Un microbuz bun de închiriat pentru călătorii în grup

microbuz touran 7 locuri de inchiriat

Călătorii în grup prin România: alegerea unui microbuz bun!

Sărbătorile de iarnă se apropie și abia așteptăm să profităm de timpul liber de la locul de muncă. Vacanța din decembrie are un puls cu totul special. Românii vor să se bucure de emoții sublime în decembrie și să nu se întâlnească cu situații neplăcute. Sunt atât de multe variante turistice interesante în această perioadă încât cu greu putem spune că nu avem unde merge. O particularitate aparte a călătoriilor iarnă este legată de oportunitatea de a descoperi anumite locuri în grup. Profitând de vacanță de iarnă, mulți români se decid să viziteze diverse stațiuni montane sau orașele și sate situate la poalele munților Carpați.

Atunci când ne decidem să călătorim în grup, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le avem în vedere. Sunt anumite particularități pe care nu trebuie să le ignorăm, mai ales dacă dorim să ne simțim bine. Nu este tocmai ușor să setezi toate lucrurile pentru o călătorie de neuitat. Dacă abordăm procesul cu răbdare, atunci vom putea identifica puțîn mai ușor un loc fain de vizitat. Sunt și câteva aspecte logistice care merită să le avem în vedere. Aici putem menționa câteva servicii necesare pentru o experiență turistică mai mult decât plăcută:

  • 1. Identificarea unui hotel/pensiune sau AirBnB pentru o cazare făînă
  • 2. Utilizarea unui serviciu de rent a car pentru a închiria microbuzul ideal pentru grup
  • 3. Setarea unui itinerariu interesant și de ce chiar captivant
  • 4. Găsirea unor restaurante potrivite pentru mese în diferite momente ale zilei
calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Pregătiri din timp, experiențe turistice plăcute în România

Dacă nu lăsăm totul pe ultima sute de metri, sunt șanse destul de mari să avem parte de experiențe plăcute. Așa că nu strică să fim bine informați și să punem totul la cap. Având în vedere disponibilitățile turistice curente dar și serviciile adiacente, putem găși destul de ușor combinația potrivită nevoilor călătoriei. România este foarte darnică atunci când vine vorba de posibilități turistice. Oricine poate găși rețeta perfectă pentru călătorii minunate prin diverse regiuni ale țării.

Trebuie doar să ne informăm puțin și să găsim locul ideal de vizitat în grup. Găsirea unui hotel sau pensiuni unde să ne cazăm este mai mult o formalitate. În acest punct contează foarte mult banii alocați cazării. Dacă avem un buget generos atunci putem opta pentru o cazare faină, care să implice o cameră frumoasă, modernă și poate acces la saună, piscină sau sala de gimnastică.

În ceea ce privește mobilitatea auto, aici intervine firma de rent a car cu care doriți să lucrați. Dacă tot ați ajuns la acest articol, sigur vreți mai multe informații despre posibilitățile noastre de închiriere în segmentul microbuze. În cei 10 ani de când oferim servicii de rent a car în România, am ajutat clienții să închirieze microbuze spațioase și confortabile. Am avut mereu în flota microbuze de la producători auto respectabili.

În acest sens, va invităm să descoperiți câteva lucruri despre Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer și VW Touran. Aceste modele au fost des alese de clienții AutoBoca și nu au dezamăgit. Din contră! Ar fi util să știți că peste 96% din clienții AutoBoca ne recomandă serviciile. Ne bucurăm nespus să vedem acest lucru, mai ales că reflectă muncă și pasiunea pe care o depunem zilnic în dezvoltarea serviciilor.

Indiferent de sediul de unde oferim servicii de rent a car, să va așteptați la profesionalism și seriozitate. Ne-am propus de la început să le oferim oamenilor șansă de a închiria mașinile potrivite de drum. De cele mai multe ori am reușit să impresionam clienții cu calitatea autoturismelor oferite spre închiriere.

Știm că nevoile de închiriere sunt diferite. Fiecare client are nevoie specifice lui. Nimeni nu este la fel. Am înțeles acest lucru destul de rapid. Din acest motiv, am pus accent pe personalizarea serviciului de rent, tocmai pentru a preîntâmpina nevoi de transport specifice. În prezent mulți oameni vor să închirieze rapid autoturisme bune, care să fie utilizate fără stres pe străzile României.

Chiar dacă infrastructură românească nu este tocmai cea mai bună din Europa, încercăm să ne deplasăm cu atenție oriunde avem nevoie. Abia așteptăm să conducem autoturismele noastre de bun venit pe cât mai multe autostrăzi românești. Un accent aparte dorim să-l punem pe o posibilă autostrada în Moldova. Greu de crezut că într-o țară membră a Uniunii Europene, în ajunul anului 2020, nu are o autostrada care să lege Moldova și Țară Românească. Totuși, această este realitatea în care trăim zi de zi.

microbuz 9 locuri de inchiriat

Microbuze de bun venit pentru drumuri plăcute

AutoBoca vă poate ajută să închiriați cu ușurință microbuze optime pentru diverse necesități de transport. Așa că o să gășiți la noi modele cu 7 – 9 locuri, așa că grupul poate rămâne împreună în timpul călătoriei. De ce să nu aveți parte de o experiență specială pe teritoriul României? Fiecare microbuz vine cu avantaje și dezavantaje. Ramene doar să alegeți modelul optim pentru voi. De exemplu: Un VW Touran are 7 locuri iar dacă grupul vostru este mai numeroas, aveți nevoie de un microbuz mai spațios: Renault Trafic sau Mercedes Benz Vito Tourer. Grupul poate socializa în microbuz, în timp ce șoferul conduce către destinație. În acest mod călătoria devine mult mai plăcută.

Participanții la drum sunt mereu conectați la o discuție sau la peisajele frumoase din jur (în funcție de destinație). Rămâne doar să discutați cu agenții AutoBoca pentru a obține mai multe detalii despre ofertele disponibile. O să descoperiți specialiști dispuși să va ajute să găsiți rapid și fără stres cele mai bune oferte!

Nu uitați să urmăriți și ofertele noastre lunare. În fiecare luna avem oferte speciale la diferite mașini, de care puteți profită cu ușurință. De ce să nu profitați de ele? Contactați-ne cu încredere și descoperiți cum puteți închiria microbuze de bun venit fără bătăi de cap. Credem că modelele noastre va pot surprinde plăcut! Dacă doriți să rezervați online autoturismul dorit, puteți utiliza fără probleme formularul nostru de pe homepage. În trei pași aveți microbuzul rezervat! Așadar, porniți la drum împreună cu noi?

Inchirieri auto oras