Vara anului 2019 vine cu oportunități turistice minunate

În această vară redescoperim bucuria de a călători prin România!

Acum că Paștele a trecut, începem să ne pregătim de venirea verii. Temperaturile ridicate și timpul liber ne determină să ne gândim la pregătirea unei vacante minunate. Și facem acest lucru cu deosebită plăcere, încercând să găsim relativ ușor câteva locații pe care să le vizitam cu drag. Împreună cu prieteni buni și poate cu câțiva membri ai familiei, pornim cu drag la drum.

Sunt multe locuri absolut minunate în România, pe care merită să le vedem. Daca și timpul este de partea noastră, atunci o să fie mult mai ușor să ne bucuram de emoții călătoare cu totul speciale. Cu cât știm mai multe lucruri despre oportunitățile turistice romanești, cu atât o să ne fie mai ușor să găsim un drum fain de urmat.

Deoarece suntem mereu pe drumuri, călătorind de la un punct de lucru la altul, reușim să găsim locuri interesante, demne de vizitat cu drag. Atunci când găsim locuri frumoase, le imortalizam în fotografii, și ulterior dezvoltam articole. Vrem să împărtășim experiențele noastre cu toți cei care au în plan vizite în aceleași locuri. În categoria „Descoperă România Autentica” o să găsiți o sumedenie de articole interesante, scrise cu drag de colegii de la marketing. Ei călătoresc des prin tara și reușesc să ia contact cu obiective turistice mai mult decât interesante. Știm că sunt atât de multe locuri romanești superbe, încât cu greu putem să le descriem pe toate.

Photo credit: Tinel Andronic

România merită descoperită la volanul unei mașini bune

Flexibilitatea poate fi garantul unei experiențe turistice minunate. Daca suntem limitați puncte fixe, pornești dintr-un loc și ajungi în altul, ignorând pe parcurs alte locuri faine, atunci pierdem din valoarea călătoriei. România ascunde multe surprize turistice și ar fi păcat să nu le descoperim. Pentru a ne bucura de un drum bun și plin de bucurii, nu strica să ne asiguram că avem la îndemăna un autoturism bun. Și este relativ ușor astăzi să avem la dispoziție o mașină. Daca nu avem sau nu dorim să folosim mașină personala pentru călătoria prin tara, putem oricând închiria o mașină. Pe piață românească de rent a car o să găsiți multe firme de încredere, cu care puteți colabora fară stres. Acest lucru este foarte important deoarece găsim rapid serviciul de care avem nevoie, fară să ne stresam prea mult.

Daca tot ați ajuns la acest articol, cu siguranță v-ați dat seama că și noi oferim servicii de rent. De altfel, de peste 10 ani oferim clienților acces la mașini de bun venit, capabile să asigure experiențe auto plăcute. Facem tot ceea ce ne sta în putere pentru a le oferi clienților servicii de buna calitate, care să nu dezamăgească. De cele mai multe ori reușim să ne îndeplinim obiectivul. Astăzi, peste 96% din cei care au închiriat de la noi mașini, ne-au recomandat serviciile. Pentru noi, acest lucru contează foarte mult! Și muncim enorm în fiecare săptămână pentru a fi siguri că orice client care închiriază o mașină de bun venit, are parte de o experiență plăcuta.

AutoBoca are un parc auto cu multe mașini interesante, care pot fi utilizate pentru a servi unor interese cât mai diverse. Am depus efort considerabil pentru dezvolta un parc auto generos, care să însemne acces rapid la mașini bune. Știm că nu este ușor să satifacem dorințele tuturor care ajung la noi dar încercam să nu dezamăgim. Avem microbuze, perfecte pentru călătorii în grup prin tara.

Printre microbuzele demne de menționat se numără Renault Trafic, VW Touran sau Mercedes Benz Vito Tourer. Aceste microbuze pot acomoda grupuri de la 5 la 9 locuri, ceea ce este mai mult decât util într-o călătorie lunga. Totuși, avem și mașini mai flexibile, pentru uz individual sau de familie. Aici putem menționă fară menajamente VW Jetta, Dacia Logan, VW Polo, Hyundai l20, Opel Astra cu transmisie manuala și automata. Acestea sunt doar câteva din modelele pe care merită să le aveți în vedere.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Bun venit la AutoBoca

Puteți rezerva mașinile dorite online sau în unul din sediile noastre din România. Avem un proces de închiriere transparent ceea ce înseamnă că o să știți în orice moment ceea ce plătiți, fară costuri ascunse. De la începutul activității noastre în industrie, am vrut să le oferim clienților acces la un proces de rent 100% transparent. O să vă bucurați de o experiență de închiriere plăcută, lipsită de bătăi de cap. Mai mult decât atât, agenții AutoBoca sunt mereu aproape de clienți. Suntem la un mesaj sau telefon distantă. Suntem foarte activi pe Facebook, așa că puteți să ne contactati și acolo. Răspundem rapid și astfel clienții găsesc informațiile necesare pentru a lua o decizie.

În această vară puteți conduce relativ ușor o mașină de bun venit. Contactati-ne cu încredere oricând doriți pentru a închiria un autoturism de la noi! Abia așteptăm să vă surprindem cu o ofertă lunară bună. Intrați și voi în comunitatea celor care au avut parte de experiențe auto pozitive! Vă putem oferi acces rapid la autoturisme de la producători de top!

Inchirieri auto oras