Vin sărbătorile şi ne pregătim de zor!

Unde îţi vei petrece vacanţa de iarnă 2017? Bucură-te de magia sărbătorilor în inima Munţilor Carpaţi!

Mai avem puţin şi vine Crăciunul, aducând noi momente fericite alături de cei dragi. Cea mai frumoasă perioadă a anului ne îndeamnă la stări emoţionale echilibrate şi intense (uneori). Încercam să strângem amintiri sublime, care să ne pregătească pentru noul an. Vacanţa de iarna 2017 poate fi cu totul specială, dacă investiţi timp într-o documentare atenta. Credem că în acest mod o să vă bucuraţi corespunzător de magia sărbătorilor de iarnă!

Photo credit: Bogdan Tofan

Luna decembrie este fără îndoială una dintre cele mai aşteptate perioade din an, de foarte multe ori fiind asociată cu vacanţe, momente frumoase în familie şi bineînţeles cu multe cadouri. Însă, luna decembrie s-ar părea că aduce şi o altă atmosfera plină de entuziasm ce îţi oferă un imbold să fii mult mai activ şi să profiţi de alte bucurii ale vieţii. Poartă şi numele de „luna cadourilor” nu doar datorită sărbătoarei Crăciunului, dar şi pentru că în decembrie este timpul să renunţi la egoism şi să încerci să faci o altă persoană să zâmbească.

În fond, unele dintre cele mai mari satisfacţii este să ştii că ai avut un impact asupra altui om (chiar şi prin unul dintre cele mai simple gesturi). Un mic cadou poate deveni o amintire frumoasă, greu de uitat! Important este să depunem efort pentru a găsi un cadou.

Photo credit: Marius Isac

Tot în decembrie, este momentul să te gândeşti la următoarele destinaţii unde vei petrece vacanţa de iarnă 2017. Ar fi de preferat să fie un loc mai special atât pentru a rupe îngrădirile impuse de cotidian cât şi pentru a te relaxa şi să fii pregătit pentru următorul an. Din fericire, nu trebuie să pleci prea departe pentru a te bucura de o vacanţă de iarnă deosebită. Foarte mulţi români aleg să îşi petreacă zilele libere din decembrie, în frumoşii Munţi Carpaţi. Nu este de mirare că aceasta este destinaţia de vacanţă preferată de către mulţi turişti.

În Munţii României vei găsi nenumărate locuri pline de peisaje spectaculare, magie şi tradiţii prezervate cu atenţie din generaţie în generaţie. În fond, tot farmecul sărbătorilor de iarnă constă în acele obiceiuri ce ne aduc aminte de copilărie cât şi bunătăţile preparate cu multă grijă după reţetele vechi ale bunicii, ce sunt de neegalat. Atunci când te „îmbrăţişează” un miros de cozonac de acasă, zâmbeşti cu entuziasmul unui copil mic.

Photo credit: Ștefania Lău

Câteva zile petrecute într-o staţiune montană sau un sat frumos de munte ar fi îndeajuns încât să redescoperi magia Crăciunului şi să te laşi purtat într-o aventură îmbelşugată cu tradiţii frumoase româneşti. Sinaia, Poiana Braşov, Predeal, Vatra Dornei, Gura Humorului sunt doar câteva dintre posibilele destinaţii pe care le poţi alege. Sunt locuri îndepărtate de tot ce înseamnă agitaţie, aglomeraţie, trafic insuportabil şi oameni grăbiţi şi stresaţi.

Aici, te vei putea delecta cu zeci de peisaje spectaculare, cultura locală cât şi cu frumoasele sporturi de sezon (pentru cei care se simt aventuroşi). În orice caz, vacanţa de iarnă nu ar fi completă fără zăpadă, munţi şi un pahar de vin fiert în compania prietenilor şi familiei. Ei pot transforma călătoria într-o serie de momente sublime!

Photo credit: Bogdan Tofan

Nu este foarte greu să planifici o astfel de escapadă. Desigur, va trebui să investeşti un pic de timp pentru a te ocupa de detaliile practice, însă cu informaţiile corespunzătoare, vei găsi servicii de calitate şi pe care să te poţi baza. Cu Internetul la îndemână, poţi accesa cu uşurinţă oferte avantajoase pentru cazare şi transport. Bineînţeles, vei alege opţiunea care va fi pe placul tuturor pasagerilor. Până la urmă, scopul acestei vacanţe este de a te relaxa, simţi bine şi de a crea zeci de amintiri frumoase. Ai de gând să te bucuri de fiecare călătorie în parte? Speram ca răspunsul este un ferm DA!

Photo credit: Dăscălescu Liliana

În ceea ce priveşte mijlocul de transport folosit, poţi apela cu încredere la AutoBoca. De ce? Suntem o firmă profesională de închirieri şi avem sute de clienţi mulţumiţi de serviciile oferite. Ne place să personalizăm pachetele de rent fiindcă fiecare călătorie are specificităţile ei. Cu toţii ştim că drumurile către munte (în special iarna), pot aduce un grad de dificultate ridicat, chiar dacă maşina este pregătită corespunzător (cauciucuri de iarnă, revizie la zi şi altele). De aceea, este indicat să alegi un model de autoturism care poate înfrunta cu succes aceste mici probleme rutiere. Aici te putem surprinde cu câteva oferte interesante!

Photo credit: Bogdan Tofan

În acest sens, AutoBoca îţi propune să închiriezi un SUV pentru vacanţa ta de iarnă. Mai precis, îţi recomandăm noul Suzuki Vitara. De ce acest model şi nu altul? În rândurile următoare vei afla mai multe detalii! Credem că acest SUV ar fi alegerea potrivită. Nu-i aşa că ţi-am stârnit interesul?

Fă-ţi vacanţă de iarnă 2017 specială la volanul unui Suzuki Vitara!

După ce ţi-ai ales destinaţiile de vacanţă pentru a sărbători magia Crăciunului, va trebui să optezi şi pentru un mijloc de transport capabil de a străbate câteva sute de kilometri prin munţi. Aşa cum am menţionat, Suzuki Vitara ar putea fi un candidat excelent pentru viitorul tău partener de drum. La ce te poţi aştepta de la această maşină?

Vitara este un SUV puternic, cu o constituţie robustă ce îţi aduce un nivel ridicat de siguranţă şi confort. În ciuda dimensiunilor sale, Suzuki Vitara este relativ simplu de manevrat şi îţi va permite să te simţi în control. Acest lucru este esenţial pentru a putea preveni orice tip de pericol. Nu doar atât, însă Suzuki Vitara dispune şi de o spaţiere generoasă. Tu şi familia ta veţi călători relaxaţi şi fără probleme.

Conform feedbackului primit din partea clienţilor noştri, acest model de SUV a dat dovadă de o performanţă ridicată, fiind un autoturism pe care te poţi baza indiferent de ruta aleasă. Şi pentru că nouă ne place să ne surprindem clienţii plăcut, în luna decembrie vei avea oportunitatea să închiriezi noul Suzuki Vitara la un preţ special! AutoBoca îţi oferă toate condiţiile necesare pentru o călătorie lipsită de impedimente. Agenţii noştri sunt mereu disponibili să te ajute să faci alegerea corectă pentru vacanţă ta.

Contactează-ne chiar acum şi descoperă promoţiile la închirieri maşini pentru decembrie! Nu vei fi dezamăgit de ofertele noastre speciale!

Inchirieri auto oras