Unde pot merge de Crăciun în România?

Tradiții și moșteniri distractive în România, de Crăciun

Pentru milioane de români, nevoia de relaxare și liniște crește de la o zi la alta. Devine din ce în ce mai greu pentru ei să ignore greutățile societății românești, cauzate de pandemie. Totuși, românii sunt rezistenți și curajoși. Ei doresc să se îndepărteze de noile surse de stres și să redescopere tihna unei călătorii pe cinste. Nu-i tocmai cel mai ușor lucru de făcut, mai ales într-o perioadă atât de obositoare și grea (pentru majoritatea oamenilor). Cu un pic de curaj și nițică atenție la detalii, veți reuși să găsiți o opțiune turistică de încredere.

Poate că acum este momentul ideal de a evăda din aglomerația și agitația orașelor gri, care mereu ne aduc în cale provocări și stres. În acest sens, credem că este important să investim timp în activități de relaxare și distracție.

Câteodată vă puteți bucura de natură, aerul curat și priveliștea superbă oferită asupra Carpaților românești în fiecare zi! Acum mai mult că niciodată, ar fi util să avem grijă de sănătate. Natura poate fi remediul ideal pentru stresul cotidian. Trebuie să o respectăm și nu-i stricăm inocența atemporală.

inchiriez suv bun suzuki vitara

În căutarea magiei sfinte de Crăciun

În cadrul celei frumoase sărbători a anului, aveți posibilitatea de a vă bucură de emoțîi sincere și trainice. Veți avea ocazia de a admira spectacolul fulgilor de nea, care iau mereu forme diferite și jucăușe. Ce putem face de Crăciun dacă măsurile de siguranță și restricție de mobilitate sunt prezente în viețile noastre?

Oportunitățile sunt diverse și potrivite unor povești de neuitat. Dacă punem siguranța pe primul loc, atunci vom reuși să avem parte de clipe sublime. Crăciunul în 2020 poate fi o experiență plăcută, statică sau activă. Indiferent de ce alegem să facem în acest an, precauția și atenția la măsurile de siguranță trebuie să ne acompanieze.

Photo credit: Dăscălescu Liliana

Fie că veți dori să străbateti o parte din traseele Munților Carpați sau pur și simplu o să doriți să „leneviți” în pensiunea, vila sau hotelul ales, sigur o să vă simțiți bine. Atâta timp cât suntem departe de lucrurile standard de stres și anxietate, cresc șansele să ne bucurăm de o viață mai liberă. De Crăciun avem posibilitatea de a crea povești minunate alături de cei dragi. Pentru a fi complet siguri că o să creați amintiri faine împreună cu prietenii și membrii apropiați ai familiei, nu stică ca toată lumea să se testeze împotriva Covid-19. Așa o să știți că sunteți sănătoși și distracția se poate desfășura fără rețineri.

Sfârșitul anului 2020 poate fi o bucurie, nu o corvoadă emoțională și marcată de stres și anxietate. De fiecare dată când vine luna decembrie începem să ascultăm cu drag colinde și să căutăm cadouri pentru cei dragi. Cât de frumos poate fi Crăciunul alb! Anul acestea lucrurile o să fie puțin altfel, dar la fel de intense.

Vom dori să ne bucurăm de cozonac, vin fiert, mâncare delicioasă, colinde și luminițele bradului de Crăciun, decorat cu entuziasm. Copilașii abia așteaptă venirea zilei de 25 decembrie, când timpul pare să zburde mai repejor decât de obicei. Noi iubim Ajunul, când filmele de Crăciun, popcornul și șosetele colorate ne ajută să uităm de greutățile zilelor actuale.

Ne-am pregătit deja pentru a urmări Singur Acasă și pentru a ascultă copilașii drăguți cum se joacă pe afară. Majoritatea regiunilor românești s-au pregătit de venirea Crăciunului. Pensiunile, hotelurile și vilele din Bucovina, Transilvania, Moldova, Dobrogea, Țara Românească și altele, au tot felul de oferte interesante pentru persoanele dornice să petreacă Crăciunul departe de casă.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Având în vedere numărul impresionant de opțiuni, ar fi util să strângem informații despre ele și astfel să alegem una care să ne încânte. Fiecare poveste începe cu un act de curaj. Dorim să ieșim din îmbrățișarea strânsă a banalului monoton, care câteodată poate fi copleșitoare. Atunci când putem face acest lucru, devine o reală plăcere să ne reîncărcăm energiile.

România este o țară incredibilă, mai ales iarna, când omatul alb domină peisajul. Fulgii de nea se aștern cu gingășie pe tărâmul melodios. Românii încep să se gândească la nenumăratele opțiuni de petrecere a timpului de Crăciun. Deși acest an este puțin diferit, am putea descoperi câteva locuri interesante și sigure.

Punem accent pe siguranță și parcă începem să găsim soluții demne de transformat în experiențe. Ați început să căutați locuri de vizitat de Crăciun? Folosiți internetul pentru a identifica acele zone din România pe care merită să le includeți într-un itinerariu de sărbători. O să vă vedeți cât de ușor poate fi să faceți acest lucru.

Aveți nevoie de o mașină?

AutoBoca vă poate ajuta să găsiți cele mai faine opțiuni de transport auto. Iarna aveți nevoie de mașini de calitate, ce pot asigura stabilitate și confort în timpul călătoriilor efectuate prin țară. Noi activăm pe piață din România de peste 12 ani.

Punem pe primul loc nevoile clienților și îi ajutăm să descopere țara într-un mod plăcut. Avem mașini de calitate, ce pot fi închiriate cu ușurință online. În doar câtevă minute, ați rezervăt mașînă. Noi vă contactăm pe mail cu confirmarea și ne apucăm de treaba!

Noi vă dăm mașină curată, igienizată și cu plinul făcut. Voi o luați și porniți la drum oriunde aveți nevoie! Spor și călătorii plăcute prin țară! 

Inchirieri auto oras