Visul unei călătorii de vară extraordinare prin România

Miroase a brumă și cauciucuri încinse de entuziasmul călătoriilor prin țară

Vacanțele de vară în 2021 o să fie altfel față de cele din 2020. O să primim mai multă libertate, pe care o putem transforma în amintiri minunate. Visăm la călătorii plăcute către destinații de neuitat. Românii vor să se simtă bine atunci când întră în hora vacanței. Pregătirea călătoriei ocupă atenția lor deoarece vor să evite situațiile neplăcute. Nu-i tocmai ușor să se asigure că 100% vor avea parte de experiențe pozitive. Nimeni nu poate garanta succesul unei vacanțe însă sperăm.

Dacă anul trecut eram condiționați de restricții și limitări de mobilitate, 2021 pare a fi mai darnic. Oamenii se vaccinează și parcă lucrurile se luminează în România. Entuziasmul a revenit pe meleagurile noastre. Discuții despre vacanțe nu mai sunt acompaniate de teamă, ceea ce este mai mult decât binevenit.

Curajul și-a făcut apariția în comunitățile turistice românești și internaționale. Abia așteptăm acest moment! Din acest motiv, am pregătit câteva autoturisme de bun venit special pentru cei care vor să exploreze țara în vară.  

unde sunt muntii fagaras
Photo credit: Dusmanu Ionut

Pregătiți de călătorii incredibile în 2021

Nevoile de soluții de mobilitate auto vor fi mari în această vară. Unele persoane vor să închirieze mașini pentru a se bucura de călătorii confortabile și sigure. Aici intervenim noi și încercăm să surprindem cu oferte de vara fermecătoare. AutoBoca a reușit de-a lungul anilor să ofere clienților acces la mașini de calitate. Acestea au fost des utilizate de clienți pentru a explora diverse locuri românești. Cum s-au simțit clienții? Ce fel de experiențe au avut parte?

Avem pagini de testimoniale, care includ feedback-ul clienților. Le mulțumim tuturor persoanelor care au ales să răspundă pozitiv invitației noastre de a răspunde la chestionarul de calitate. Acesta ne ajută să slefuim activ serviciile existente și chiar să dezvoltăm unele noi, care să răspundă la necesitarile de transport ale clienților.

În momentul în care v-ați propus să închiriați un autoturism de la noi, primiți tot sprijinul nostru. Vrem să vă facem muncă cât mai ușoară cu puțință. Vă oferim șansa de a închiria mașini de calitate într-un mod activ și facil, lipsit de bătăi de cap. Agenții AutoBoca vă vor ajuta în fiecare moment al închirierii. Totuși, credem că o să vă descurcați cu formularul online de rezervăre.

Acesta a fost creat pentru a fi intuitiv și ușor de folosit. De altfel, clienții au folosit cu dibăcie website-ul nostru pentru închiria autoturisme în diferite situații. Ei s-au bucurat de călătorii plăcute prin țară. Când au întâmpinat dificultăți (se întâmplă), ne-au anunțat și noi am venit cu soluții utile.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Visul unei călătorii de vară extraordinare prin România

Fiecare român visează la o călătorie plăcută prin țară, acompaniată de amintiri frumoase. Sunt atât de multe destinații incredibile în România încât cu siguranță o să gășiți una care să vă facă plăcere. Ghidați de libertate și entuziasm, românii vor opta pentru călătorii cât mai diverse, oarecum departe de locurile populare.

Se menține trendul de izolare al turiștilor față de străini. A crescut cerință de cazări în locuri izolate, departe de persoane străine. Mai nou, prietenii se verifică între ei și pornesc împreună doar dacă se simtă în siguranță. Venirea vaccinului a limpezit puțin apele în care ne scăldăm cu toții.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Puțină libertate de mișcare nu strică, mai ales după atât de multe luni petrecute în restricții. Românii sunt dornici de cevă nou și încearcă să facă planuri pentru a uita cât mai curând de lunile petrecute în apartamente. Cei care locuiesc la case, au fost puțin mai norocoși. Ei s-au putut plimba prin curți, în aer liber, departe de greutățile de la oraș. A rămas în memoria românilor nevoia de a ieși din tiparele restrictive ale monotoniei. Această din urmă poate fi „răpusă” de călătorii și experiențe în aer liber!

Majoritatea românilor care se pregătesc de venirea verii, au planuri mari. Unii vor să ducă la Marea Neagră și să colinde litoralul-n lung și-n lat. Alții au nevoie de momente de respiro la munte, în preajma brazilor, molizilor și a peisajelor incredibile. Știm și persoane care vor să colinde țara doar pentru a descoperi cetăți, ruine, biserici și tot felul de mănăstiri interesante. Așa am făcut și noi anul trecut.

vizita la transfagarasan
Photo credit: Dusmanu Ionut

Ne-am propus să explorăm 1000 de kilometri din România și așa am reușit să descoperim o sumedenie de locuri frumoase, cu povești fascinante. Printre cele mai interesante locuri pe care le-am văzut anul trecut se numără stațiunea Sovata, lacul Ursu, Băile Tușnad, Transfăgărășan, lacul Bâlea, cascada Bâlea, cetatea Viscri și multe altele.

autoturism bun de condus prin tara

Alege o mașină de la AutoBoca pentru un 2021 călător!

Pentru atât de mulți români, vacanța de vară reprezintă oportunitatea ideală de a se distra alături de cei dragi. Majoritatea celor care așteaptă cu nerăbdare venirea verii, încearcă să se asigure că au la dispoziție tot ce au nevoie pentru a se deplasa în liniște oriunde doresc.

În ceea ce privește autoturismul utilizat pentru a ajunge la destinație, oamenii tind să opteze pentru cel personal sau închiriat. Dacă aveți un grup mai mare sau pur și simplu vreți un upgrade la autoturismul personal, apelați cu încredere la serviciile noastre de rent.

Firma noastră reușește mereu să ajute clienții. Cum? Simplu. Ne facem treaba, fără scuze sau întârzieri. Avem mașini de calitate, care pot fi închiriate cu ușurință online sau în unul din sediile AutoBoca din țară. Agenții noștri vă pot ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de transport. Profitați de expertiza noastră pentru a călătorii cu drag prin țară!

Inchirieri auto oras