Weekend în familie în frumoşii Munţi Ceahlău

Relaxare şi voie bună în inima munţilor româneşti

În prezent este foarte uşor să te laşi prins în activităţi privind serviciul său responsabilităţi de altă natură iar la sfârşitul zilei să constaţi că nu ai avut suficient timp pentru a-l aloca persoanelor cu adevărat importante din viaţa ta. De multe ori locul de muncă, stresul, oboseala ne împiedică să ne concentrăm asupra celor din jurul nostru. Este necesar să ne devotăm carierei însă, familia nu ar trebui neglijată. Din acest motiv, ar fi de preferat să dedici câteva zile doar pentru a te reconecta cu cei dragi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase împreună.

România este un adevărat paradis turistic, cu locaţii ce par rupte din poveşti şi relativ uşor de accesat. Nu este musai să planifici o vacanţă complicată, chiar şi câteva ore de plimbare printr-o grădină frumoasă, sau o scurtă vizită la o mănăstire din zonă ar putea fi îndeajuns să te reîncarce cu energie. Munţii Ceahlău pot fi o destinaţie de weekend perfectă pentru a te relaxa cu prietenii şi familia. Se număra printre cei mai frumoşi munţi din Moldova şi aici nu doar că vei găsi peisaje incredibile însă şi multe legende şi construcţii impresionante.

Photo credit: Bogdan Almajan

Primăvara te îmbie să să te bucuri de razele călduţe ale soarelui iar o drumeţie prin munţi cu siguranţă ar fi o activitate distractivă. Este potrivită pentru toţi membrii familiei şi este şi o oportunitate să faci mişcare în ar liber, departe de mediul agitat şi aglomerat de la oraş. Chiar şi drumul spre Ceahlău poate fi interesant, mai ales dacă vei face mici opriri pe parcurs.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Târgu-Neamţ este un oraş ce merită inclus pe lista obiectivelor de vizitat. Aici se afla Cetatea Neamţului, una dintre cele mai impunătoare fortăreţe din România. A fost ridicată în secolul al XIII-lea şi a înfruntat cu brio zeci de atacuri din partea otomanilor. Datorită arhitecturii şi a planului de construcţie, fortăreaţa a fost indestructibilă şi poate fi admirată în adevărata ei splendoare chiar şi în prezent.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Durau este una dintre staţiunile cele mai apreciate din Munţii Ceahlău. Aici vei găsi un sătuc montan fermecător, liniştit şi înconjurat de natură frumoasă şi păduri dese de conifere. Un weekend la Durau te va ajuta să te relaxezi şi să uiţi de griji şi stres. De asemenea, poţi vizita şi câteva obiective turistice de interes: Mănăstirea Durau (ridicată între anii 1830 şi 1835), Cascada Duritoarea, Palatul Cnejilor din Ceahlău cât şi o biserică frumos pictată de un pictor renumit roman. Dacă dispui de o maşină de calitate şi entuziasm te poţi încumeta să vizitezi şi Cheile Bicazului, o formaţiune stâncoasă care îţi va tăia respiraţia.

Photo credit: Ștefania Lău

Practic, într-un weekend vei avea oportunitatea să surprinzi câteva frânturi din frumuseţile naturale şi bogăţia istorică a ţării noastre. Şi partea bună este că nu trebuie să consumi foarte mult timp să organizezi această excursie. Îţi trebuie doar oameni dragi alături şi un autoturism de încredere. Iar aici te poţi baza pe AutoBoca. Noi te putem ajuta să pleci la drum cu o maşină bună şi pe care să îţi facă plăcere să o conduci.

De ce să alegi să colaborezi cu AutoBoca? Suntem o firmă de rent cu 10 ani de experienţă în domeniul auto. Pan acum am învăţat cum să avem grijă de clienţii noştri şi cum să le îndeplinim aşteptările. În acest sens, avem o recomandare pentru o excursie de weekend cu familia în Ceahlău. Despre ce este vorba mai precis? Haide să afli chiar acum!

VW Touran, microbuzul potrivit pentru excursii cu familia

Nimic nu este mai plăcut decât să vezi zâmbind oamenii apropiaţi inimii tale. Acele clipe sunt cu adevărat deosebite, fiindcă atunci simţi că eşti fericit şi cu adevărat împlinit. Vacanţele reprezintă surse excelente pentru voie bună, relaxare şi destindere. Iar un weekend în Ceahlău ar putea fi soluţia pe care o cauţi. După o săptămână grea de muncă, de ce să nu profiţi de timpul liber şi să îl petreci alături de familie?

Noi, cei de la AutoBoca, te putem ajuta să călătoreşti fără impedimente şi fără stres. Pentru o scurtă excursie la munte îţi propunem să închiriezi noul VW Touran. Este un microbuz spaţios, confortabil şi uşor de manevrat. Poate acomoda până la 7 persoane şi te poţi baza pe Touran pentru a înfrunta toate dificultăţile rutiere. Este ideal pentru vacanţe în regiunile montane cât şi pentru a parcurge câteva sute de km. VW Touran este un autoturism rezistent, stabil şi aduce un plus de siguranţă şi confort.

Deşi face parte din clasa microbuzelor, VW Touran nu are un consum ridicat şi dispune de o spaţiere generoasă. Clienţii noştri care au ales acest model pentru călătoriile lor nu au fost dezamăgiţi de performanţă de care a dat dovadă. Aşadar, suntem convinşi că şi tu vei fi mulţumit de acest autoturism. Îl poţi închiria de la AutoBoca la un preţ avantajos în doar câteva minute!

Nu doar atât, însă microbuzul îţi va fi înmânat curat şi cu plinul făcut. De ce ai spune la această oportunitate? AutoBoca are sedii peste tot în ţară, deci va fi foarte simplu să ne găseşti. Ba chiar mai mult! În funcţie de preferinţele tale, putem să îţi oferim servicii extra menite să îţi facă drumul mai plăcut. La AutoBoca, tu eşti cel care alege. Noi suntem aici pentru a ne asigura că dispui de toate condiţiile necesare pentru o călătorie lipsită de impedimente. Contactează-ne chiar acum şi descoperă ofertele noastre de primăvară. Nu vei fi dezamăgit!

Autoturisme bune de inchiriat