Vin în ţară şi am nevoie de un telefon

Mobile Rent: închiriază un telefon atunci când ajungi în ţară fără probleme

 

Mobile rent telefon de inchiriatMobilitate în comunicare şi transport? Mulţi oameni caută în prezent să se bucure de fiecare moment al călătoriei întreprinse în România. În căutarea celor mai bune rute turistice o să găsiţi mii de romani şi străini. Ei vin în ţară pentru a lua contact cu monumente istorice şi culturale unice, demne de imortalizat în fotografii şi clipuri video. Totuşi pentru a putea „cutreiera” fără stres fiecare părticică a ţării aveţi nevoie de un mijloc de transport sigur. Confortul nu trebuie să lipsească atunci când începeţi să călătoriţi prin Romanica. De asemenea trebuie să rămâneţi în contact cu prietenii şi membrii familiei. Aici intervine telefonul mobil, care trebuie să funcţioneze în reţelele româneşti.

Majoritatea celor care vin în România au asupra lor telefoanele din ţările de origine. Acestea de cele mai multe ori nu funcţionează deoarece nu sunt compatibile cu reţelele din România. Costurile roaming pot fi foarte mari, motiv pentru care este recomandat să aveţi acces la un telefon cu cartela românească. Dacă până acum majoritatea oamenilor foloseau telefoanele vechi uitate prin sertare, lucrurile s-au schimbat. AutoBoca rent a car a înţeles că pentru a le oferi clienţilor experienţe auto de neuitat trebuie să dezvolte servicii extra inovatoare. Uite aşa a luat naştere MOBILE Rent, un serviciu la dispoziţia oricărui client în România care închiriază o maşină de la AutoBoca.

De ce MOBILE Rent?

mobile rent

Aşa cum poate aţi observat deja sunt foarte mulţi oameni care încearcă să vorbească cu prietenii şi familia rapid după ajungerea în ţară. Serviciul MOBILE rent a fost dezvoltat pentru toţi cei care au nevoie de telefoane atunci când ajung în România. Ei vor să-şi anunţe prietenii că au ajuns în siguranţă şi că totul este bine. De ce să vă stresaţi cu drumuri la magazine de telefonie mobilă când puteţi închiria un telefon direct de la noi? Mai mult decât atât: suntem în aeroport. Aţi aterizat – veniţi la sediul AutoBoca pentru a vă ridica maşina şi telefonul. Doar atât trebuie să faceţi pentru a conduce o maşină bună şi evident pentru a vă anunţa prietenii şi familia că veniţi acasă! Agenţi noştrii au sarcina de a vă ajuta să înţelegeţi fiecare etapă a procesului de închiriere şi implicit să luaţi cea mai bună decizie.

Este foarte important pentru noi să vă simţiţi bine în timpul şederii în ţară. Degeaba aveţi vacanţă dacă nu vă bucuraţi de timpul liber. Maşinile noastre de Bun Venit sunt mai mult decât potrivite pentru activităţi personale şi în grup. O să găsiţi modele ce variază de la Toyota Yaris până la Porsche Cayenne S. Pentru a găsi maşina potrivită de drum trebuie să ne consultaţi. Dacă aveţi deja în minte o maşină şi ea este prezentă în flotă, o puteţi închiria fără probleme oricând doriţi. Agenţii AutoBoca o să vă ajute să găsiţi rapid autoturismul ideal, acompaniat de servicii extra utile.

Pe lângă MOBILE Rent mai avem şi alte servicii extra utile: GPS, scaun de protecţie pentru copii, Internet to Go, Asigurare Exces şi Asigurare Storno. Acestea au fost dezvoltate de specialiştii noştrii pentru a găsi eleganta în arta şofatului, chiar şi pe străzile din România. Fiecare moment petrecut în spatele volanului trebuie să reflecte dorinţa de explorare. Maşinile noastre oferă un grad ridicat de confort şi cu siguranţă nu o să vă dezamăgească. Vrem să vă simţiţi bine acasă alături de cei dragi. Dacă aveţi în plan diverse călătorii prin ţară de ce să nu faceţi acest lucru la volanul unei maşini de calitate? Vrem să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în ţară. Maşinile noastre sunt echipate pentru a vă ajuta să călătoriţi în voie şi fără stres. În doar câteva minute o să închiriaţi o maşină bună care să nu vă dezamăgească!

Accesaţi MOBILE rent fără probleme! Vă oferim telefoane mobile utile, potrivite pentru discuţii cu prietenii şi familia. Acestea vin cu minute şi SMS-uri naţionale nelimitate. Pentru doar 3 euro pe zi aveţi la dispoziţie un telefon de încredere. Să nu uităm de faptul că o să plătiţi doar 7 zile – 21 de euro indiferent dacă staţi mai mult în ţară! Sună bine, nu-i aşa?

Autoturisme bune de inchiriat