V-am recomandat deja

Călătorii sigure şi lipsite de stres cu maşini de bun venit de la AutoBoca! Descoperiţi plăcerea de a călători într-un mod confortabil prin România! 

În orice perioadă a anului, în Aeroportul Otopeni din Bucureşti, o să găsiţi mii oameni care vin şi pleacă într-o mare grabă către o nouă sau familiara destinaţie. Aproape toţi au de îndeplinit anumite sarcini dintr-un program, uneori mult prea încărcat.

Timpul a devenit una dintre resursele cele mai preţioase ale secolului 21. S-ar părea că orele din zi nu ne sunt îndeajuns şi căutăm constant metode de a ne eficientiza activităţile. Dacă urmează să plecăm în vacanţe, cu atât mai mult suntem interesaţi de a găsi soluţii pentru a nu pierde timpul în trafic sau la alte tipuri de cozi. Totuşi, nu trebuie să-i cântăm timpului o odă nostalgică, deoarece, dacă ne informam corect, putem să-i stăvilim influenţa asupra noastră.

Photo credit: Ștefania Lău

Una dintre problemele principale ale societăţii moderne (mai ales în marile oraşe) este reprezentată de traficul intens, la care ne vedem cu toţii nevoiţi să participăm. Este o realitate pe care nu o putem ignora aşadar este important să fim bine pregătiţi.

Dacă v-aţi planificat o vacanţă atunci cu atât mai multe motive să vă ocupaţi de părţile practice pentru a vă bucura pe deplin de o experienţă turistică deosebită. În fond, acesta este scopul concediilor, nu? Fiecare concediu merita să fie acompaniat de zâmbete şi voie bună. Nu putem lăsa totul în voia întâmplării, mai ales dacă putem să descoperim locuri noi şi interesante într-un mod plăcut.

Ne continuăm drumul cu drag 

Aeroportul Otopeni din Bucureşti este un loc cu o dinamică extraordinară, mii de oameni vin/pleacă din toate colţurile Europei, unii în scop de afaceri, alţii pentru mici vacanţe sau vizite la prieteni/rude de peste hotare. După ce ajung pe teritoriul românesc, după recuperarea bagajelor, următorul lucru stringent de pe listă este: “cum ne deplasăm cu uşurinţă?” Oamenii au nevoie de mijloace de transport de calitate, de încredere şi pe care le pot utiliza fără restricţii. Din fericire, aceste mijloace sunt mai aproape ca niciodată de ei.

Din acest motiv, serviciile de rent a car sunt foarte populare în rândul turiştilor şi călătorilor ce ajung în aeroportul Otopeni. Se caută autoturisme uşor de accesat, sigure şi care pot oferi o mobilitate suplimentară. Aici, vă poate fi de mare folos o companie profesionistă ce vă poate ghida către alegerile corecte.

Photo credit: Constantin Seghedin

AutoBoca este una dintre aceste firme. Avem 10 ani de experienţă în domeniul auto şi suntem mereu pregătiţi să ne întâmpinăm clienţii cu maşini noi şi deosebite. Mereu încercam să le oferim oamenilor şansa de a porni la drum cu maşini de bună calitate. Oricine poate apela la serviciile AutoBoca pentru a explora diverse părţi din România cu drag.

De unde pot inchiria masina in Bucuresti

Centru AutoBoca inchirieri masini Bucuresti

Nu doar atât, însă avem şi un sediu la aeroport Otopeni din Bucureşti. Practic, veţi coborî din avion şi veţi porni către următoarea destinaţie în doar câteva minute. Cum? Cu ajutorul AutoBoca! Unul dintre agenţii noştri vă va aştepta direct la aeroport cu maşina aleasă de voi. Sună foarte bine, nu-i aşa? Rândurile următoare pot fi mai mult decât utile!

Rapid, eficient şi uşor de accesat: închiriaţi online autoturisme noi de la AutoBoca

Cât de dificil este să închiriaţi un autoturism de la AutoBoca? Veţi fi surprinşi de cât de uşor este să faceţi o rezervare online. Specialiştii noştri au pus la punct un sistem de închiriere facil ce poate fi accesat fără niciun stres. Va trebui să parcurgeţi 3 paşi simpli şi să ne furnizaţi câteva date esenţiale (cum ar fi numele dvs., modelul de autoturism pe care îl doriţi, perioadă, etc.). 

Bineînţeles, dacă veţi avea nelămuriri, ne puteţi contacta oricând fie telefonic, fie pe o altă platforma online (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin). Suntem mereu la dispoziţia clienţilor noştri şi vom face tot posibilul să ne asigurăm că veţi dispune de experienţe auto de neuitat. Vrem să vă oferim cele mai bune experienţe posibile.

De ce să alegeţi AutoBoca? Un răspuns simplu ar fi: fiindcă veţi apela la o companie serioasă, care îşi pune mereu clienţii pe primul loc. Însă, avantajele sunt mult mai numeroase:

Maşini noi şi diverse. Periodic, ne ocupăm de revitalizarea flotei auto. Cerinţele clienţilor noştri sunt diferite, aşa că încercăm să le îndeplinim aşteptările cu modele interesante care merită descoperite!

Serviciu bazat pe corectitudine şi transparență. Considerăm că un serviciu profesionist constă într-o comunicare deschisă şi onestă. Ne place să ne tratăm clienţii cu respect şi din acest motiv oferim maşini bune la preţuri corecte!

În proporţie de 85% oferim modelul ales şi nu clasa auto! Una dintre marile frici ale celor care închiriază online este ideea că nu vor primi maşina pe care au rezervat-o. Este o frică reală, fiindcă sunt multe cazuri în care oamenii nu fost întâmpinaţi cu modelul ales. Noi, cei de la AutoBoca, facem tot posibilul pentru a vă aduce maşina pe care aţi ales-o. Vrem ca voi să dispuneţi de toate condiţiile pentru o călătorie fără stres!

10 ani de experienţă în domeniu. Am pornit că o mică firmă în Rădăuţi şi treptat, prin multă muncă şi sacrificii, am reuşit şi ne-am extins la nivel naţional. Suntem mândri că am reuşit să supravieţuim tuturor greutăţilor până acum. De-a lungul anilor am avut mii de clienţi care au pornit la drum cu maşinile noastre şi s-au arătat foarte încântaţi de performanţele lor. Din acest motiv, credem că vă putem ajuta şi pe voi să călătoriţi cu plăcere. 

Rent VW Jetta in Romania great price

Photo credit: Bogdan Tofan

Şi cum rezultatele cele mai reale sunt experienţele clienţilor noştri cu AutoBoca, vă invităm să citit un testimonial lăsat de către unul din ei. Domnul Eduard Francis, ne-a ales serviciile în Otopeni aeroport. A închiriat un VW Jetta pentru 15 zile, îndeajuns de mult timp pentru a analiza adevărată valoare a maşinilor de la AutoBoca. În rândurile următoare, veţi putea citi care a fost experienţa domnului Francis cu noi!

Foarte mulţumit! Cu siguranţă voi apela la serviciile AutoBoca în viitor!

Nimic nu ne bucură mai mult decât încântarea clienţilor noştri faţă de serviciile noastre. Dacă ştim că voi aţi fost mulţumiţi de maşină oferită cât şi de modul în care aţi fost întâmpinaţi de agenţii noştri, atunci putem afirma că ne-am îndeplinit scopul. Însă, nu este simplu să oferim servicii de calitate. Muncim din greu însă nu ne este frică de provocări (de multe ori agenţii noştri au aşteptat clienţii şi la 3 dimineaţa la aeroport!).

Aşadar, vă invităm să citiţi experienta domnului Francis cu noul VW Jetta de la AutoBoca:

1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Forţe mulţumit!

2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Deşi am întârziat totul a fost ok.

3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Scurt.

4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Fără probleme!

5. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: V-am recomandat deja:)

6. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: Cu siguranţă!

Photo credit: Bogdan Tofan

După cum se poate observa din răspunsurile oferite, clientul nostru a fost foarte mulţumit atât de maşina cât şi de personalul AutoBoca. Şi voi vă puteţi bucura de călătorii lipsite de impedimente şi de autoturisme de calitate.

Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi. De restul ne vom ocupa noi în mai puţin de câteva minute! Profitaţi de experienţa noastră pentru a închiria maşini de calitate, optime pentru diverse călătorii prin România. Abia aşteptam să vă oferim suportul nostru total în timpul procesului rent.

Autoturisme bune de inchiriat