Unde plecăm în decembrie prin ţară?

A venit vacanţa şi ne gândim la drumeţii de neuitat prin ţară, nu-i aşa?

De sărbători ne aventurăm în câteva drumeţii speciale, ancorate într-un spirit de continuă explorare. Mânaţi de această dorinţă, reuşim să descoperim locuri minunate şi oameni mereu zâmbitori. Decembrie este considerată luna cadourilor, promoţiilor şi se simte o atmosferă de sărbătoare ce te îndeamnă să fii mai darnic, mai bun şi mai voios. Ultima lună din an reprezintă un moment oportun să îţi închei activităţile cu o vacanţă alături de cei dragi. Ne putem bucura de drumuri lipsite de stres şi mereu confortabile.

Photo credit: Marius Isac

Este o recompensă binemeritată după o perioadă îndelungată de muncă, stres şi diverse griji care ţi-au apăsat gândurile. Uneori este chiar benefic să iei câte o pauză pentru a-ţi ordona priorităţile şi să apreciezi adevăratele valori din viaţă. Familia, persoanele dragi, cei care te susţin sunt de fapt aspectele importante, dar deseori neglijate din lipsei de timp şi a modului în care este structurată societatea din prezent. De ce să nu te bucuri de experienţa turistică aparte, menită să fie încununată cu succes? Acum, mai mult ca oricând, te poţi delecta cu un drum care să te încânte.

Photo credit: Marius Isac

Însă, de Crăciun, poţi profita de zilele libere şi să le petreci în compania celor apropiaţi inimii tale. România oferă turiştilor curioşi multe posibilităţi de a se relaxa şi descoperi locuri noi. Zonele monante se număra printre destinaţiile favorite de vacanţă, mai ales în perioada iernii. Te poţi aventura la drumeţii, la o sesiune de ski sau să te bucuri de privelile copleşitoare dintr-un sătuc montan fermecător.

De asemenea, în perioada Crăciunului, vei putea participa şi la câteva festivaluri special organizate pentru această sărbătoare, alături de decoraţiuni interesante şi colorate. În funcţie de timpul pe care îl ai la dispoziţie, poţi pleca alături de familie, prieteni sau în cuplu pentru câteva zile prin ţară. Este o oportunitate să creezi multe amintiri plăcute ce vor dăinui peste ani. Acestea rămân cu noi şi ne bucura atunci când trecem prin momente neplăcute.

Photo credit: Marius Isac

În decembrie, un număr considerabil de români vin de peste hotare pentru a fi alături de rude în perioada Crăciunului. Mulţi dintre ei şi-au rezervat locuri la o cabană din munţi, tocmai pentru a profita la maximum de compania celor pe care îi văd atât de rar. Sunt multe destinaţii în România, potrivite pentru vacanţă de iarnă în familie. O călătorie în familie poate fi exact ceea ce trebuie pentru a strânge relaţiile dintre membri.

Transilvania este una dintre acestea fiindcă aici poţi găsi numeroase obiective turistice interesante, pline de mister ce pot fascina oameni de toate vârstele. Misterul regiunii te cuprinde şi parcă tot ceea ce vezi capăta un alt sens. Unele pensiuni din aceste sate săseşti organizează şi o „vânătoare de enigme” special pusă la punct pentru a îi stimula pe toţi să participe într-un joc distractiv. Te vei ghida după diferite indicii sub formă de ghicitori în versuri şi la descifrarea fiecăreia din ele vei găsi următorul punct de acces. Este o metodă plăcută şi amuzantă de a cutreiera prin frumoasele zone montane. În acest mod strângeţi amintiri inedite şi uneori chiar cu talc.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În cazul în care preferi activităţi mult mai liniştite, poţi opta să petreci câteva zile la Braşov, Sibiu, Târgu Mureş şi să admiri cultura şi istoria locală. Sunt multe variante la îndemână, trebuie doar să o alegi pe cea potrivită dinamicii familiei tale. Şi cum orice călătorie de succes, începe cu o maşină bună, nu ar fi o idee rea să găseşti şi un serviciu de rent de încredere. Cât de dificil poate fi să faceţi acest lucru? Dacă sunteţi bine informat, procesul de închiriere este chiar simplu.

De regulă, modelele din clasa compact sunt ideale pentru vacanţe cu familia. Oferă o compartimentare generoasă şi un nivel ridicat de confort şi siguranţă. VW Jetta sau Skoda Rapid sunt două exemple deosebite ce pot fi utilizate cu încredere pentru drumuri în zonele montane. La AutoBoca, vei găsi cele mai noi modele de astfel de maşini, întreţinute în condiţii excelente şi oricând pregătite pentru aventuri turistice. De ce să nu profitaţi de o astfel de ocazie pentru a porni la drum cu o maşină bună?

Photo credit: Marius Isac

Grupurile de prieteni care sunt în căutare de distracţie, adrenalină şi dornici de a încerca lucruri noi, îşi pot petrece vacanţă de iarnă într-o staţiune precum Sinaia sau Predeal. Aici vei avea oportunitatea să practici câteva dintre cele mai interesante sporturi specifice sezonului: ski, snowboarding, patinaj chiar şi alpinism dacă te simţi foarte curajos.

În plus, după o zi plină de activităţi care să îţi testeze rezistenţa fizică, te poţi relaxa alături de prietenii tăi la un pahar de vin fiert ce te vor destinde pentru a împărtăşi cât mai multe poveşti interesante. Puteţi împărtăşi povesti şi implicit voie bună.

Maşina potrivită pentru astfel de călătorii ar putea fi un VW Golf sau un VW Touran (dacă sunteţi un grup mai mare). Aceste modele sunt des închiriate de cei care pornesc în aventuri la drum. Clienţii AutoBoca ce au ales un Golf sau Touran au fost foarte mulţumiţi de performanţa acestora şi au lăsat zeci de recenzii pozitive. Le poţi citi şi tu pe site-ul nostru, la secţiunea testimoniale. Astfel de maşini au reuşit în repetate rânduri să surprindă în mod pozitiv clienţii.

Dacă te-ai hotărât să îţi petreci vacanţă de Crăciun în cuplu, atunci poţi alege o destinaţie mai romantică, retrasă de agitaţia şi aglomeraţia de la oraş. Vatra Dornei, Poiana Braşov sunt doar câteva opţiuni din cele existente pe piaţă. Alegi o pensiune drăguţă şi planifici un itinerariu relaxant ce îţi va permite să te bucuri pe deplin de compania persoanei iubite. VW Polo Automat sau Hyundai I 20 sunt două maşini ce pot fi folosite cu încredere de către cupluri. Vei dispune de autoturisme de calitate, practice şi de îndeajuns de mult spaţiu atât în interior cât şi în portbagaj.

Photo credit: Bogdan Tofan

Bineînţeles, AutoBoca îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta să alegi mijlocul de transport potrivit pentru călătoria ta. Nu doar atât, însă, pentru luna decembrie ţi-am pregătit şi câteva surprize pe care nu ar trebui să le ratezi. Haide să afli mai multe detalii despre ce este vorba!

În decembrie, la AutoBoca găseşti maşini bune la preţuri mici

Alegerea unui serviciu de rent de calitate poate fi un proces dificil, mai ales dacă nu eşti familiarizat cu acesta. Însă, cu ajutorul profesioniştilor şi cu informaţii utile, vei găsi opţiuni demne de atenţia ta. Iar la acest aspect, te poate ajuta AutoBoca. Suntem o firmă de închirieri maşini de încredere şi avem sute de clienţi mulţumiţi care pot argumenta această afirmaţie. În flota noastră, vei avea acces la multe modele noi, cu puţini km la drum ce pot fi închiriate în doar câteva minute. Agenţii noştri îţi stau la dispoziţie 24/7 cu sfaturi şi recomandări pertinente.

Fiindcă ne place să ne surprindem clienţii cu multe oferte deosebite, în perioada 1 – 20 decembrie, vei putea pleca la drum cu maşina dorită la un preţ avantajos! Vei avea acces la un discount de 10% indiferent de modelul ales. Ce trebuie să faci pentru a te bucura şi tu de această promoţie? Doar să ne contactezi. Atât! Cu AutoBoca este mai simplu decât crezi! Avem sedii peste tot în ţară, deci nu va fi dificil să ne găseşti. Rezervă chiar acum autoturismul pentru vacanţă ta de iarnă!

Inchirieri auto oras