Vrei să conduci Suzuki Vitara? Avem o ofertă pentru tine!

De ce ai opta să închiriezi această maşină 4×4? Ce elemente fac din Suzuki Vitara un autoturism demn de utilizat pe străzile romaneşti?

În momentul în care iei decizia fie să cumperi sau să închiriezi un autoturism, printre primele gânduri se enumeră: „ce este deosebit la această maşină şi cum mi-ar îmbunătăţi experienta condusului?” Reacţie absolut normală atunci când intenţionezi să achiziţionezi orice fel de produs. Americanii au sumarizat acest comportament de cumpărare într-o simplă frază: „what can it do for me?”.

În acest sens este important să aveţi la dispoziţie toate elementele pentru a găsi cea mai bună variantă din cele disponibile pe piaţă. Informaţia este gratis şi de cele mai multe ori utilă.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Pentru a îţi minimaliza riscul asociat cu orice fel de investiţie, mai întâi trebuie să te informezi corespunzător şi să îţi faci o listă de posibile opţiuni. Suzuki Vitara ar putea fi una dintre ele, mai ales dacă eşti un fan al SUV-urilor, însă în acelaşi timp vrei şi o maşină potrivită pentru stradă. Maşini SUV sunt mai rezistente, ceea ce le recomanda pentru drumuri de lungă durată.

Mulţi şoferi vor maşini puternice, impunătoare şi visează cu ardoare la un Range Rover, un fel de Hulk al şoselelor. Însă, dacă iei în considerare aspectul practic, nu prea este comod să conduci în traficul aglomerat din oraş un asemenea bolid. Ţi-ar trebui o maşină un pic mai maleabilă, să te strecori cu mai multă uşurinţă printre celelalte autoturisme. Maşinile mari întâmpina dificultăţi la parcare şi în trafic în general.

Aşa că, cei de la Suzuki au creat un nou model de SUV, un fel de crossover (CUV) care îţi conferă forţa însă, în acelaşi timp este şi adaptabil pentru circulaţia urbană. Este vorba de Suzuki Vitara, o maşină 4×4 cu o altă înfăţişare. A fost transformat într-o maşină utilitară, perfectă pentru familii cu adiţii extra oferind o experienţă a condusului dinamică. La volanul unui Suzuki Vitara te vei simţi în control, dispunând de un saşiu agil şi receptiv. Fiecare mişcare va fi lina şi precisă, lucru tare la îndemână mai ales dacă te afli într-o regiune montană.

Photo credit: Bogdan Tofan

Acum probabil înţelegi mai bine de ce ai putea alege  să închiriezi un Suzuki Vitara într-o vacanţă în România. Infrastructura ţării noastre lasă de dorit, de aceea este esenţial să ai un partener de drum de încredere şi puternic. Cu această maşină 4×4, vei putea trece cu uşurinţă peste orice fel de provocare rutieră iar tu şi familia ta veţi călători în siguranţă şi confort.

 La AutoBoca poţi găsi oferte speciale pentru a închiria Suzuki Vitara! De ce să nu profiţi de ele şi tu?

Fiindcă ne dorim să ne întâmpinăm clienţii atât cu maşini de bun venit cât şi cu oferte de bun venit, ne-am gândit să creăm un preţ special şi la închirierea unui Suzuki Vitara. Conform feedbackului lăsat de la cei care au mai închiriat maşini din flota AutoBoca, există o preferinţă către maşinile puternice, de tip 4×4. Majoritatea celor ce au optat pentru un Suzuki Vitara au avut o experienţă foarte plăcută la drum şi au fost foarte mulţumiţi de performanţă acesteia.

Un exemplu ar putea fi testimonialul lăsat de domnul Alexandru Ioniţă. Acesta descrie experienta avută cu închirierea unui Vitara ca drept ”excelentă” fiind plăcut impresionat de dotările sale şi de rezistenţă la drumuri lungi.

Aşa că, pentru a avea un drum liniştit, plăcut şi fără impedimente, îţi propunem să închiriezi un Suzuki Vitara. Este o maşină puternică, spaţioasă şi potrivită pentru familii sau grupuri mai mari de persoane. De asemenea te vei putea bucura şi de un portbagaj încăpător, pentru a nu te simţi presat să laşi în urma vreun obiect ce îţi poate fi necesar în excursia ta.

Photo credit: Bogdan Tofan

La AutoBoca rent a car te aşteptam cu oferte de nerefuzat pentru a închiria un Suzuki Vitara. Având în vedere că suntem şi în preajma Sărbătorilor Pascale, am zis că Iepuraşul de Paşte să îşi facă prezenţa şi pe lista preţurilor de închirieri maşini 4×4. Vei putea pleca la drum cu un autoturism puternic, robust şi în acelaşi timp vei putea economisi şi bani. De ce ai refuza această oportunitate?

Pleacă în vacanţă la volanul unui Suzuki Vitara: România este o ţară frumoasă ce merită descoperită cu o maşină pe măsură

Destinaţiile de vacanţă preferate în România sunt în zonele montane: diferite staţiuni, pensiuni şi locuri în inima munţilor Carpaţi. Locuri unde te poţi relaxa, reîncarca cu energie şi să te rupi în totalitate de stresul şi grija problemelor zilnice. Nimic nu este mai revigorant decât o plimbare pe munte, într-un cadru natural de-a dreptul spectacular. În plus, prin munţii Carpaţi vei avea nenumărate şanse să vizitezi variate obiective turistice, cetăţi Medievale şi Castele.

Poze castel Peles Romania

Photo credit: Dusmanu Ionut

Bineînţeles, nici formele de divertisment nu se lăsă mai prejos. Sunt numeroase parcuri de agrement amenajate special pentru turiştii curioşi care caută o sursă de distracţie. Sinaia, Predeal, Păltiniş sunt doar câteva exemple a unor staţiuni foarte populare între preferinţele de călătorie ale romanilor.

Ştii prea bine că drumurile montane sunt printre cele mai dificile, dar merită efortul fiindcă te vor duce în cele mai frumoase locuri. Dacă vei avea o maşină bună la îndemână, atunci nici nu vei mai simţi dificultăţile şoselelor şi toată energia ta va fi canalizată în a absorbi frumuseţea mediului înconjurător. În acest sens, AutoBoca îţi propune să închiriezi un Suzuki Vitara, fiindcă ştim că are toate calităţile necesare pentru a te duce la destinaţia vizată în siguranţă.

Tot ce trebuie să faci, este să ne contactezi şi să ne întrebi de ofertă specială pentru închirierea unui Suzuki Vitara. Cu siguranţă unul dintre agenţii noştri îţi va furniza toate informaţiile necesare privind procesul de închiriere. Nu trebuie să îţi faci griji în privinţa formalităţilor. Nouă ne plac lucrurile simple şi clare. În doar câteva minute maşina ta 4×4 va fi gata să pornească la orice drum. Descoperă cu încredere veleităţile auto ale modelului Vitara!

Autoturisme bune de inchiriat