Uneori cea mai bună soluţie de transport vine cu puţin noroc

Mai devreme sau mai târziu descoperi utilitatea unor noi servicii…

Autoturisme de inchiriat preturi mici

Nevoia de mobilitate liberă şi fără niciun fel de restricţie creşte de la an la an. Nu este o surpriză. Oamenii au nevoie de mijloace de transport de încredere, potrivite pentru călătoriile pe care urmează să le întreprindă. Majoritatea persoanelor care călătoresc des vor să facă acest lucru într-un mod plăcut şi de ce nu confortabil.

A trecut vremea când doar autobuzele şi trenurile reprezentau singurele mijloace de transport pentru distanţe lungi. În prezent oricine are posibilitatea de a închiria maşini pentru perioade de timp diverse. Ţi-ai găsit un autoturism care consideri că poate oferi experienţe auto plăcute şi porneşti la drum fără stres. Este simplu să închiriezi o maşină…mai ales când ne gândim cât de multe firme rent a car de top activează pe piaţa românească.

Volkswagen Jetta

Vrem să aflaţi care sunt particularităţile unui serviciu rent a car pentru a descoperi relativ rapid de ce acesta este atât de popular printre români şi străini. Cu cât ştiţi mai multe lucruri despre serviciul în cauză cu atât devine mai uşor să luaţi o decizie. Din acest motiv vrem să vă arătăm cât de uşor puteţi închiria o maşină atunci când doriţi, cel puţin de la Autoboca. Noi oferim zi de zi servicii rent a car profesioniste tuturor celor care au nevoie de maşini. Suntem o firmă cu capital 100% românesc care investeşte zilnic în relaţia cu clienţii. În acest mod încercam să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre. Punem de foarte multe ori recomandările clienţilor, mai ales dacă vin într-o notă constructivă.

 

Autoboca surprinde prin maşinile sale de Bun Venit

VW Golf de inchiriat Bucuresti

În momentul în care v-aţi decis să închiriaţi o maşină trebuie să vă asiguraţi că aceasta îndeplineşte anumite standarde de calitate. Aici intervine grijă cu care responsabilii parcului auto tratează fiecare autoturism. La Autoboca o să găsiţi maşini bune, îngrijite cu atenţie de agenţii noştrii. Vrem să vă bucuraţi de timpul petrecut în autoturism nu să vă „loviţi” de tot felul de dificultăţi. Scopul nostru este de a vă oferi acces la o maşină bună, capabilă să vă ofere experienţe auto de invidiat! În flota Autoboca o să găsiţi maşini de Bun Venit. Acestea sunt destinate tuturor romanilor care vin acasă de sărbători sau cu ocazia unor evenimente speciale. De asemenea ele pot fi închiriate şi de străini care au nevoie de un sincer „Bun Venit” atunci când ajung în România. Maşinile sunt ideale de condus pe străzile româneşti. De unde puteţi închiria maşini de la Autoboca?

Avem sedii în cele mai mari oraşe şi aeroporturi din România. O să ne găsiţi în Bucureşti, Bacău, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Vaslui, Botoşani şi Suceava. De asemenea ne găsiţi şi în aeroporturile din Bucureşti – Henri Coandă, Iaşi, Bacău, Suceava, Târgu Mureş şi Cluj Napoca. În aceste locaţii aveţi posibilitatea de a închiria maşini de la noi. Cum decurge procesul de rezervare şi închiriere? Simplu: ne vizitaţi la sediu sau site-ul şi găsiţi o maşină care va place. Dacă veniţi la sediu agenţii noştrii vă vor ajuta să treceţi rapid prin procesul de închiriere. Puteţi pune întrebări dacă aveţi neclarităţi, chiar încurajăm acest lucru. În acest mod ştiţi exact care sunt parametrii ofertei rent a car. Nu o să aveţi surprize neplăcute la sfârşitul contractului. Considerăm că este important ca fiecare client să ştie care sunt particularităţile fiecărui contract în parte. Agenţii Autoboca vă vor prezenta detaliile maşinii închiriate şi ce poate face aceasta.

În ceea ce priveşte închirierea unei maşini online, prin intermediului site-ului nostru – www.autoboca.ro – lucrurile sunt şi mai simple. Avem un formular online uşor de completat şi intuitiv. Intraţi pe site-ul nostru şi vă alegeţi maşina pe care doriţi să o conduceţi. De asemenea aveţi şi posibilitatea de a adăuga diverse servicii extra (GPS, telefon mobil, Internet to Go, scaun de protecţie pentru copii, asigurare exces, asigurare storno şi lanţuri de zăpadă). Nu o să întâmpinaţi probleme şi dacă doriţi mai multe informaţii ne puteţi contacta mereu pe chatul live. Să ştiţi că suntem foarte activi şi pe Facebook, acolo unde răspundem rapid la întrebări. În fiecare zi suntem la dispoziţia voastră cu informaţii despre fiecare ofertă în parte!

Inchirieri masini