Un itinerariu de invidiat: Iaşi – Bacău – Suceava

Un drum special, pentru toată familia

 

Povestea istorica a Cetatii de Scaun Suceava

Photo credit: Dusmanu Ionut

În prezent mii de români îşi fac planuri serioase pentru timpul liber pe care-l au la dispoziţie. Ei vor să se delecteze cu lucruri frumoase, în compania celor dragi. Perioada sărbătorilor reprezintă pentru mulţi călători şansa de a lua contact cu o lume total nouă.

Pentru alţi călători, drumul spre casă devine cea mai frumoasă experienta posibilă. Entuziasmul reîntâlnirii cu prietenii sau familia pune stăpânire pe noi şi evident ne face să zâmbim. Pentru a vă bucura de fiecare clipă petrecută în ţară, aveţi nevoie de un mijloc de transport util şi uşor de gestionat. Nu sunt mulţi cei care vin din ţările care i-au adoptat cu maşinile personale. Ei vin acasă cu avionul deoarece este mult mai uşor şi comod aşa. În astfel de situaţii oamenii caută să închirieze autoturisme pentru perioade de timp clare.

Cum puteţi găsi rapid o maşină de închiriat o maşină de calitate? Răspunsul la această întrebare vine după o analiză serioasă a posibilităţilor curente de închiriere. Dacă ştiţi pe cineva care lucrează în domeniul rent a car îl puteţi întreba fără reţineri care este abordarea corect în timpul procesului de selecţie şi rezervare. Autoboca rent a car vă poate ajuta să închiriaţi un autoturism bun, la un preţ avantajos. Vrem să profitaţi de preţurile noastre avantajoase şi să descoperiţi România aşa cum se cuvine: liberi şi fără stres. Ne-am gândit să vă propunem o călătorie interesantă prin partea de nord-est a României: Iaşi – Bacău – Suceava.

 

Drumul neobosit al istoriei moldoveneşti

 

Iasi Palatul Cuturii

Photo credit: Dusmanu Ionut

În Moldova o să găsiţi o gamă variată de monumente istorice, culturale şi artistice, pregătite să vă impresioneze. Dacă aveţi puţină răbdare şi evident acces la un mijloc de transport sigur, cu certitudine o să vă simţiţi bine. Aşa cum mulţi călători au punctat, Moldova are darul special de a oferi sentimentul de acasă celor care o vizitează. Istoria fascinantă şi captivantă a Moldovei atrage noi călători în fiecare an. De asemenea cele mai recente statistici arată că din ce în ce mai mulţi oameni vin în nord estul României în timpul vacantelor.

Nu ne surprinde acest trend ascendent. Cele mai importante oraşe din regiune, Iaşi, Bacău şi Suceava, au trecut în ultimii ani printr-o reală metamorfoza – estetica şi economică. Din acest motiv am inclus aceste oraşe în micul nostru itinerariu turistic. O să descoperiţi particularităţile unor oraşe deosebite, capabile să ofere experienţe turistice speciale, greu de uitat. Pe lângă peisajele deosebite şi oamenii primitori, mâncarea este o altă atracţie a Moldovei.

Iasi oras

Photo credit: Dusmanu Ionut

Fiecare oraş are povestea să şi merită să o descoperiţi fără reţineri. Punctul de plecare este minunatul oraş Iaşi, conectat prin aeroportul sau cu nenumărate oraşe europene. Din acest motiv considerăm că fosta capitală a Moldovei merită atenţia voastră imediată. Este important să aveţi la dispoziţie o maşină de calitate, potrivită pentru diverse destinaţii! Autoboca rent a car Iaşi este firma de la care puteţi închiria oricând doriţi o maşină, mică sau mare. Vrem să ştiţi că aveţi de unde alege un autoturism sigur şi generos cu spaţiul. Ne contactaţi şi noi vă oferim informaţii detaliate despre fiecare maşină disponibilă spre închiriere în Iaşi. După ce aţi rezolvat cu mijlocul de transport, devine mult mai uşor să vă plănuiţi călătoria.

Photo: Dusmanu Ionut

Photo: Dusmanu Ionut

Ce puteţi vizita în oraşul Iaşi? Sunt multe lucruri pe care le puteţi vedea în Iaşi: Palatul Culturii, Mănăstirea Cetăţuia, Mănăstirea Golia, Biserica Sf. Trei Ierarhi şi multe alte monumente istorice şi culturale. În acest oraş măreţ o să vă puteţi bucura de experienţe turistice aparte. În Moldova o să vă simţiţi ca acasă, mai ales când ne gândim la spiritul ospitalier al localnicilor. După ce aţi vizitat oraşul Iaşi puteţi porni spre Bacău. Oraşul lui George Bacovia poate fi surpriza călătoriei voastre prin Moldova. De ce spunem acest lucru? În ultimii ani oraşul a trecut printr-o transformare semnificativă, atrăgând investitori din diverse părţi ale lumii. Aceştia au venit în Bacău, atraşi de politicile fiscale prietenoase şi mâna de lucru ieftină şi pregătită. Oraşul este frumos şi bogat în monumente istorice şi culturale. De exemplu puteţi vizita cu încredere Casa memoriala George Bacovia, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea”, Casa Memoriala Nicu Enea, Teatrul municipal Bacovia, Catedrala Ortodoxă „Înălţarea Domnului” şi multe altele.

De la Bacău puteţi porni cu încredere spre Suceava, fosta capitală a statului moldovenesc condus în Evul Mediu de Ştefan cel Mare. În oraşul Suceava o să descoperiţi spiritul viu al Moldovei, deoarece aici s-a păstrat cel mai bine. Cei care iubesc istoria şi arta cu certitudine o să aprecieze fiecare moment petrecut în acest micuţ dar impunător oraş. Aici aveţi posibilitatea de a descoperi Cetatea de Scaun a Sucevei, o construcţie care o să vă impresioneze fără probleme. Aceasta construcţie impunătoare merită să fie imortalizata într-o serie de fotografii frumoase. În Suceava o să găsiţi multe restaurante interesante, cu mâncare delicioasă, specifică zonei. Itinerariul Iaşi – Bacău – Suceava este propunerea noastră, însă puteţi face câteva opriri şi în alte oraşele! Spor la călătorit şi drum fără stres!

Inchirieri auto oras