Un drum neaşteptat printre troienele verzi ale primăverii

Sunetul clar al unei călătorii sublime prin România autentică

Romania Muntii Carpati 2015

Photo credit: Dusmanu Ionut

Şoaptele unei călătorii liniştitoare gonesc de foarte multe ori prin minţile romanilor, saturaţi de presiunea vie a problemelor cotidiene. Cu puţină atenţie, oricine se poate elibera de povara greutăţilor zilnice. Mai devreme sau mai târziu, toţi pornim la drum prin frumoasa noastră Românie. Jocul turistic autohton este mai mult decât captivant, şi oricine poate intra în horă.

În această primăvară darul explorării româneşti este la dispoziţia fiecărui individ. Fie că vă doriţi să vă relaxaţi sau să vă distraţi, timpul şade în inima voastră şi vă oferă asistenţă. Sunt atât de multe şi diverse locuri de vizitat în România încât este dificil să nu te conectezi la ceva care să te încânte. Noi am întâlnit o sumedenie de călători care au reuşit să se bucure de experienţe turistice speciale.

În această primăvară numeroase locaţii din România se arata la orizont. Uneori reuşim să descoperim locuri noi şi interesante iar alteori pe cele vechi dar prin ochi noi. Totul se reorganizează în minte şi ceea ce vedem ia forme sublime. Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat în ţară? Este o întrebare dificilă, greu de răspuns sau ignorat. Majoritatea celor care se interesează de posibilităţi turistice prin ţară pot accesa în prezent numeroase articole şi note de călătorie. Acestea pot servi drept ghiduri utile, menite să vă facă viaţa mai uşoară pe drum. De ce să nu le consultaţi dacă tot sunt disponibile? Aveţi în prezent şansă de a călători printr-o ţară captivantă şi greu de uitat.

 

Seducţia trecutului onorat de mii şi mii de călători

Photo credit: Dusmanu Ionut

Photo credit: Dusmanu Ionut

Fiecare regiune istorică a României merită să fie vizitată alături de prieteni. Transilvania, Muntenia, Moldova, Dobrogea, Bucovina şi Oltenia sunt câteva regiuni care ascund o sumedenie de obiective turistice, care mai de care mai interesante. Trecutul României este mai mult decât captivant. Are un pol de atracţie ce se simte de fiecare dată când ajungeţi în preajma unor obiective turistice. Dacă eşti suficient de atent o să descoperi o sublimă chemare, atinsă de graţia sentimentului de „wow”. Orice călător are posibilitatea de a strâng amintiri frumoase demne de apreciat peste ani şi ani.

În momentul în care porneşti la drum încerci pe cât posibil să te relaxezi şi evident să vezi ceva interesant. Fie că punctul de plecare este Bucureşti, Iaşi, Bacău sau oricare alt oraş din ţară, trebuie să ai la dispoziţie un mijloc de transport util şi uşor de controlat. Fără acesta şansele că experienţa turistică să fie una plăcută scad vertiginos.

Vale castel Bran

În ultima vreme am observat numeroşi călători care încearcă să descopere locurile „secrete” ale ţării, cele oarecum trecute cu vederea de ghizi şi specialişti. Noi vedem zilnic la cei care închiriază maşini o dorinţă clară de a vedea lucruri noi. Uneori ei reuşesc să îndeplinească acest obiectiv, alteori îl ratează la mustaţă. Dacă doriţi să vă delectaţi cu experienţe turistice speciale, nu strică să aveţi la dispoziţie informaţii detaliate despre fiecare posibilitate în parte. Dacă ştiţi câteva lucruri despre obiectivul turistic pe care urmează să-l vizitaţi, devine mult mai uşor să înţelegeţi valoarea lui. Majoritatea turiştilor profesionişti au alături un caieţel de notiţe sau recomandări, scris de mână sau digital. De când TripAdvisor a devenit popular şi în România, călătorii reuşesc să se deplaseze mai uşor şi evident să descopere cu mai multă plăcere anumite locuri. Acest website este mai mult decât util. Are şi o aplicaţie utilă care devine online când sunteţi în apropierea unui anume obiectiv.

de unde pot inchiria o masinaDe asemenea am observat că mulţi oameni sunt legaţi intrinsec de lumea digitală chiar şi atunci când călătoresc. Uneori este un lucru bun şi alteori mai puţin.

Te bucuri de accesul direct şi rapid la informaţie dar uneori aceasta poate fi şi un factor de distragere a atenţiei. Aşa cum se întâmplă cu multe alte lucruri şi servicii, sunt avantaje şi dezavantaje în utilizarea lor. Majoritatea celor care călătoresc se lovesc de ele în fiecare zi. Dacă aveţi nevoie de un mijloc de transport util, puteţi discuta cu agenţii noştrii. La Autoboca o să găsiţi mereu oferte accesibile la o gamă variată de autoturisme! Descoperă rapid o maşină bună şi ai grijă de buzunarul tău. Cele mai bune oferte le găseşti la Autoboca.

Autoturisme bune de inchiriat