Un partener de drum pe cinste: auto de bun venit acasă!

rent masini

Revitalizare turistică în România: călătorii minunate într-o țară captivantă!

În fiecare an, românii își rezervă timp vara și iarna pentru vacanțe relaxante și distractive. Ei vor să se bucure de experiențe plăcute, care să le aducă amintiri frumoase și captivante. Dacă în trecut lucrurile aveau un făgaș stabil și lipsit de surprize, 2020 a dat startul unor aventuri cu totul noi. Pandemia a impus schimbări în societatea românească.

Turismul din România și industria HORECA au avut de-a face cu restricții de mobilitate și măsuri de siguranță diverse. Acestea din urmă au fost impuse pentru limitarea răspândirii Covid-19. Așteptăm cu nerăbdare redeschiderea restaurantelor românești, deoarece iubeam să ne relaxăm în ambianța lor și să savurăm preparate gătite cu drag.

Pentru cei care iubesc să călătorească vara prin România, opțiunile turistice diferă de la o regiune la altă. Această diversitate extraordinară este binevenită, mai ales când ne gândim că oamenii sunt diferiți și au așteptări variate de la drumurile pe care urmează să le întreprindă prin țară. Cu un pic de atenție și o documentare corectă, călătorii se pot bucură de experiențe turistice incredibile. Nu trebuie să ieșim din România pentru a ne simți bine. Țara noastră poate fi o sursă de amintiri frumoase, mai ales dacă știm cum să o explorăm.

Photo credit: Delia Gospodaru

Suntem pregătiți pentru călătorii plăcute prin România

În ciuda faptului că anul 2020 este unul extrem de dificil, cu o sumedenie de probleme și provocări, oamenii încearcă să investească timp și în activități de relaxare și distracție. Din ce în ce mai mulți români s-au confruntat cu efectele nefaste ale stresului și ale depresiei. Este destul de greu să treci peste aceste dificultăți mintale, care vin cu multe stări și emoții intense. Așadar, ar fi util să ne detașăm de aceste surse negative.

Oare este posibil să găsim locuri faine de vizitat care să ne ajute să uităm de stres și depresie? Sunt multe răspunsuri la această întrebare. Unele ne plac iar altele nu. Sunt foarte multe locuri faine în România care pot fi vizitate cu deosebită plăcere. Știm mulți români care au plecat cu drag la drum prin țară și au avut parte de experiențe plăcute.

Urmărim cu interes postările prietenilor și ale celor din familie care sunt în vacanță. Toată lumea postează fotografii și clipuri video pe Facebook, Instagram și YouTube. Oamenii vor să împartă cu cei dragi experiențele lor. Știm persoane care au bloguri de călătorie, ce includ o sumedenie de articole interesante și câteodată chiar foarte utile pentru călătorii viitoare. De ce să nu împrumutăm idei de călătorie de la cei pe care-i apreciem și urmărim cu interes? Internetul este un instrument util, pe care merită să-l utilizăm înainte dar și în timpul călătoriei. 

Photo credit: Laura Seghedin

Noi avem mereu telefoanele mobile conectate la internet atunci când călătoream. Așa aveam acces la Google Maps (Hărți) sau Waze, instrumente care ne ajută să găsim rutele ideale către destinațiile alese. Mai țineți minte zilele în care aveam în mașini hărți fizice și ne chinuiam să ne dăm seama unde suntem? „Știți cumva unde se află „x” sau „y”? O întrebare pe care o puneau persoanele străine de orașul sau satul pe care-l tranzitau. Dacă stăm bine să ne gândim, și noi am pus astfel de întrebări în diferite circumstanțe.

Viața turistică după sfârșitul stării de urgență a înregistrat câteva schimbări majore. Se poate observă o reticientă a românilor în utilizarea de mijloace de transport în comun pentru a călători prin țară. Având în vedere prezența virusului Covid-19 în România, oamenii vor să se protejeze și să evite locurile aglomerate. Pe lângă utilizarea de măști, spălatul pe mâini și dezinfectant, ar trebui să fim atenți la interacțiunile cu oamenii din jur (cunoscuți și necunoscuți).

În acest sens, românii s-au orientat către mijloacele de transport personale și închiriate. Așa ei reușesc să evite utilizarea mijloacelor de transport în comun și se pot bucură în liniște de trumul pe care urmează să-l facă prin țară. De ce să stea cu stres când pot călători cu drag oriunde doresc?

Un partener de drum de încredere: AutoBoca

În cei 12 ani de când activăm pe piața de rent a car românească, am învățat să dezvoltăm servicii de calitate. Acestea pot fi utilizate cu încredere pentru a închiria autoturisme de calitate, optime pentru nevoi diverse de transport. De ce să riscați să călătoriți alături de oameni care nu respectă măsurile de siguranță? Alegeți o mașină de bun venit de la noi și bucurați-vă de o experiență auto plăcută!

Avem modele potrivite pentru nevoi specifice de transport. Călătorii de o singură persoană sau poate în cuplu? Puteți opta pentru o mașină mini precum Opel Corsa, Renault Clio, VW Polo și Skoda Fabia. Acestea au fost folosite des de clienți pentru a explora diverse regiuni românești. Credem în autoturismele noastre, care au demonstrat în repetate rânduri că pot oferi stabilitate și confort în timpul călătoriilor!

microbuz touran 7 locuri de inchiriat

Aveți nevoie de un microbuz? Avem câteva opțiuni de transport demne de avut în vedere. În acest sens, vrem să menționăm VW Touran, Renault Trafic și Mercedes Benz Vito. Microbuzele pot oferi spațiu pentru 7 – 9 persoane. Așadar, grupurile pot călători cu drag și împreună oriunde doresc! Nu am terminat.

În flota noastră o să regăsiți și modele compacte, dube, SUV și modele standard. Acestea merită explorate! Ele au particularități diferite, ușor de descoperit. Avem o secțiune de testimoniale care poate fi citită cu încredere. Clienții români și străini au decis să împartă experiențele lor cu viitori clienți ai AutoBoca! Spor și călătorii plăcute prin România! 

Inchirieri auto oras