Un nou drum minunat prin nord-estul României

Călătorii plăcute alături de prieteni prin ţară: în căutarea unei noi experienţe minunate

Ultimele două luni ale iernii vin cu oportunităţi speciale de călătorii prin ţară. Magia fulgilor de nea îndeamnă mulţi romani să pornească la drum, cu destinaţii diferite, dar majoritatea în jurul munţilor Carpaţi. Arcul carpatic este casa primitoare pentru mii de hoteluri şi pensiuni, toate pregătite să găzduiască vizitatori din diverse colţuri ale ţării. Cei care iubesc sporturile de iarnă abia aşteaptă să-şi pună la încercare apetitul pentru adrenalină şi voie bună. Schiul, snowboardingul sunt sporturile albe care reuşesc mereu să atragă atenţia tuturor (mici şi mari). Fiecare pas pe care-l facem în învăţarea unui nou sport este acompaniat de provocări, pe care trebuie să le depăşim. Nu este uşor să învăţăm un sport de iarnă dar nici imposibil.

Ţara noastră este mereu o sursă de bucurii pentru cei care vor să se bucure cu drag de darurile anotimpului alb. Ianuarie şi februarie sunt luni ce pot oferi experienţe plăcute pentru cei care iubesc sporturile de iarnă. Dacă sunteţi suficient de târî pentru a suporta frigul şi zăpadă, atunci sigur o să mergeţi cu entuziasm la una din staţiunile montane româneşti.

zapada in Iasi 2019

În nord-estul României o să găsiţi numeroase staţiuni interesante, pe care merită să le testaţi. Carpaţii Orientali sunt gata oricând să impresioneze vizitatorii. Fie că doriţi să vă petreceţi un weekend prelungit la munte sau o vacanţă de neuitat alături de cei dragi, staţiunile montane din zona Carpaţilor Orientali abia aşteaptă să vă primească.

Pârtiile de schi sunt pline de oameni. Aceştia se bucura din plin de zăpadă şi pasiunea împărtăşită în grup pentru schi sau snowboard. În zona de Nord Est a României o să găsiţi staţiuni montane demne de vizitat, care sigur o să vă încânte. Printre acestea se număra Vatra Dornei, Gura Humorului, Frasin, Şaru Dornei, Dorna Arini, Rarău şi multe altele. Aici o să fiţi primiţi de oameni ospitalieri şi mereu pregătiţi să vă ofere experienţe pozitive. Noi am avut parte de amintiri frumoase în această zonă a României. Am fost găzduiţi de bucovineni primitori, care au fost mai mult decât dornici să ne satisfacă poftele.

Bucuria unei experienţe de neuitat în Moldova albă

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Astăzi o să găsiţi în România un apetit aparte pentru amintiri minunate, greu de uitat. Din ce în ce mai mulţi turişti depun efort considerabil pentru a se bucura de vacanţe plăcute, pe care să nu le uite prea curând. Cine nu vrea ca cel puţin vacanţă să fie specială? Este important ca atunci când plănuiţi vacanţă alături de prieteni sau familie, să puneţi bazele unei călătorii cel puţin interesante. Entuziasmul călătoriei trebuie să fie prezent. Acesta este cel care ne motivează să descoperim plăcerea unei experienţe plăcute, mereu electrizante. Având în vedere cât de multe locaţii faine sunt în Moldova, sunt şanse mari să găsiţi o variantă optimă pentru nevoile voastre.

Noi am avut deosebită plăcere de a petrece câteva zile minunate la Rarău, Frasin, Gura Humorului, Vatra Dornei şi Pojorâta. Aceste locaţii superbe ne-au oferit clipe frumoase, pe care le vom preţui ani la rând. A fost important pentru noi să găsim locaţii care să îmbine elemente de relaxare, distracţie şi linişte. În zilele noastre este destul de dificil să găseşti fărâme de linişte. Zgomotul societăţii moderne cu greu poate fi diminuat.

Se află pretutindeni şi câteodată nu strică să ne „ghemuim” într-o oază de linişte şi relaxare. Din acest motiv foarte mulţi romani încearcă să uite de stresul cotidian şi să se bucure de linişte. Ştim că este destul de greu să găsim locaţii care să fie exact cum ne dorim, dar putem căuta. Câteodată avem noroc şi dăm peste locuri incredibile care devin preţ de câteva zile case primitoare.

Photo credit: Mihaela Tanase

Fiecare staţiune din această parte a ţării poate oferi ceva special vizitatorilor. Totuşi, ar fi păcat să nu menţionăm peisajele incredibile ale munţilor din împrejurimi. În acest sens nu strică să aveţi la îndemână un aparat bun de fotografiat. Sigur o să simţiţi nevoia de a imortaliza ceea ce vedeţi în câteva fotografii minunate. Dacă aveţi un smartphone performant, atunci şi el se poate descurca.

Puteţi de asemenea să împărţiţi pozele cu prietenii pe diverse reţele de socializare: Facebook, Twitter sau Instagram. Sunt călători care reuşesc chiar să creeze clipuri interesante cu aventurile lor pe pârtie şi nu numai. Multe din aceste creaţii devin repere de călătorie pentru alte persoane. Altfel pleci la drum după ce ai văzut un clip sau două cu activităţile pe care le puteţi face într-o locaţie anume. Ştii exact dacă locul pe care urmează să-l vizitaţi se ridică la aşteptările voastre. Sunt foarte multe locuri de vizitat în această perioadă, mai ales dacă iubiţi sporturile de iarnă. Puteţi folosi şi platformele de streaming video pentru a lua contact cu locurile vreţi să le exploraţi.

În ultimele două luni de iarnă puteţi închiria maşini de la AutoBoca pentru a vă deplasa mai uşor prin ţară. Ştim că zăpada a luat prin surprindere (ani la rând se întâmpla acest lucru) autorităţile locale şi drumurile sunt dificile. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că rămânem pentru tot anul în perimetrul oraşului. Dacă suntem bine pregătiţi, atunci devine mai uşor să călătorim în siguranţă şi linişte până la destinaţie.

Noi vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de maşini, care mai de care mai interesante. Am vrut să le oferim oamenilor şansă de a închiria maşini de la producători auto de top, care să nu dezamăgească în timpul utilizării. Mai mult decât atât, suntem în fiecare zi alături de cei care doresc mai multe informaţii despre procesul de rezervare de la noi.

Vă aşteptăm cu drag să încercaţi şi voi maşinile noastre de bun venit! Contactaţi-ne cu încredere pentru a închiria de la noi un autoturism bun!

Echipa AutoBoca
Inchirieri auto oras