Vii în ţară în 2016? Avem o ofertă specială pentru tine!

Începem cu dreptul vacanţa în România, alături de Autoboca

inchirieri masini termen lung

În ultimii ani se pare că din ce în ce mai mulţi romani din diaspora aleg să-şi petreacă vacanţă în ţară, alături de prieteni şi familie. Contextul european şi internaţional politic instabil şi actele de terorism care au zguduit Europa în ultima vreme, i-au determinat pe romani să vină în ţara lor, unde nivelul de siguranţă este mai mare. De altfel, cele mai recente statistici ne arată că Grecia, Turcia şi Spania atrag mai puţini turişti romani decât în anii precedenţi. Această schimbare a fluxului turistic prinde bine celor care au pensiuni în România.

Ţara noastră nu duce lipsă de restaurante situate în zone pitoreşti sau hoteluri de 4 sau 5 stele care să nu poate acomoda până şi cel mai critic turist.

Peisajele mirifice şi zonele virgine ale Munţilor Carpaţi îndeamnă turistul la serie de drumeţii prin mijlocul naturii. Dacă v-aţi decis să veniţi în ţara cu avionul şi aveţi nevoie de o maşină pentru câteva zile, atunci vă invităm să invităm să descoperiţi ofertele de rent a car de la Autoboca. Puteţi închiria cu încredere de la noi un autoturism de calitate. Avem preţuri accesibile şi maşini diverse, ceea ce înseamnă că o să porniţi la drum cu încredere şi fără stres. Majoritatea persoanelor care în prezent aleg să închirieze maşini de la noi, se bucura de ospitalitate românească şi seriozitate. Şi voi puteţi alege să închiriaţi din punctul nostru de lucru din zona aeroportul internaţional Otopeni un autoturism de calitate.

oferta autoboca speciala

 

Dacă vii în ţară, alege cu încredere o maşină de la Autoboca

 

FB mobile

Mobilitatea este foarte importantă pentru cei care urmează să călătorească într-o anumită zonă a României pentru o perioadă de timp limitată. În funcţie de necesităţile voastre de transport şi evident locul de unde începe călătoria voastră, puteţi căuta oferte de închirieri maşini.

Identificarea rapidă a unei firme în care să vă puneţi încrederea poate dura destul de mult dacă nu ştiţi de unde să începeţi. Este important să ştiţi cum să gestionaţi fiecare moment al procesului de căutare. Totuşi, cu puţină atenţie şi un pic de noroc, puteţi ajunge mai uşor la o firmă de la care să închiriaţi o maşină fără stres.

Autoboca este una din cele mai populare firme de închirieri maşini la care puteţi apela atunci când aveţi nevoie de un autoturism bun. Firma noastre are oferte speciale pentru cei care doresc maşini bune la preţuri accesibile. În vara anului 2016 o să găsiţi în flota firmei noastre modele de la producători auto de top: Skoda, Dacia, Bmw, Opel, VW, Citroen sau Ford.

Toate autoturismele noastre de Bun Venit pot fi închiriate cu uşurinţă în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Suceava, Braşov sau Rădăuţi. Ce trebuie să faceţi pentru a putea închiria o maşină de la noi? Este foarte simplu: ne contactaţi şi ne spuneţi cam ce maşina v-ar interesa şi în ce perioadă doriţi să o aveţi la dispoziţie. Ce acte sunt necesare pentru închirierea unei maşini de la noi? Pentru a lua o maşină de la Autoboca aveţi nevoie de un act de identitate (CI) sau paşaport valid şi de un carnet de conducere valid. Atâta tot. Agentul care se ocupă de rezervarea dumneavoastră o să vă răspundă la întrebări şi la eventuale dileme legate de procesul de închiriere. În acest mod o să ştiţi exact ceea ce primiţi pentru banii daţi.

Vii în ţară în 2016? Avem o ofertă specială pentru tine! Aveţi acum posibilitatea de a închiria Skoda Rapid la preţ de o maşină mini! Profită şi tu de această ocazie pentru a conduce un autoturism deosebit oriunde doreşti!

Autoturisme bune de inchiriat