Vă pregătiți să vizitați nordul României în noiembrie?

unde se afla palatul parlamentului

Aer rece de noiembrie, vibrații de iarnă cu iz călător

În fiecare an încercăm să profităm de vacanțe pentru a uita de stresul aferent vieții cotidiene. Dacă alegem să călătorim des și în locuri interesante, cresc șansele să ne relaxăm și să împingem stresul și problemele într-o zona periferică a atenției. Deloc surprinzător, din ce în ce mai mulți români aleg să călătorească pentru a se bucura de experiențe plăcute și lipsite de stres. Nu este posibil mereu să alungăm „demonii” stresului dar iubim să depunem efort pentru a atinge tărâmul fertil al relaxării. Având la dispoziție o sumedenie de posibilități turistice, care mai de care mai interesante și demne de urmat.

Luna noiembrie este de regulă acompaniată de temperaturi scăzute și ploi. Uneori prima zăpadă a anului ne bucură vizual și trezesc în noi apetitul pentru Crăciun. De asemenea luna a devenit importantă pentru cei care vor să facă cumpărături. De ce? În această luna magazinele româneșți au promoții speciale „Black Friday”, zile în care românii pot cumpără diverse produse la prețuri mai mult decât avantajoase.

Robert Raducanu

Toată lumea vrea să profite de aceste zile pentru a lua produsele la care au visat la prețuri mici. Unii profită din plin de această perioada și bine fac. În ceea ce privește opțiunile de călătorie, aceste nu dezamăgesc. Persoanele care iubesc să călătorească prin România, reușesc mereu să găsească destinații faine.

Luna noiembrie poate fi o bucurie turistică, mai ales pentru cei bine informați și pregățiți să înfrunte vremea capricioasă. Munții Carpați pot găzdui turișți români și străini. Stațiunile, orașele și satele montane vin în întâmpinarea doritorilor de odihnă și relaxare cu aer curat și activități distractive. Indiferent de locul pe care-l alegem, simțim „îmbrățișarea” munților. Merită să o primim cu brațele deschise și să uităm de pulsul negricios al orașului. De asemenea, ne putem scapă de poluarea care ne afectează zi de zi, mai ales dacă locuim în Bucureșți, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj Napoca.

Photo credit: Constantin Andronic

Călătorii de noiembrie prin Bucovina și Maramureș

Sfârșitul anului 2019 vine și cu oportunități turistice interesante. Fiecare călătorie poate naște amintiri frumoase, pe care le putem prețui cu deosebită plăcere. Dragostea de artă neșlefuită a călătoriei există, mai ales în rândul tinerilor! Aceștia sunt dornici să fie conduși de entuziasmul explorării. Unii folosesc aceste oportunități pentru a crea conținut video, pe care-l împărtășesc în diverse rețele de socializare – Facebook, YouTube, Twitter sau Instagram. Sunt mulți tineri exploratori, care prin carismă și personalitatea lor, reușesc să creeze comunități incredibile. Membrii acestor comunități abia așteaptă să urmărească cel mai clip și cea mai savuroasă poveste. În același timp, aceșți oameni reușesc să devină milionari (unii în dolari/euro și alții în lei). 

Bucovina și Maramureșul sunt două regiuni frumoase, care reușesc să atragă vizitatori din toate statele europene. Sigur nu sunteți surprinși de această popularitate. Mulți oameni vor să descopere cât mai multe poveșți fascinante în nordul României. Chiar dacă nu o să găsiți domeniul familiei Stark, sigur o să dați peste o sumedenie de locuri incredibile. Vrem să fim plăcut surprinși în timpul călătoriei întreprinse prin zona de nord a României. Avem nevoie de lucruri frumoase, care să ne înalte spiritul spre culmi sublime ale liniștii interioare.

Bisericile pictate din Bucovina reprezintă obiective turistice demne de vizitat. Mănăstirile Voroneț, Moldovița, Humorului, Putna și Sucevița sunt mereu în inimile celor care vor să exploreze Bucovina. De ce? Ei vor să descopere mănăstiri incredibile, cu poveșți adânc înrădăcinate în istorie, una sângeroasă, complicată și religioasă. Fiecare popas pe care-l faceți în aceste mănăstiri, reprezintă o bucurie pentru suflet. Dacă ajungem la Voroneț, ne bucurăm de o emoție spirituală aparte. Fie că dorim să studiem picturile exterioare și interioare ale bisericii sau pur și simplu să stăm în tihna în interiorul complexului, Voronetul merită o ora din viață noastră.

Românii iubesc să viziteze Bucovina deoarece ei au oportunitatea de a ajunge la numeroase mănăstiri minunate. Pe măsură ce turiștii descoperă pulsul spiritual bucovinean, ei au contact cu poveșți fascinante despre oamenii care trăiesc în această regiune. Vatra Dornei, Gură Humorului, Frasin, Pojorâta sunt câteva din cele mai populare stațiuni montane din zona. Oamenii vin cu drag în aceste stațiuni pentru a strânge cât mai multe amintiri frumoase.

De cele mai multe ori, persoanele care-și petrec timpul liber în stațiunile montane din Carpații Orientali, vin aici cu prieteni și familie. Ne distrăm mai bine în grup, mai ales dacă socializarea se face cu cei dragi. Căldură unui șemineu pe lemne nu are termen de comparație. Simțim aerul de munte cum ne pătrunde în plămâni și apreciem cu drag liniștea pădurii. Iubim sentimentul siguranței pe care-l avem atunci când suntem în cabană alături de prieteni buni și membrii dragi din familie.

Cine nu iubește să piardă urmele stresului într-o stațiune montană de top? Din ce în ce mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în această parte a României. Ei se pot bucură de experiențe minunate, greu de trecut cu vederea. Luna noiembrie poate fi o sursă de fericire. De ce nu?  Dacă ne informăm bine, vom reuși să setăm parametrii unor vacanțe superbe.

inchiriere opel astra automat drumuri romania

În ceea ce privește mobilitatea auto, alegeți AutoBoca!

Știm că mobilitatea auto este foarte importantă și încercăm să oferim oamenilor șansa de a inchira mașini bune. Am încercat să dezvoltăm servicii de rent a car pentru toți cei care vor să exloreze România într-un mod plăcut. Avem mașini de bun venit optime pentru tot felul de călătorii. Contează! O să găsiți în flota AutoBoca autoturisme potrivite pentru tot felul de călătorii. Cine nu vrea să se bucure de o călătorie plăcută prin țară? Turiștii vor să ajungă la destinație fără stres și să se bucure de momente minunate. Așa cum mulți șoferi au remarcat în repetate rânduri, accesul la mașini bune este important.

La noi o să găsiți multe mașini de la producători auto de top: Dacia, Hyundai, Volkswagen, Opel, Renault, Mercedes Benz, Skoda și altele. Puteți alege mașini mini, compacte, standard, microbuze! Alegeți o mașină de bun venit și descoperiți bucuria de a explora România într-un mod plăcut! O să fiți surprinși plăcut de mașinile noastre și de profesionalismul agenților AutoBoca. Nu uitați: de 10 ani oferim servicii de rent a car în această țară! 

Inchirieri auto oras