Vacanţă scurtă şi zăpadă? Vitara ne duce la destinaţie uşor!

Suzuki Vitara şi drumurile lipsite de stres prin ţară pe timp de iarnă!

Ce maşină merită să alegi atunci când vremea nu este tocmai prietenoasă? Cum să te pregăteşti de drumuri lungi chiar dacă temperaturile sunt mai mici? Cum alegem opţiunea de drum cea mai bună? Te invităm să descoperi câteva răspunsuri la întrebările de mai sus. Nu este uşor însă efortul vine cu rezultate pozitive. Sunteţi pregătiţi? Uite o nouă întrebare, la care credem că răspunsul este DA!

Aceste întrebări sunt des ridicate de cei care călătoresc iarna prin România. Luna decembrie se apropie cu paşi repezi, ceea ce înseamnă că pregătirile pentru sărbători au început deja. Cu toţii ne gândim la lista de cadouri pentru cei dragi cât şi la ce destinaţii ar fi potrivite pentru vacanţa de iarnă. Deşi sunt lucruri plăcute, acestea necesita şi o planificare corespunzătoare. Fără îndoială că vei dori să petreci Crăciunul în sânul familiei şi să vă bucuraţi împreună de magia sărbătorilor. De ce să nu te bucuri de compania celor dragi?

Photo credit: Marius Isac

Însă, nu este musai să aştepţi până la sfârşitul lunii decembrie pentru a călători. Sunt câteva zile de care poţi profita până atunci. Chiar prima zi marchează un eveniment important din istoria României şi poate fi un prilej să profiţi de zilele libere pentru a organiza o mică excursie. Munţii Carpaţi sunt foarte frumoşi şi primitori în această perioadă a anului.

În funcţie de destinaţiile alese, te poţi bucura de peisaje deosebite, atinse de măiestria iernii cât şi activităţi deosebite potrivite pentru familii sau grupuri mai mari de persoane. Până şi o simplă plimbare prin munţi se poate transforma într-o adevărată aventură ce îţi vor aduce multe amintiri frumoase. Nu strică să te bucuri de câteva emoţii speciale prin munţii Carpaţi.

Photo credit: Bogdan Tofan

Din fericire, ţara noastră a fost binecuvântată cu multe resurse naturale deosibite la care se adăugă şi un număr considerabil monumente culturale, istorice, tradiţii şi obiceiuri păstrate cu multă atenţie din generaţie în generaţie. Dacă vei alege să vizitezi oraşele montane precum Sibiu, Braşov, Târgu-Mures, mai ales în preajma Crăciunului, vei avea ocazia să te bucuri şi de câteva festivaluri şi evenimente speciale.

În plus, atmosfera festivă, decoraţiile şi luminile frumos colorate te vor binedispune şi îţi vor spori entuziasmul şi curiozitatea. Cu atenţie şi răbdare, poţi pune la punct un itinerariu de vacanţă interesant şi pe placul tuturor familiei. Ar fi bine să aloci şi timp pentru documentare. În acest mod o să găseşti mai rapid o destinaţie faina.

Brasov Tampa

Photo credit: Laura Seghedin

Începutul iernii vine cu noi provocări pentru cei care şi-au propus să descopere România în ciuda vremii nefavorabile. Fără îndoială traficul va fi mai dificil în această perioadă, însă cu siguranţă merită efortul. Ce poate fi mai relaxant şi special dacă nu să ai alături pe cei dragi şi să profitaţi cu toţii de frumuseţile naturale dintr-o staţiune montană?

Bineînţeles, o vacanţă de succes nu se întâmplă fără un pic de muncă şi atenţie la detalii. Din fericire, timpul încă este de partea ta, deci îţi poţi structura corespunzător paşii. De asemenea, în decembrie, vei avea acces la multe promoţii avantajoase pentru numeroase servicii şi produse. Aşadar, poţi chiar să şi economiseşti bani dacă vei alege să colaborezi cu firme de încredere! Ai acum ocazia de a închiria o maşină bună de la o firmă care să nu te dezamăgească.

Photo credit: Bogdan Tofan

Vremea din decembrie (ninsoare, temperaturi scăzute) îşi lasă amprenta asupra tuturor drumurilor pe care urmează să le întreprinzi, aşa că unul dintre aspectele principale de considerat, este maşina pe care o vei alege pentru călătoria ta. Este foarte important să ajungi în condiţii de siguranţă şi confort la destinaţiile dorite.

Dacă vei cutreiera zone montane, atunci fără îndoială este de preferat să dispui de un autoturism rezistent şi uşor de manevrat. O soluţie des aleasă de foarte mulţi turişti români şi străini este închirierea unei maşini. În această manieră, ştii de la început că vei găsi modelul potrivit pentru călătoria ta (asta dacă vei apela la o firmă bună).

Photo credit: Bogdan Tofan

La acest capitol, te poţi baza pe AutoBoca. Suntem o companie de rent, cu multă experienţă în domeniu şi suntem oricând pregătiţi să ne întâmpinăm clienţii cu maşini de bun venit de calitate. Pentru noi este esenţial ca cei care ne păşesc pragul să fie mulţumiţi de serviciile noastre. Şi suntem dispuşi să depunem eforturi suplimentare pentru a atinge acest obiectiv.

Specialiştii noştri sunt foarte exigenţi privind autoturismele care sunt incluse în flota noastră, tocmai pentru că dorim să îţi oferim doar ce este mai bun pe piaţă. În acest sens, pentru vacanţa ta de iarnă, îţi propunem să închiriezi noul Suzuki Vitara. Este un SUV puternic, durabil şi ideal pentru călătorii prin Munţii Carpaţi. Haide să afli mai multe detalii privind acest autoturism deosebit! Credem că nu o să te dezamăgească. Este un autoturism cu totul special.

Călătoreşte pe timp de iarnă cu o maşină de bun venit de la AutoBoca!

Nu este simplu să găseşti un serviciu de calitate şi în care să te poţi încrede. Desigur, opţiuni sunt multiple, însă pentru a accesa un produs bun va trebui să cauţi cu mai multă atenţie. Din acest motiv, te invităm să citeşti testimoniale şi feedbackul lăsat din partea clienţilor noştri pentru a te convinge singur că AutoBoca este o alegere potrivită pentru tine. De ce ai putea alege şi tu o maşină de la noi? Puteţi afla răspunsul la această întrebare în rândurile următoare!

Photo credit: Bogdan Tofan

În decembrie, îţi oferim şansă de a închiria maşini de calitate, spaţioase şi confortabile. Nu doar atât, însă şi optime chiar şi pentru drumuri mai grele. Suzuki Vitara poate fi o opţiune excelentă pentru drumuri întreprinse iarna prin ţară. Conform experienţelor clienţilor noştri ce au ales Vitara ca şi partener de drum, această maşină a dat dovadă de o performanţă ridicată chiar şi în cele mai dificile situaţii. Poţi închiria Suzuki Vitara pentru călătorii în familie sau cu un grup de prieteni. Vei dispune şi de un portbagaj generos, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme în privinţa bagajelor.

Dacă ţi-ai propus să pleci în vacanţă, cu un grup mai mare de persoane (5-7), te poţi orienta către închirierea unui microbuz precum VW Touran. Acesta se număra printre noile adiţii în flota noastră, aşa că vei avea şansa să conduci un autoturism nou, cu puţini km la bord şi întreţinut în condiţii excelente!

La AutoBoca, totul depinde de preferinţele tale. Mai mult decât atât, pe tot parcursul lunii decembrie, ţi-am pregătit multe promoţii avantajoase care îţi vor permite să închiriezi maşini de calitate la preţuri mici. Descoperă-le şi tu chiar acum, fără stres sau bătăi de cap inutile!

Inchirieri masini