Vrei oferte? Avem pentru tine tot ceea ce îţi doreşti!

Bucură-te de promoţii speciale în Decembrie la AutoBoca! Prinde şi tu o ofertă bună de sărbători…

Mai avem puţin până la venirea Crăciunului şi deja ne gândim la potenţiale călătorii minunate prin ţară. A venit momentul să te pregăteşti de sărbătoare, nu-i aşa? Luna cadourilor este oficial în desfăşurare, ceea ce înseamnă că acum a venit vremea să începem „vânătoarea” de promoţii şi să bucurăm de multe oferte avantajoase. Dacă acestea sunt la îndemâna noastră, de ce să nu profităm de ocazie?

Decembrie, este de regulă perioada în care ne putem concentra asupra celor apropiaţi şi de a găsi mici surprize pentru a îi face să zâmbească. Chiar şi cel mai mic gest poate avea un impact deosebit, fiindcă indică faptul că o altă persoană a primit atenţia ta. Gestul de a dărui un mic cadou poate deveni o amintire frumoasă.

Photo credit: Marius Isac

Foarte mulţi turişti români şi străini deopotrivă, plănuiesc vacanţele de iarnă, mai ales în preajma Crăciunului undeva prin staţiunile montane romaneşti. Cu toţii vrem să profităm de zilele libere pentru a vizita locuri noi, interesante şi care ne pot ajuta să ne deconectăm de la rutina zilnică. De regulă, în sezonul rece, zonele montane se număra printre destinaţiile preferate ale călătorilor.

Deloc surprinzător, nu-i aşa? Vrem să fim aproape de patosul zăpezii albe dar şi a distracţiei. Parcă farmecul sărbătorilor de iarnă nu ar fi acelaşi dacă nu ne-am putea bucura de ninsoare, munţi încântători şi construirea unui om de zăpadă cu cei mici. Câteodată, cele mai simple activităţi sunt cele care îţi aduc cele mai mari satisfacţii. Din acest motiv, ideal ar fi să petreci Crăciunul în preajma celor dragi!

Photo credit: Laura Seghedin

Opţiunile pentru o excursie frumoasă de sărbători  în România sunt multiple. Orăşele montane precum Braşov, Sibiu, Târgu-Mureș, Cluj sunt îmbrăcate în straie colorate, pregătite să primească toţi vizitatorii curioşi. Acestea abia aşteaptă să surprindă în mod plăcut vizitatorii! Şi, aşa cum arată statisticile, de cele mai multe ori reuşesc să facă acest lucru. Aici pe lângă zeci de obiective cu o încărcătură istorică puternică, vei găsi şi câte un colţişor destinat strict magiei Crăciunului.

Vei putea participa la evenimente, festivaluri şi activităţi diverse,  potrivite pentru fiecare membru al familiei. Cu răbdare şi informaţiile corespunzătoare, poţi pune la punct un itinerariu de vacanţă deosebit care să îţi stimuleze creativitatea şi spiritul de aventură. În plus, cu ocazia asta, vei crea numeroase amintiri speciale cu persoanele importante din viaţa ta. Nu-i aşa că este un plan frumos?

Photo credit: Marius Isac

Cum orice vacanţă presupune că o parte din timp să fie petrecut pe drum, ar fi de preferat să ai alături şi un autoturism de calitate. Cu certitudine nu îţi doreşti bătăi de cap şi alţi factori de stres atunci când pleci într-o excursie. Însă, dacă nu faci o alegere corectă, este posibil să ajungi la destinaţiile dorite, obosit şi plin de frustrări.

Din fericire, este posibil să ai parte de o experienţă auto plăcută. Mulţi turişti aleg să închirieze maşini pentru a scăpa de o grijă importanta (mai ales dacă ai de parcurs câteva sute de kilometri). Cu ajutorul unei firme de rent profesionale, vei avea acces la numeroase modele noi şi la preţuri mici! Cei care lucrează la firma care ţi-a atras atenţia te pot ajuta să porneşti la drum cu un autoturism de bună calitate.

Photo credit: Bogdan Tofan

Unde găseşti oferte promoţionale la închirieri maşini? Cum poţi profita şi tu de servicii de calitate în decembrie? În România, sunt multe companii pe care te poţi baza în ceea ce priveşte închirierea unui autoturism bun. AutoBoca este una dintre ele şi ne poţi contacta cu încredere atunci când ai nevoie de un mijloc de transport potrivit pentru călătoria ta. De ce să alegi şi tu să colaborezi cu noi? Ce ne deosebeşte de competiţie?

Răspunsul la aceste întrebări îl găseşti în testimonialele şi feedbackul lăsat din partea clienţilor noştri. Conform rezultatelor obţinute, 96% dintre persoanele ce au folosit maşinile noastre de bun venit ne-ar recomanda mai departe! Pentru mai multe detalii, poţi citi chiar tu secţiunea de testimoniale de pe site-ul nostru oficial. Chiar vă invităm să faceţi acest lucru. Aici o să descoperiţi lucruri interesante despre experienţele Autoboca!

Photo credit: Cosmin Ilieș

Ne place să fim deschişi şi sinceri faţă de toţi cei care ne păşesc pragul. Nu doar atât, însă echipa AutoBoca lucrează constant pentru a găsi modalităţi noi ce ne vor ajuta să ne îmbunătăţim serviciile. Pentru noi, nevoile clienţilor noştri primează şi  suntem dispuşi să facem tot ce este necesar ca tu să pleci de la noi zâmbind!

În acest sens, pentru toată luna decembrie, ţi-am pregătit multe oferte noi, interesante care nu doar că îţi vor permite să conduci un autoturism de calitate dar vei economisi şi bani în acelaşi timp. Nu-i aşa că eşti curios să afli despre ce este vorba? Dacă răspunsul tău este DA, atunci citeşte în continuare!

Modele noi, maşini de calitate şi preţuri de nerefuzat: călătorii fără stres în decembrie cu AutoBoca!

După cum am menţionat, în perioada 1 – 20 decembrie, te aşteptam cu numeroase oferte la închirieri maşini. Vrem să fim printre primii care te vom pune în dispoziţia de sărbătoare. În acest sens te întâmpinăm cu voie bună, modele noi şi cu preţuri mici! Haide să afli mai multe detalii chiar acum!

Prima ofertă de rent pentru decembrie este posibilitatea de a închiria un VW Jetta la preţ de VW Golf. Vei beneficia de 20% discount la preţul de închiriere! Cu alte cuvinte, te poţi folosi de un autoturism deosebit şi să economiseşti şi bani. VW Jetta se număra printre modelele cele mai apreciate de către milioane de şoferi din întreaga lume. Îndeplineşte standarde înalte de calitate în ceea ce priveşte puterea motorului, spaţiere, dotări cât şi întreaga experienţă auto. Suntem convinşi că nu vei fi dezamăgit de această maşină!

Photo credit: Bogdan Tofan

A doua ofertă de rent pentru decembrie constă în închirierea unui VW Polo Automat la preţ de VW Polo Manual. Dacă ai nevoie de o maşină practică, uşor de condus şi de evitat traficul, atunci Polo Automat este răspunsul. Nu te vei simţi limitat cu acest autoturism şi acum ai ocazia să închiriezi noul model de la AutoBoca!

Photo credit: Bogdan Tofan

A treia ofertă de rent pentru decembrie este destinată celor care au nevoie de autoturisme pentru o perioadă mai lungă, de minimum 15 zile. Sunt mulţi romani care vin în ţara doar pentru câteva săptămâni, pentru a fi alături de cei dragi în preajma sărbătorilor. Aşa că, de ce să nu ai acces la o maşină bună la un preţ mic? Poţi închiria Dacia New Logan de la doar 15 euro / zi! Este o promoţie specială, ce nu ar trebui ratată!

Bacau rent Dacia Logan

Fie că îţi vine să crezi sau nu, mai avem încă o ofertă deosebită pentru luna decembrie! Ne-am gândit şi la firmele care au nevoie de flote bune pentru perioada sezonului de iarnă. Aşa că, specialiştii noştri au pus la punct un pachet de leasing operaţional special destinat celor care au nevoie de mijloace de transport de calitate pentru minimum 3 luni. Bineînţeles, vei dispune de multe avantaje printre care şi un preţ scăzut.

La AutoBoca vei găsi mereu maşini bune şi personal disponibil să te ajute oricând să îţi alegi modelul potrivit. Profită şi tu de ofertele lunii decembrie şi porneşte la drum cu un autoturism de calitate! Tot ce trebuie să faci, este să ne contactezi. De restul, ne ocupăm noi!

Inchirieri masini