Visul unei călătorii nestingherite prin capitala României

Aventuri urbane prin mijlocul Bucureştiului

 

Opel Corsa de inchiriat pret

O scurtă călătorie prin Bucureşti la bordul unei maşini închiriate de la AutoBoca rent a car! Cum a fost la volanul unui autoturism închiriat? Pot spune că am reuşit să-mi îndeplinesc absolut toate obiectivele fără să mă gândesc la restricţii de vreun fel. Trebuie să recunosc că la început am avut ceva emoţii. Nu ştiam cum să gestionez fazele procesului de rezervare şi închiriere. Mulţi oameni închiriază în fiecare zi maşini pentru a ajunge în diverse locuri fără probleme. După ce am citit câteva testimoniale am reuşit să-mi fac suficient curaj pentru a alege un serviciu rent a car. Nu ştiam de unde să încep. Era prima oară când trebuia să închiriez o maşină. Am primit numeroase sfaturi de la diverse persoane însă trebuia să iau eu contact cu sursele de informaţie din acest segment.

Ştiam că nu o să fie uşor să trec prin nenumăratele web site-uri şi bloguri care tratează subiectul rent a car. Dacă acum câţiva ani în urma găseai una sau două web site-uri care să vorbească într-un mod sau altul despre serviciul de închirieri auto, acum lucrurile s-au schimbat radical. Dacă faceţi acum o simplă căutare pe Google, Yahoo, Bing sau DuckDuckGo a construcţiei „închirieri auto” o să găsiţi numeroase rezultate. Unele web site-uri sunt utile pe când altele mai puţin. Trebuie să căutaţi cu mare atenţie printre sursele de informaţie prezente pe piaţă. Eu am observat că firmele rent a car de referinţă au fie bloguri active, cu articole publicate periodic, fie pagini care conţin informaţii utile. Când vine vorba de explorarea unui oraş atât de mare precum Bucureştiul, nu strică să să ştiţi că maşina pe care o conduceţi se va comporta exemplar pe drum.

 

Colaborări recurente cu o firmă rent a car de prestigiu – AutoBoca rent a car

 

Masini de inchiriat Otopeni aeroport

Atunci când am căutat prima oară informaţii despre cele mai bune servicii de închirieri auto în Bucureşti, am dat peste firma AutoBoca rent a car. Nu ştiam prea multe lucruri despre această firmă deoarece era şi prima oară când cochetam cu serviciul rent-a-car. Ulterior am aflat că AutoBoca rent a car este una din cele mai populare firme din domeniu.

După ce am intrat pe website-ul oficial al firmei am observat interesul celor care lucrează aici pentru orientarea corectă a clienţilor. Am reuşit să citesc câteva articole despre procesul rent a car, scris de specialiştii AutoBoca. În doar câteva minute am strâns suficiente informaţii despre procesul de rezervare şi închiriere pentru a-l înţelege corespunzător. Aşadar am ales să închiriez o maşină de la AutoBoca pentru o perioadă de 10 zile.

După o discuţie lungă cu un reprezentant al firmei AutoBoca despre ofertele disponibile am reuşit să închiriez un model apropiat dorinţelor mele de transport. Vroiam să fiu sigur că maşina aleasă era potrivită pentru planurile mele din oraş. Uite aşa am ajuns să închiriez o maşină micuţă – un Opel Corsa. Această maşinuţă mică dar puternică urma să fie mijlocul meu de transport prin măreţul şi uneori înfiorătorul Bucureşti. Urma să folosesc această minune auto pentru a vizita următoarele obiective turistice din oraş: Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, Parcul Herăstrău, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Guşti” dar şi Muzeul Naţional de Artă al României. Uite aşa am luat contact cu cel mai mare oraş al României la volanul unei maşini închiriate de la AutoBoca rent a car. Şi voi aveţi în prezent posibilitatea de a închiria o maşină de la AutoBoca.

semnat virtual: Ionut

de unde pot inchiria o masina

Bine de ştiut: aveţi posibilitatea de a discuta cu reprezentanţii AutoBoca rent a car Bucureşti la numerele de telefon: (+40) 733 50 84 84, (+40) 755 03 25 07 sau (+40) 735 53 11 18, (+40) 755 03 29 94. De asemenea puteţi şi să ne contactaţi la adresele de email: bucuresti@autoboca.ro sau otopeni@autoboca.ro. Sunteţi pregătiţi să aflaţi mai multe lucruri despre serviciul de închirieri auto de la AutoBoca?

Autoturisme bune de inchiriat