Vine frigul! Suntem pregătiţi pentru el?

Călătorii în iarna lui 2019: cum înfruntăm vremea capricioasă? Să descoperim câteva răspunsuri la această întrebare…

Ianuarie 2019 înseamnă un nou început şi o nouă şansă să ne reinventam (cel puţin aşa speram). Mulţi romani şi-au propus obiective interesante cu mult elan şi încredere. Fie că reuşesc sau nu, ei încearcă să schimbe ceva. Credem că este important să avem un obiectiv care să ne ghideze paşii în noul an.

Însă, orice schimbare este un cumul de acţiuni făcute în fiecare zi. Până să ajungem la acel moment în care suntem cu adevărat mulţumiţi de reuşitele noastre, inevitabil vom înfrunta câteva provocări care ne vor testa entuziasmul şi devotamentul. Cu răbdare şi atenţie vom maximiza fiecare clipă chiar şi din prima lună a lui 2019. Să începem noul an cu un soi special de curaj în suflet. 

Photo credit: Bogdan Tofan

Începem noul an în plină iarnă, ceea ce înseamnă ninsoare abundenţă, temperaturi sub zero grade, mult frig şi o circulaţie  deficitare. Vremea este cu siguranţă o problemă, pe care trebuie să o confruntăm cu atenţie. Acum că sărbătorile au luat sfârşit, trebuie să ne reluăm activităţile. Deşi în inima noastră rămâne un dor către acele zile liniştite de Crăciun petrecute în sânul familiei, nu putem neglija aspectul profesional.

Este necesar să putem oferi o stabilitate financiară şi confort oamenilor dragi tocmai pentru a ne putea bucura de cât mai multe momente frumoase (vacanţe, sărbători, weekenduri distractive şi altele). Avem mereu la dispoziţie posibilităţi în directă legătura cu bugete specifice. Ne putem bucura de o experienţă minunată, fără să trecem peste o anumită limita financiară.

Aşadar, cum ne pregătim să înfruntăm o iarnă capricioasă în România? Una dintre principalele probleme în acest sezon este deplasarea. Fie că este vorba de mers la supermarket, la serviciu, la o întâlnire cu prietenii sau într-o vacanţă, avem nevoie de un mijloc de transport de calitate. Doar aşa vom putea ajunge fără probleme către toate destinaţiile dorite (preferabil şi în timp util). Avem nevoie de maşini bune în fiecare zi pentru a munci la îndeplinirea obiectivelor noastre.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Orice întârziere poate aduce repercursiune neplăcute care ne încurca programul şi ne aduc frustrări. Totuşi, nu trebuie nici să ne grăbim. Probabil aţi văzut şi voi cât de multe accidente au fost în ultimele luni din cauza vitezei şi a condiţiilor dificile de drum. Răbdarea şi precauţia pot asigura stabilitatea şi confortul de care aveţi nevoie pentru a ajunge la destinaţie fără probleme.

Temperaturile scăzute din România fac unele drumuri mai dificile, mai ales dacă nu aveţi la dispoziţie un autoturism bun. În această perioadă vremea este mai capricioasă ca oricând ceea ce înseamnă că aveţi nevoie de un autoturism de bună calitate, care să asigure stabilitate, confort şi căldura în timpul fiecărui drum întreprins prin ţara sau chiar şi pentru drumuri scurte prin oraş. Întrebările la care trebuie să căutăm răspuns sunt: Ce fel de autoturisme sunt potrivite pentru călătorii pe timp de iarnă? Unde pot găsi maşini de calitate pe care să le utilizăm fără stres? Cum ne pregătim pentru un drum prin ţară în ianuarie 2019? În rândurile de mai jos o să găsiţi câteva răspunsuri la această întrebare.

Photo credit: Marius Isac

Chiar dacă deplasarea este deficitara în această perioadă, iarna are farmecul ei. Poate fi extrem de frumos să petreceţi câteva zile prin inima munţilor şi să admiraţi peisaje de poveste. Chiar dacă veţi călători în interes de serviciu, tot vă puteţi opri pentru câteva clipe să admiraţi măreţia Mamei Natură (poate veţi face şi câteva poze pentru Instagram sau Facebook). Aşadar, doar fiindcă este iarnă, nu înseamnă că trebuie să ne ascundem în casa ci doar să ne pregătim mai bine. Dacă suntem bine pregătiţi, atunci sigur o să ne simţim bine şi o să strângem amintiri frumoase.

Precauţia nu strică niciodată, mai ales dacă vremea este rea. În acest sens este important să avem la noi apă, mâncare, pătură, mai ales dacă drumul este lung. Dacă zăpada se înteţeşte şi trebuie să aşteptăm până ce drumul este eliberat, trebuie să fim pregătiţi şi să ne menţinem calmul. Astfel de evenimente (deşi neplăcute) sunt normale pe timp de iarnă, mai ales în zonele montane. Cu răbdare şi cu atitudine pozitivă veţi trece peste aceste impasuri. Nu trebuie să cădeţi în patima deznădejdii.

Photo credit: Bogdan Tofan

Bineînţeles ar ajuta enorm să aveţi la îndemână un autoturism de calitate. Grija principală a oricărui şofer înainte de a porni la drum este legată  de starea tehnică a maşinii. Dacă nu vă puteţi baza pe performanţa mijlocului de transport, atunci ar fi de preferat să nu vă încumetaţi la drumuri lungi. Nu puteţi risca să rămâneţi înzăpeziţi pe undeva într-o maşină căreia i-a cedat motorul. Din fericire, există o soluţie pentru orice fel de problemă. În cazul în care autoturismul personal iese din discuţie, AutoBoca are câteva variante pentru tine. Despre ce este vorba mai precis? Vă invităm să aflaţi chiar acum!

Înfruntăm iarna cu succes alături de o maşină de bun venit

În cazul în care aţi hotărât că varianta cea mai avantajoasă este să închiriaţi o maşină bună, atunci trebuie să vă informaţi corespunzător. Sunt multe oferte de rent, diverse, atrăgătoare însă nu toate din ele se vor potrivi cu cerinţele şi aşteptările voastre. Va trebui să alegeţi un model care să se plieze cel mai bine pe necesităţile voastre de transport (potrivit pentru mai mulţi pasageri, mai multă spaţiere, un motor mai puternic şi tot aşa).

În căutarea de firme de rent profesioniste o să ajungeţi la ofertele AutoBoca. Avem o experienţă de 10 ani în domeniul rent a car, agenţi profesionişti, şi un parc auto bogat care cuprinde o gamă variată de autoturisme. Specialiştii noştri au pus la punct promoţii interesante în perioada aceasta de care ar trebui să profitaţi şi voi.

Vă stăm alături ori de câte ori aveţi nevoie de un mijloc de transport de încredere. Dacă aveţi nelămuriri privind procesul de rent, unul dintre agenţii noştri vă va răspunde la fiecare întrebare. Nu doar atât, însă vă oferim şi consiliere privind alegerea unui model de calitate. Agentii sunt mereu bine informaţi şi instruiţi să vă ajute în fiecare moment al procesului de închiriere.

Care sunt cele mai bune maşini pentru drumuri iarna prin oraş şi zone rurale? O întrebare greu de răspuns şi puţini se aventurează să ofere variante. Din fericire, agenţii AutoBoca au mulţi ani de experienţă în domeniu şi o pasiune pentru autoturisme aşa că vă pot oferi câteva sugestii. În acest sens, noi vă invităm să descoperiţi Suzuki Vitara, Renault Trafic sau Mercedes Benz Vito Tourer. Sunt modele ce au o constituţie robustă ideală pentru a înfrunta provocările rutiere pe timp de iarnă indiferent de zona pe care o vizitaţi.

Photo credit: Bogdan Tofan

Suzuki Vitara este un SUV puternic, spaţios însă uşor de manevrat. Poate fi alegerea ideală pentru călătorii prin ţara sau prin marile oraşe. Datorită dimensiunii sale, va fi cam dificil să rămâneţi înzăpeziţi (aveţi acces şi la o forţă ridicată de tractare). Suzuki Vitara nu vă va dezamăgi. Din contră! Vă puteţi baza pe acest autoturism să vă ducă fără probleme către toate destinaţiile dorite. 

Renault Trafic şi Mercedes Benz Vito Tourer sunt două microbuze spaţioase, ce pot acomoda până la 9 persoane. Sunt alegerile ideale pentru cei şi-au propus să călătorească alături de grupuri mai mari de oameni. Dacă vreţi să plecaţi într-o mică vacanţă cu toată familia şi prietenii prin ţară, atunci aceste două microbuze pot fi alegerile ideale. 

Renault Trafic şi Mercedes Benz Vito Tourer pot fi două variante bune pentru organizarea de team building-uri cu firma. Un weekend distractiv cu toată echipa pentru a întări relaţiile de la serviciu şi pentru a spori productivitatea este o tehnică des aleasă de către firme. Aceste microbuze pot fi folosite şi pentru cei care vor să organizeze tururi prin ţara sau vor să transporte obiecte de dimensiuni mai mari.

Indiferent care este scopul călătoriei voastre prin ţară (sau în marile oraşe), AutoBoca are câte o soluţie de transport pentru voi. Nu doar atât, însă veţi avea oportunitatea să închiriaţi maşinile noastre de bun venit la un preţ promoţional. Verificaţi homepage-ul nostru chiar acum şi descoperiţi ofertele noastre.

De ce să nu vă bucuraţi de călătorii lipsite de stres pe timp de iarnă? Avem sedii mai peste tot în ţară, ceea ce înseamnă că ne veţi găsi cu uşurinţă. De asemenea, chiar vă putem aştepta şi la aeroport cu autoturismul dorit – curat şi cu plinul făcut. Contactaţi-ne chiar acum şi alegeţi o maşină de bun venit fără probleme. 

Autoturisme bune de inchiriat