Un drum cât o amintire specială: de la Bucureşti la mare cu o Skoda Rapid

Vară se apropie şi ne pregătim de vacanţă

 

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

În vara anului 2016 staţiunile de pe litoralul românesc promit să încânte vizitatorii cu voie bună, mâncare delicioasă şi condiţii de dormit mai mult decât decente. Proprietarii de pensiuni, hoteluri şi localuri ştiu că urmează să fie „asaltaţi” de turişti din toate colţurile României şi nu numai. Pregătirile sunt în toi şi oamenii se pregătesc de drum. Atunci când nu aveţi la dispoziţie maşina personală sau nu doriţi să o folosiţi pentru drumuri lungi, puteţi opta pentru un serviciu de închirieri. Este important să aveţi la dispoziţie un autoturism bun, care să asigure un mediu confortabil şi sigur. Fiecare drum pe care urmează să-l faceţi prin zonă de sud a României o să fie mult mai plăcut dacă aveţi oportunitatea de a conduce o maşină bună.

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

Dacă urmează să plecaţi din Bucureşti spre mare, nu strică să aflaţi de unde puteţi închiria o maşină fără stres. În prezent Autoboca oferă bucureştenilor posibilitatea de a alege dintre o sumedenie de autoturisme. Cum puteţi alege o maşină de la această firmă? Este foarte uşor să închiriaţi o maşină de la noi. Printre autoturismele pe care le puteţi închiria de la Autoboca în Bucureşti se numără şi Skoda Rapid, ce beneficiază în prezent de o ofertă specială.

De ce aţi putea opta pentru acest autoturism? Clienţii Autoboca care au avut şansa de a conduce Skoda Rapid şi-au îndeplinit obiectivele în timp util şi fără stres. De ce s-ar potrivi această maşină pentru o drumeţie până la mare? Pentru a afla răspunsul la această întrebare trebuie să strângeţi câteva informaţii despre Skoda Rapid.

 

De ce s-ar potrivi Skoda Rapid pentru o drum până la mare?

 

Skoda Rapid autoturism inchiriere

Ştim că uneori este dificil să închiriaţi o maşină atunci când nu aţi mai făcut acest lucru niciodată. Lipsa experienţei în în acest segment determina o relativă încordare. În acest sens nu strică să strângeţi informaţii detaliate despre fiecare ofertă în parte. În acest mod devine mult mai uşor să găsiţi un autoturism demn de drumul pe care urmează să-l faceţi. Skoda Rapid este o maşină care merită să fie în atenţia voastră.  Aşa cum mulţi din clienţii Autoboca au spus de nenumărate ori, nu poţi da greş cu o maşină Skoda. Cei care au şi condus modelul Rapid de la noi prin Bucureşti s-au bucurat de fiecare clipă a călătoriei, indiferent de distanţa parcursă. Această maşină poate oferi experienţe auto plăcute!  Suntem siguri că o să întâlniţi în ofertele Autoboca vă oferă şansa de a conduce Skoda Rapid oricând doriţi.

Poza Skoda RapidAvem preţuri speciale în acest moment la această maşină! Ce înseamnă acest lucru? Puteţi închiria Skoda Rapid la preţ de maşină mini.

În Bucureşti puteţi închiria acest autoturism cu uşurinţă. Cum? Ne contactaţi la numărul de telefon 0755.03.29.94 sau la adresa de mail bucuresti@autoboca.ro. O să vă răspundem în timp util şi cu informaţii detaliate despre oferta cea mai bună!

În acest mod o să ştiţi exact dacă o anume maşina vi se potriveşte sau nu. De asemenea să ştiţi că în doar câteva minute o să aveţi la dispoziţie maşina dorită. Dacă optaţi pentru o colaborare cu Autoboca nu o să pierdeţi timp cu detalii inutile. Agenţii noştrii din Bucureşti sunt mai mult decât pregătiţi să vă ofere informaţii detaliate despre toate autoturismele disponibile spre închiriere.

De ce acte aveţi nevoie pentru a închiria Skoda Rapid în Bucureşti? Dacă doriţi să închiriaţi o maşină de la noi, aveţi nevoie de un card de identitate sau paşaport valid şi de un carnet de conducere valid. Aveţi nevoie doar de aceste acte pentru a închiria o maşină de la Autoboca în Bucureşti. Skoda Rapid este cu siguranţă maşina potrivită de drum dacă v-aţi decis să plecaţi spre mare. Marea Neagră abia aşteaptă să fie descoperită. Puteţi descoperi cu mai multă uşurinţă această minunată zona a Dobrogei la volanul Skodei Rapid. De ce aţi putea alege şi voi această maşină?

În primul rând modelul Rapid este suficient de spaţios pentru a acomoda cu uşurinţă cinci persoane. De asemenea are un portbagaj generos, unde are loc diferite bagaje, mici şi mari. Dacă vreţi să închiriaţi în Bucureşti Skoda Rapid şi să porniţi cu plăcere spre mare, contactaţi-ne cu încredere!

Autoturisme bune de inchiriat