multe clipe minunate, mai ales daca acestea sunt împărțite cu cei dragi! Sunt foarte multe locuri incredibil de frumoase în tara care pot să ne ofere amintiri frumoase. De asemenea, copii se pot simți bine și pot lua contact cu locuri noi și povesti fascinante.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Ziua de 1 iunie poate lua forma unei amintiri frumoase. O vacanta scurta de 1 iunie are mari șanse să devina sursa de relaxare și odihna pe care o așteptam de mult timp. Pe măsură ce cochetam cu opțiunile turistice pe care le avem la dispoziție, putem găsi o varianta care să ne încânte și să ne bucure ulterior cu amintiri frumoase. Daca locuim în unul din orașele mari ale tarii, avem șansă de a petrece timpul în locuri familiare dar plăcute. Având în vedere relieful darnic al României, putem găsi un loc fain care să ne devina „casa” preț de câteva zile.

Munții Carpați găzduiesc multe stațiuni montane, vizitate cu drag și entuziasm de foarte mulți romani și străini. În acest sens, putem întreprinde o documentare, în cadrul căreia să vizam stațiunile montane apropiate de orașul în care trăim și muncim. De exemplu, noi trăim în Iași și știm că putem vizita cu drag Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Frasin, Rarău sau Pojorâta. Aici putem petrece câteva zile frumoase, care să le ținem minte mulți ani la rand. Pentru a alege rapid cea mai buna varianta din cele disponbile, ar fi util să vă informați. Daca știți câteva lucruri despre locurile pe care merita să le vizitați, atunci munca devine o reala placere.

Photo credit: Asociatia ADEE

Ne putem petrece weekendul de 1 iunie într-o stațiune montana și astfel dezvoltam amintiri frumoase. Daca optați pentru o astfel de experiență turistica de 1 iunie, atunci poate aveți nevoie de o mașină buna. Mulți oameni nu vor folosească mașinile personale pentru vacante de weekend.

Așadar ei doresc să închirieze mașini potrivite pentru călătoriile pe care urmează să le facă. Vrem să le oferim clienților posibilitatea de a porni la drum la volanul unor mașini de buna calitate pe care să le folosească cu drag. Daca vreți un autoturism de la noi, contactati-ne cu încredere! Abia așteptam să vă surprindem plăcut cu ofertele noastre lunare!

Inchirieri auto oras