Vă puteţi bucura de drum, în ritmul vostru

În fiecare an ne pregătim de vacanţe minunate prin România

 

Ne apropiem de venirea verii şi deja cochetam cu ideii de călătorie interesante. După luni lungi de muncă şi stres, a venit timpul pentru o vacanţă binemeritată. Dacă nu aveţi posibilitatea călători în străinătate, atunci cu siguranţă puteţi descoperi câteva din secretele minunate ale României.

Ţara noastră este mai mult decât darnică cu cei care vor să-i descopere darurile turistice. Din acest motiv, dacă vacanţă implica o călătorie prin ţara noastră atunci nu strică să vă stabiliţi câteva repere. Acesta este un bun mod de a utiliza la maximum timpul disponibil şi evident să vă bucuraţi de călătorii minunate.

calatorii prin tara 2018

Marile oraşe din România pot oferi experienţe turistice diverse, capabile să ne impresioneze sau pur şi simplu să ne acompanieze de-a lungul vieţii în forma unor amintiri speciale. Aşa cum poate aţi observat şi voi, timpul pare a fi singurul obstacol în realizarea unui itinerariu interesant. Totuşi, în funcţie de numărul de zile obţinut pentru vacanţă, puteţi să vă setaţi o drum fascinant.

Dacă aveţi la dispoziţie 3 zile, atunci un city break fascinant nu strică. Sunt multe opţiuni interesante în acest sens: cluj Napoca, Iaşi, Bucureşti, Alba Iulia, Târgu Mureş, Suceava, Oneşti, Bacău, Constantă, Craiova, Curtea de Argeş, Piteşti sau Oradea. Acestea sunt doar câteva oraşele care se regăsesc în lista celor care se bucura frecvent de city break-uri prin ţară. Lista poate conţine mult mai multe oraşe.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Fiecare drum vine cu o nouă poveste minunată

 

În această vară puteţi alege să descoperiţi România cu entuziasm şi drag. Fie că vreţi să vă bucuraţi de o călătorie lungă prin ţara sau un drum mai scurt, aveţi şansa de a face acest lucru fără să întâmpinaţi dificultăţi. Strângeţi prietenii aproape, vă urcaţi în maşină şi porniţi la drum. Totuşi, dacă maşina personală iese din discuţie, atunci puteţi oricând opta pentru un serviciu rent a car. În prezent este mai uşor ca oricând să faceţi acest lucru. Astăzi o să găsiţi multe firme dedicate care pot acomoda diverse dorinţe în ceea ce priveşte serviciul de închirieri maşini. Autoboca este una din cele mai populare firme de acest gen din România, oferind oamenilor posibilitatea de a închiria cu uşurinţă maşini de bună calitate fără să întâmpine dificultăţi.

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, Autoboca este o firmă cu capital 100% românesc, care vă poate surprinde în mod plăcut cu oferte avantajoase la numeroase maşini. În flota noastră o să găsiţi maşini de la producători auto respectabili, recunoscuţi pentru autoturismele produse. Credem că vă putem surprinde în mod plăcut cu maşinile disponibile spre închiriere de la noi.

Avem câteva modele pe care le puteţi utiliza cu încredere pe străzile româneşti. Printre acestea se număra VW Polo (cu transmisie automată), VW Jetta, VW Touran, VW Golf 7, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, Dacia Logan, Hyundai i20 dar şi multe alte modele. Noi vrem să ne impresionăm clienţii cu ofertele lunare. Vrem ca aceştia să se bucure de experienţe auto plăcute. Din acest motiv depunem efort susţinut pentru a le oferi clienţilor acces rapid la maşini bune.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Care sunt cele mai populare destinaţii de vară din România?

Sunt atât de multe locuri superbe de vizitat în România pe timp de vară încât ar fi cu adevărat nedrept să spunem că „x” locaţie este mai frumoasă ca „y”. Turistul are la dispoziţie atât de multe variante încât poate alege cu uşurinţă o destinaţie fascinantă. Poate uneori vrem să ne delectăm cu darurile naturii, alteori poate preferăm o destinaţie istorică. România ne poate acomoda cu uşurinţă ambele dorinţe şi nu numai. În această vară au loc tot felul festivaluri importante, în domenii diverse.

De exemplu, deja foarte mulţi romani şi-au luat bilete la Untold sau Afterhills (două festivaluri de muzică foarte populare). Unul se desfăşoară la Cluj Napoca iar celălalt la Iaşi. În ambele locaţii o să găsiţi sedii Autoboca, de unde puteţi închiria maşini de bună calitate, mai ales dacă veniţi cu avionul. Avem agenţi profesionişti care vă pot ajuta să găsiţi relativ rapid autoturismul potrivit pentru drumul pe care-l aveţi de făcut.

Dacă doriţi să exploraţi partea sudică a României, vă aşteptam în Bucureşti (unde avem două locaţii – Băneasa şi Otopeni) cu numeroase oferte avantajoase la numeroase maşini bune. De fiecare dată când doriţi să închiriaţi de la noi un autoturism nou, contactaţi-ne cu încredere. Puteţi profita de experienţa noastră din domeniu pentru a vă simţi bine. Exploraţi în voie ţară şi descoperiţi locuri noi, oameni interesanţi şi povesti minunate.

De ce să nu faceţi acest lucru la volanul unei maşini de bun venit? Dacă vă decideţi să colaboraţi au Autoboca, o să lucraţi cu profesionişti în domeniu, cu peste 10 ani de experienţă! Să nu uităm: avem şi câteva oferte speciale de care puteţi profita! Pe lângă acest aspect, oricând închiriaţi online pe site-ul nostru şi plătiţi integral, beneficiaţi de un discount de 5%!

Sunteţi pregătiţi pentru o experienţă Autoboca? Dacă răspunsul vostru este da, atunci contactaţi-ne cu încredere. Maşinile noastre de bun venit vă pot impresiona.

Autoturisme bune de inchiriat