Volkswagen Polo, Jetta sau Golf: oferte de leasing afacerea ta!

Ai nevoie de o flotă variată de maşini de calitate? Află de ce modelele VW pot fi alegerea potrivită pentru pachetul tău de leasing operaţional! Siguranţa unei alegeri potrivite poate fi regăsita în rândurile de mai jos…

În 2017 mediul de afaceri romanesc pare a trece printr-o perioadă economică feerica, aducând noi oportunităţi la fiecare pas. Orice companie caută mereu noi posibilităţi de dezvoltare şi metode prin care îşi pot îmbunătăţi serviciile şi produsele. Un progres continuu asigura că poţi îndeplini nevoile clienţilor tăi (ce se pot schimba de la an la an) şi că vei ţine pasul cu celelalte firme care îţi fac competiţie. Acest lucru poate fi obţinut doar prin identificarea unor oportunităţi de investiţie inteligente ce îţi pot da acel imbold de care are nevoie afacerea ta pentru a se evidenţia. Dacă sunteţi suficient de atenţi, o să reuşiţi să identificaţi cele mai bune opţiuni de dezvoltare.

Aşa că dacă îți dorești o flotă mai bogată şi cu maşini de calitate, însă fără a face cheltuieli considerabile, atenţia ta se poate orienta către ofertele de leasing operaţional. Acestea sunt servicii special create să vină în sprijinul afacerilor mici şi mari pentru a-şi putea demara activităţile într-un mod avantajos. Cu un pachet de leasing operaţional vei avea ocazia să îţi alegi modelele de maşini care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale de transport. Şi dacă vei găsi o agenţie de rent profesională, vei dispune de autoturisme de calitate şi obţinute printr-o ofertă de leasing operaţional avantajoasă. Acestea au de regula şi departamente de leasing, unde o să găsiţi oferte atent dezvoltate.

În acest sens, noi ne-am dorit să venim în sprijinul tuturor întreprinzătorilor care îşi doresc mobilitate şi eficiență. Autoboca are un departament de leasing care poate fi mai mult decât util nevoilor tale. Ar fi păcat să nu profiţi de această oportunitate pentru a îţi face o flotă stabilă şi uşor de administrat.

Îţi propunem să iei în considerare câteva modele foarte interesante de VW care credem că ţi-ar îmbunătăţi apreciabil calitatea serviciilor tale. Haide să afli de ce aceste maşini ar fi potrivite pentru pachetul tău de leasing operaţional. Nu strică să descoperiţi mai multe lucruri despre cele mai bune oferte de leasing romaneşti.

Maşini compact şi mini de la un producător auto de top: VW Jetta, VW Golf şi VW Polo! De ce să alegi să închiriezi maşini VW?

Cu toţii suntem familiarizaţi cu fraza „calitate germană” şi de obicei este asociată cu bunuri superioare de pe piaţa care pot îndeplini chiar şi cele mai exigente cerinţe. Poate fi considerat că o siglă ce garantează un lucru bine făcut şi pe care te poţi baza. Aceleaşi caracteristici sunt transmise şi maşinilor sub marca VW.

Pentru câteva decenii bune, aceşti producători auto de top şi-au surprins plăcut clienţii cu autoturisme bine construite, uşor de condus şi în acelaşi timp eficiente din punct de vedere al raportului calitate preţ. Nu este de mirare că grupul VW a vândut peste 10 milioane de maşini în 2016. Impresionant, nu-i aşa? Faptul că există un număr atât de ridicat de şoferi mulţumiţi de performanţa VW, reprezintă o validare că tehnologia auto VW are cu adevărat ceva special. O să simţiţi cât de performant poate fi un autoturism de la VW.

Din acest motiv, AutoBoca a inclus în flota cele mai noi modele de VW fiindcă ştim că şi clienţii noştri se vor bucura de performanţa acestor măsii. Nu ne-am înşelat, fiindcă am primit doar feedbackuri pozitive din partea celor ce au închiriat autoturisme precum VW Jetta, Golf şi Polo. Aşadar, considerăm că şi tu ai avea parte de multe beneficii dacă ai include aceste modele în pachetul tău de leasing operaţional.

Photo credit: Cosmin Ilieș

În funcţie de nevoile tale de transport, noi te vom ajuta să alegi maşina potrivită. VW Jetta şi Golf fac parte din clasa maşinilor compact şi sunt apreciate în primul rând pentru confortul şi siguranţa oferită. În plus, aspectul unui Jetta este similar cu a celor din clasa de lux a autoturismelor VW (finisaje superioare, bord elegant, motor silenţios, etc.). Poţi opta pentru un VW Jetta dacă ai de întreprins drumuri lungi, variate întâlniri de afaceri sau doreşti să sporeşti mobilitatea angajaţilor tăi.

Photo credit: Cosmin Ilieș

VW Golf se bucura de un portbagaj încăpător, ceea ce îl poate face o alegere ideală dacă ai de gând să transporţi mărfuri de dimensiuni mici şi medii. Se bucura de un motor puternic care poate face faţă cu brio provocărilor drumurilor româneşti. Poţi folosi un VW Golf atât pentru călătorii în cadrul oraşelor aglomerate cât şi la cele extra urbane. Vei dispune de mult spaţiu şi confort la volanul acestui model de VW.

VW Polo poate fi o alegere excelentă dacă îţi doreşti o maşină mini, economică şi eficientă. Datorită constituţiei sale, te poţi strecura cu uşurinţă prin trafic şi poţi ajunge fără bătăi de cap la destinaţia dorită. De asemenea, un Polo are un motor optimizat să consume puţin, deci te poţi aştepta să ai costuri scăzute cu utilizarea acestei maşini.

Unde poţi găsi pachete de leasing operaţional avantajoase pentru maşini VW? AutoBoca te aşteaptă cu câteva oferte de nerefuzat!

Acum că ai o idee generală despre motivele pentru care mașinile VW pot fi alegeri foarte bune, ce trebuie să le ai în flota ta, este timpul să identifici şi un pachet de leasing operaţional la un preţ atrăgător. Cu puţine informaţii, vei putea să faci alegerea corectă!

La AutoBoca vei putea opta pentru una dintre trei opţiuni incluse în cadrul pachetului 3Slease: Start Lease, Small Lease şi Smart Lease. Fiecare dintre acestea are specificităţile ei şi sunt destinate variatelor tipuri de companii (start-ups, IMM-uri şi firme foarte mari). Să ştiţi că este foarte uşor să strângeţi mai multe detalii despre ofertele Autoboca. Firma noastră vă sta la dispoziţie în fiecare zi şi ar fi păcat să nu descoperiţi mai multe lucruri despre aceste oferte.

Reprezentanţii firmei Autoboca din cadrul departamentului de leasing operaţional o să te ajute să descoperi în profunzime avantajele utilizării pachetelor 3Slease, atent dezvoltate de noi pentru a îţi putea îndeplini nevoile de transport. De ce să nu profiţi de oferte avantajoase care pot spori considerabil mobilitatea firmei tale? Află mai multe despre avantajele unei colaborări cu AutoBoca! Credem că nu o să regretaţi această decizie. Agenţii Autoboca de leasing abia aşteaptă să discute cu voi.

Autoturisme bune de inchiriat