Un VW pentru orice fel de drum: de ce să închiriezi o maşină marca VW pentru călătoria ta?

Cu ce se deosebesc maşinile VW faţă de competiţie? Află şi tu ce avantaje îţi oferă aceste autoturisme în timpul unei călători prin oraş sau prin ţară!

Fiecare călătorie prin România poate fi mai plăcută dacă ai la îndemână un autoturism bun. Din fericire în prezent sunt multe oportunităţi de drum, care să scoată la suprafaţa clipe minunate. Totuşi, poate fi o reală aventură să găseşti o maşină bună, pe care să o conduceţi cu plăcere oriunde aveţi nevoie. VW se mândreşte cu maşinile de calitate ce ies de pe linia de producţie şi depun eforturi considerabile ca acest standard să fie mereu respectat cu fiecare model lansat. Până acum, sunt milioane de şoferi care pot susţine că cei de la VW şi-au îndeplinit obiectivul.

Foarte mulţi oameni care au ales să conducă maşini VW s-au arătat încântaţi de performanţa şi eleganța acestora. Fiecare model are specificităţile lui, drept urmare te poţi orienta către maşina potrivită cel mai bine pentru drumurile ce urmează să le întreprinzi. Pe măsură ce ştiţi cât mai multe despre modelele VW, o să vă fie mult mai uşor să găsiţi unul potrivit vouă.

VW se deosebeşte de competiţie atât prin calitatea maşinilor oferite cât şi prin politica lor de producţie. Ei prefera să construiască toate piesele în cadrul companiei lor, fără a aplica varianta de outsourcing atât de promovată de oamenii de business.

Însă, cei de la VW vor să fie 100% siguri de calitatea maşinilor lor şi obţin acest lucru prin selectarea cu atenţie a fiecărui component. Sunt foarte drastici atunci când dau peste o imperfecţiune. De aceea preferă să producă în cadrul firmei fiecare piesă, fiindcă doar așa acestea vor trece prin numeroase teste înainte să fie implementate într-o maşină VW. Acest principiu poate fi simplist explicat de o simplă achiziţie a unei pâini. Sigur, este mult mai ieftin să o cumperi din supermarket, dar calitatea este incomparabilă cu cea făcută de casă (ingredientele folosite, modul de coacere etc.). Acest lucru poate confirmat de multe persoane care deja au plăcerea de a conduce o maşină VW.

Cu alte cuvinte, dacă vei alege să te porneşti la drum cu o maşină VW, experienta auto va fi inedită şi vei resimţi grijă şi atenţia acordată fiecărui detaliu a acestui autoturism. Şi dacă ai nevoie rapid de o maşină de acest tip, poţi oricând să o închiriezi şi să testezi chiar tu tot ce îţi poate oferi.

  • În acest sens, AutoBoca rent a car are în flota să o serie de modele VW potrivite pentru orice călător. Haide să afli despre ce este vorba! Credem că nu o să fiţi dezamăgiţi de ceea ce avem de oferit!

Ce model VW să alegi pentru călătoria ta în România? Sunt câteva modele care te pot surprinde în cel mai plăcut mod posibil!

Fiindcă cei de la VW s-au gândit la toate, au şi modele diverse, eficiente şi adaptate pentru orice tip de şofer şi drumeţie. Noi, cei de la AutoBoca ţinem cont de nevoile variate de transport ale clienţilor noştri, aşa că am inclus în flota câteva modele VW care îţi pot fi utile în orice situaţie. Ne-am gândit într-o oarecare măsură la toate. Vrem să acoperim nevoi de transport diverse!

Un VW Jetta poate fi o alegere excelentă de către cei care doresc să călătorească în confort şi cu stil. Această maşină nu numai că este elegantă dar are şi o performanţă ridicată mai ales la drumuri lungi. Majoritatea clienţilor AutoBoca ce au închiriat VW Jetta şi-au arătat entuziasmul faţă de experienţă auto avută: un autoturism de încredere, uşor de condus şi pe care te poţi baza. Poţi să pleci cu un VW Jetta la drumurile lungi prin România chiar şi în zonele montane, Jetta înfruntând cu succes toate dificultăţile rutiere. Poate fi maşina potrivită pentru următorul vostru drum!

 

VW Polo este un model din clasa mini, însă nu lăsa aparenţele să te înşele. Într-adevăr, constituţia unui Polo este mai mică decât cea a unui Jetta, dar această maşină a dat dovadă de rezistenţă şi utilitate ridicată. Poate fi o alegere excelentă dacă ai de întreprins drumuri scurte şi dese prin oraşele aglomerate ale României.

Un mare plus la Polo este uşurinţa condusului şi parcatului (element esenţial, mai ales într-un oraş precum Bucureşti). VW Polo poate fi partenerul tău de drum pentru o excursie romantică de weekend: o alegere ideală şi intimă pentru cupluri. Desigur, poţi închiria un VW Polo şi pentru alte activităţi.

Photo credit: Cosmin Ilieș

VW Golf este un alt model de la VW ce a uimit şoferi din întreaga lume. S-ar putea zice că un Golf este o combinaţie între performanta şi elegantă unui Jetta şi utilitatea unui VW Polo. Fiind o maşină spaţioasă, puternică şi cu un portbagaj generos, poţi închiria un VW Golf cu încredere pentru vacanţe cu familia (sau pentru a transporta variate mărfuri).

Cu siguranţă nu vei fi dezamăgit de această maşină. Clienţii AutoBoca ce au ales să închirieze un VW Golf au fost atât de încântaţi de acest autoturism încât şi la următoarea închidere tot cu un Golf au pornit la drum!

Unde poţi închiria o maşină VW la un preţ avantajos? AutoBoca te aşteaptă cu oferte speciale la închirieri maşini de bun venit!

Unul dintre obiectivele noastre este de a îţi pune la dispoziţie o gamă largă şi variată de maşini de bun venit care îţi pot îndeplini cu succes nevoile tale de transport. Şi fiindcă ne dorim să îţi oferim servicii de calitate, am inclus în flota noastră şi maşini de calitate.

Aşadar, de la AutoBoca vei putea închiria maşini VW la preţuri atractive! În funcţie de preferinţele tale, poţi alege un VW Jetta, VW Polo (transmisie automată sau manuală) sau un VW Golf 7. Sunt modele noi, întreţinute în condiţii excelente şi gata oricând de o aventură la drum.

Photo credit: Cosmin Ilieș

 

Tot ce trebuie să faci este să contactezi unul dintre agenţii noştri şi aceştia îţi vor oferi toate informaţiile necesare privind procesul de închiriere. Nu exagerăm când îţi spunem că doar în câteva minute poţi pleca în călătoria ta la volanul unei maşini VW. Te vei bucura de siguranţă, confort şi performanţă. De ce să ratezi această oportunitate? Închiriază o maşină VW astăzi de la noi!

Inchirieri masini