Weekend călător: mașină optimă de drum în 2021

Turiști și oameni de afaceri călători de weekend

În cele doisprezece luni ale anului 2021, românii se pot bucura de călătorii plăcute prin țară. Turiștii și oamenii de afaceri au nevoie de autoturisme de calitate pentru a călători prin România. Dacă anul trecut călătoriile erau trecute în plan second, 2021 pare a fi puțin mai generos. Venirea vaccinului și dorința oamenilor de a călători, o să creeze contextul potrivit pentru experiențe cu totul deosebite. Cum puteți transforma weekendul într-o sursă de fericire, relaxare și distracție? Vom încerca să răspundem la această întrebare în rândurile următoare!

Curajul de a ieși din monotonia zilnică ne poate fi aliat de nădejde în crearea unor amintiri frumoase, pe care să nu le uităm prea curând. Din fericire trăim în România, o țară care este sculptată de Munții Carpați, fluviul Dunărea, Podișul Transilvaniei, râuri impunătoare (Mureș, Olt, Prut, Siret, Tisa) dar și de Marea Neagră.

În ultimii ani, am putut observa cu turiștii străini s-au îndrăgostit de țară și au promis că vor reveni cu deosebită plăcere. Venirea pandemiei le-a stricat planurile, nu însă și dorința de a reveni cândva. Dacă lucrurile vor reveni la normal în 2021, atunci vom asista la o revitalizare a turismului românesc.

Photo credit: Dusmanu Adina

Metamorfoza weekendului docil în cel călător

După o săptămână de lucru și atât de multe probleme de rezolvat, avem la dispoziție două zile pentru a ne relaxa, distra și odihni. Pare puțin timp dedicat unor activități atât de necesare bunăstării emoționale, mentale și trupești, dar două zile, folosite cum trebuie, pot fi mai mult decât suficiente pentru om. În apropierea orașelor mari din România o să gășiți locații destinate relaxării și a distracției. Munții Carpați brăzdesc țara, ceea ce înseamnă că majoritatea românilor pot avea acces la ei. Cine nu iubește un sejur la munte alături de prieteni buni sau membrii apropiați ai familiei?  

Fie că locuiți în Moldova, Muntenia, Transilvania sau Dobrogea, un set de obiective turistice pot fi la o oră sau două distanță.

Folosiți cu încredere internetul pentru a descoperi locuri frumoase, cu povești fascinante și oameni interesanți. Așa o să găsiți destinații pe care să le includeți în itinerarii cu adevărat captivante sau cel puțîn distractive. Noi am tot explorat țară în ultimii ani și așa am reușit să găsim multe locuri cu origini istorice, culturale și artistice greu de ignorat. Cine nu ar vrea să viziteze cetatea Tomis, Calatis sau Histria? Cine nu și-ar dori să petreacă câteva zile în Delta Dunării, căutând răspunsuri existențiale în Apus și Răsărit? Ce spectacole incredibile ale naturii, transpuse-n culori vii și sunete vibrante!

unde sunt muntii fagaras
Photo credit: Dusmanu Ionut

Dacă v-ați propus să călătoriți prin România în 2021, ar fi recomandat să aveți la dispoziție autoturisme de calitate. Știm că alegerea unui mijloc de transport durează. Nu putem lasă lucrurile pe ultima sută de metri sau pe căutări puerile. Un număr destul de mare de români și nu numai, aleg să evite mijloacele de transport în comun. Din fericire, românii pot oricând închiria mașini pentru a călători oriunde doresc.

Astăzi este destul de ușor să închiriați un autoturism, mai ales unul de calitate, care să asigure confort și stabilitate în timpul călătoriei. Fie că vorbim de drumuri scurte sau lungi, nu strică să aveți la dispoziție un autoturism bun. AutoBoca a pregătit câteva oferte interesante de mobilitate pentru cei care urmează să călătorească prin țară.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Un weekend călător cu o mașină bună!

Fiecare weekend poate fi cucerit la volanul unui autoturism de calitate. În acest sens, ne-am decis să dezvoltăm câteva oferte speciale, care să preîntâmpine nevoi de transport. Dacă o să petreceți câteva minute răsfoind ofertele noastre, o să gășiți multe variante de mobilitate auto.

Acestea ar putea fi utilizate cu încredere pentru a descoperi așa cum se cuvine țara. Un weekend la Vatra Dornei, Gura Humorului, Rarău, Sinaia, Predeal, Colibița, Azuga și alte locații similare, poate revitaliza complet trupul și mintea. În mijlocul naturii libere și a munților semeți, odihnă și distracția devin companioni pe cinste.

Știm că uneori este greu să alegeți o mașină din mai multe opțiuni. AutoBoca vă poate ajută să gășiți în siguranță autoturismul optim de drum. 3 pași și mașină este gata de drum? Da! Avem un formular de rezervare online care este potrivit celor care iubesc să călătorească cu mașini bune. Dacă v-ați propus să petreceți un weekend la munte, alegeți fără rezervări o mașină de la noi!

Inchirieri auto oras